Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


HÄSTHAMLET ÄR SMYGGRIS,

Även kallad "Svamlet" mest för att han har den bästa egenskapen en häst kan tänkas ha; han låter som en gris när han gnäggar. Kan ni tänkar er hur användbart det är? Absolut inte. Han kan tex. gömma sig och låtsas att han är en gris så ingen hittar honom, smart Hamlet. Du är bäst <3
Han är mysig och gör för det mesta som jag vill, han är gosig och bockar (han är ganska dålig på det dock, inget megabock här inte. Nejdå han gör en smygbock som den smyggris han är, just därför är han otroligt charmig.) Han kommer alltid till en i hagen till skillnad från resten av hans familj, som man måste lura på olika sätt och vis och det kan ta tusan år innan man får in hästen. Hamlet kommer när man ropar, därför är han bra. Han kan sina saker den här mannen, även om han blir lite skrämd av att träffa nya stora hästar. Det gör inget Hamlet, du är söt ändå.
Hamlet är helt klart mer gris än andra hästar, han bökar i leran så att hans mule alltid, och då menar jag ALLTID är lerig, skitig osv. Han är hur tunn som helst men äter massor med mat. Eventuellt äter hans mor och syskon upp det mesta. Tjockishästar är dem. Well, Hamlet är helt enkelt en hyvens kille.


BILD: Hamlet förstås, sötast och ballast någonsin. *pussa*
27 Februari 2007  | Länk | Mjäk | 2 kommentarer
"Sillslutet"

Vilken vecka. Har sammanlagt missat 5 lektioner av 16, dåligt.
Igår lekte jag hos jakob vid tio kom Lisa, hon var glad för hon hade druckit öl. Lisa är söt för hon skrattar gulligast i hela världen. Hon drog hem ganska fort.
Jag börjar bli en sån subba, det känns dåligt.


Den här veckan har jag tagit för mycket på Staffans rumpa, han blir ganska arg ibland. Även fast jag hade all rätt i världen eftersom han satt och slog mig hela svenskalektionen igår.

Idag hade jag idrott och yoga, det var nog det tråkigaste någonsin, jag gav upp efter 10 min. USCH! sen åt jag mat, det var GRÖT, MITT I SOMMARN? GRÖT? bah det är ju fan mars snart. sunkigt.

Jag har aids i lungan, tror jag för hostan vill inte gå över. fast det gäller bara den vänstra så det är rätt lungt än sålänge, undra om det sprider sig. Jag har börjat bli arg när folk säger att jag är korkad/dum igen. dåligt. Jag har inte ridit hest på evigheter, jävla skräp det blev ingen pållehoppning i tisdags för morsan tyckte jag var för sjukis.

Imorgon åker min bror till holland i en månad och jag är avundsjukast i hela världen. Jag å andra sidan ska till Göteborg och förtära inte alkohol hänga med underligt folk och se på halvdåligt band. Får se vad det blir av skiten.


Vi tar en staffanPOESS på den, (smyghajlhattler)

BILD: min hund älskar att klä ut sig, CAT <3
23 Februari 2007  | Länk | Mjäk | 1 kommentar
skräpdag,

Lovet var aldeles för kort, jag tänker alltid "fan det är redan torsdag nu börjar skolan snart" det här lovet gick så fort att jag inte ens han tänka att det gick fort, klurigt. Det var ett bra lov förutom att jag blev lite sjuk/förkyld hade feber i torsdags och sov mest. På fredagen var jag arg för att jag var sjuk och inte kunde göra något, Jakob lekte hos mig på kvällen.

Skolan började och det var helt katastrofalt redan från början, lektion med Eva-Lill i ca 2 timmar, lagomt mördande. Det var nån Irma-tant från nån tidning som pratade, jag fick ont i rumpan och hade svårt att sitta still och koncentrera mig, jag känner mig som max 5 år. Struntade i lektionerna på eftermiddagen och samma sak på tisdagen.

