Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Sommar,

Skitbra, förutom att det har regnat alldeles för mycket. USCH!

Idag har jag ridit Hamlet, han var busig och försökte bocka i en nerförsbacke det var knäppt. Vi red till en pytteliten sjö och badade lite med hästarna, Hamlet tyckte det var skitkul och när han skulle gå i igen så hoppade han i och sprang, det plaskade som tjosan. Kul.


Det är inte så jättelångt till arvika, det ska bli äckligt kul. Jag ska vara full som ett troll oavbrutet :O


Igår provade jag och Maja på städandet i Hentorps trappuppgångar, det var jävligt drygt att sopa men moppa golvet var riktigt kul.


Ikväll ska vi till Skövde och äta på restaurang det ska bli mysigt (med familj) Jag måste börja äta lite nyttigare, jag äter bara skitmat hela tiden. Jag börjar se en liten antydan till fettma, men än så länge funkar det.Som grädde på moset snor jag en bild som Titty tog på mig när vi var hos henne på midsommar. Tinnert är en söt sak,


(Jag vet vad jag vill, men du lyssnar inte)
28 Juni 2007  | Länk | Mjäk | 1 kommentar
Nyklippt,

Idag har jag varit hemma för jag spydde massor igår, äckligt! (pulvermos)

Idag mår jag mycket bättre och har sovit ganska länge, skrivit svenskan och hjälpt min mamma inför student. