Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Tråkigt att blogga....

Ja, det är faktist tråkigt... Det går sååååå långsamt att lägga upp bilder, och ska jag lägga upp nån film så måste jag göra det genom youtube... Och så har jag så tråkiga saker att skriva om, och nästan alla som läser har facebook se de ser bilder och läser om oss ändå :) Ja, alla utom min mamma har facebook.

Men men, i helgen var vi i Helsingborg och det blev en toppen minisemester! Liam var i sitt esse, mycket nöjd, glad och pratsam! Hemma trivs han inte alls så nu blir det aktiviteter för honom utanför hemmet varje dag. Igår var vi på Kulturhuset som ligger på Sergels Torg och på fjärde våningen finns "rum för barn" där de kan leka av sig! Idag i denna snöstorm har vi varit på öppna förskolan här i Älvsjö både på förmiddagen och eftermiddagen.

I helgen ska Johan och Liam vara själva hemma hela lördagen och söndagen, för jag ska på SPA med två nya vänner som heter Linda och Jessica. Två behandlingar, frukost, lunch, middag och övernattning! YES :D

Nya bilder finns! På bilden pussar Liam en docka, igår pussade han en liten kompis som heter Vera på detta sätt, så sött!
24 November 2010  | Liam Gary Sandberg | 1 kommentar
Testa någon annan bloggsida, det kanske funkar bättre. Om du använder explorer här på nogg så kan du lägga in fler bilder i inläggen och fixa utsnitt, färger och textstorlek oxå. Kanske blir lite roligare då? Sen ska du veta att många läser även om det inte kommenteras så mycket. Sen är det även roligt att ha en liten "dagbok" på nätet som alltid kommer finnas kvar och där du kan gå tillbaka och se vad du gjorde för länge sen, saker du annars skulle glömt.

Webbplats: http://www.nogg.se/vardag
Skrivet av Cissi den 25 November 2010 21:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Veronica Lagerblad                                             Skaffa en gratis hemsida