Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


29 mars

Ny vecka.. 6 dagar kvar till den stora dagen!

Denna helg har varit hur bra som helst! I fredags var det tacos och mys i soffan hela kvällen, och så hade Johan med sig jättefina tulpaner hem :)

I Lördags var det en slapp/mys-dag, vilket var underbart! På kvällen gjorde vi de godaste biffarna någonsin och kolla på The Box. Filmen var dock väldigt dålig, men det var en bra kväll ändå!

Igår skulle vi käka brunch på ett ställe nere vid vattnet, och efter en lång promenad så kom vi fram till ett överfullt och omysigt ställe, så vi hoppade över det och åkte till ett köpcentrum ocv fikade och shoppade en skjorta till Johan. Det blev en lång dag ute som avslutades med Dexter och Parlamentet.

I natt sov jag dåligt och kommer idag nog att slappa mest... Dock är det dags för sista yogan ikväll, och det ska bli tråkigt att det är slut med det för det är så skönt!

Ha det nu bra allihopa!
29 Mars 2010  | Länk | Innan den stora dagen | 0 kommentar
26 mars

Hej hej! Idag är det 9 dagar kvar till dagen D, hehe ;)

Får väl ta och skriva lite nu när jag gått ut med att jag har en blogg... Det är ju det som är tanken. Här är det i alla fall lugnt, och idag är det fredagsmys, tjoohooo! Taccos, mmmmm. Och ishockey om Johan går med på det. Annars ska vi kolla på favoriten "Dexter", mycket mycket bra serie!

Hmmm, annars rullar livet på här i Stockholm. Idag är det varmt ute, så jag ska gå på en så kallad långpromenad vilket i min värld idag innebär typ 30-45 minuter... Usch vad hemskt det låter, men men. Det är alltid nåt. Sen ska jag ta mig stan och leta efter nåt att lägga i min älskade Noels påskägg, och förbreda nåt kort till Johans födelsedag (present har han redan fått). Men vet aldrig när den lille kommer och jag vill ha det klart så ingen av de två glöms bort :)

Jag väntar fortfarande på besked efter intervjun jag var på i måndags, men det kunde ta en månad sa hon. Det skulle vara skönt att få jobba vid Globen istället för i Täby, så jag håller tummarna! Men intervjuaren ska ringa mina referenser och då ska det inte vara några problem :) Sen vågar de nog inte säöga nej till en gravid kvinna om de inte har nåt bra skäl, haha.

Ha det bra nu så hörs vi!

26 Mars 2010  | Länk | Innan den stora dagen | 3 kommentarer
Första dagen i bloggvärlden!

Nu tänkte jag börja blogga lite.. Och dela det med familj och nära vänner så ni kan följa mitt liv lite bättre :) Jag har ju turen här i livet att jag har många nära och kära utspridda både i Sverige och världen!

/Veronica
24 Mars 2010  | Länk | Innan den stora dagen | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Veronica Lagerblad                                             Skaffa en gratis hemsida