Onsdag: Jakob sov hos mig (sov JÄTTEBRA, vilket jag inte brukar med honom) fast jag orkade ändå inte hinna med bussen tydligen. Pappa orkade inte skjutsa mig till tåget så jag fick vänta till 10:23 bussen, ganska skönt men jag har missat 4 lektioner och veckan är inte slut än. föck.

Grafisk kommunikation var roligt och givande i ettan, nu är det trist och värdelöst med en lärare som lägger möten på lektionerna och är fett med stressad och skyller allt på oss. (vi är kanske latast i världen men vad fan)

Jag tror jag hostar mig till döds. Fast ikväll är det Stockholm live, Top model och lustgården en hel bunt med bra skit.

Skolan är helt sämst i världen och jag vill inte mer, det enda som lockar är Italienresan i september. Nu är det massor med snö och svinkallt, ska jag behöva ha mössa på mig vill jag inte vara med mer, jag har nämligen ingen. Jag blir arg när det blåser, det har nog samma inverkan som mens har för andra. Det känns obehagligt att jag ens nämner det, äckligt ord. Nu vill jag inte mer. dumma snö, jag vill ha sommar och kunna rida HESTHESTFEST,

Jag har satt upp som mål att tävla Humlan i KM:et i fälttävlan i slutet av sommarn, får se hur det blir med det.


BILD: Malen har känger och är söt, och jag ser ut som om jag försöker med något äckligt.


21 Februari 2007  | Länk | Mjäk | 1 kommentar
Glasspinne,

Jag har varit lat och inte orkat uppdatera mig så mycket, men vad gör det. Jag har nog mest lodat och tagit på Staffans rumpa ändå.

Måndag: Skolan är sämst i världen och jag orkade inte sista lektionen. Vid fem åkte jag och Natalie till stallet, hon skulle ha en brun häst med för stor
make (mage) jag blev frustrerad över att hon var såa rädd för den lilla ponnyn. Bah. Jag skulle rida fjordingen, sötast i världen är han. Det gick urbra och han gick assnyggt. bästhäst. Skapligt mycket bättre än förra gången då jag hade Humlan, bah långsamma maskhest.

Tisdag: Gick till skolan men kände hela tiden att jag ville gå och sova, så efter första lektionen gick jag till Jakob och sov. Skulle haft graf i 2 timmar på mitt hål egentligen så jag orkade inte + Eva-Lill senare på eftermiddan, IUSCH! På kvällen fick jag cykla ner till stallet i den jävla snön som har återkommit, skräp. det var halt och jobbigt och jag blev andfådd även fast det är nerförsbacke nästan hela vägen.
Sen tog jag en hink med massa havre eftersom dem små pållarna har lite problem med att vara fogliga ibland, förutom Hamlet <3 han kommer jämt när man ropar. Humlan ville dock inte ut i snön så hon fjantade sig och sprang iväg, men sen lurade jag henne med massa hö, gullegull. jag hade bråttom som fan för Åsa väntade borta hos sig och vi skulle vara i ridhuset vid 6. Kom dit precis lagomt. (red med sporrar första gången på Humlan) Vi skulle hoppa studs och det gick asbra, hon var pigg som tjosan och galopperade på tvären och grejade, stannade bara en gång vid ett cphinder, helt kär är jag. MYSHUMLAN <3
vi tar en STAFFANPOESS på den, grattis,.


ONSDAG: gick upp vid 09.30, gick till skolan hade svenska och det var ganska drygt, det är bara jag och Helena som håller koll på när vi slutar, jag fattar inte varför. stört. Sen hade vi kort lunch och Staffan var knäpp. Multimedian var ganska kul för våran animering blev söt förutom att Staffan var arg på mig och director. Grafen var dryg som fan och det är helt ovärt, skitlektion. + att jag inte tål när någon pratar för mycket om för lite.


Fulsnyggjätteful bild på mig från sommaren -05 och Strömstad med Maja .

7 Februari 2007  | Länk | Mjäk | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida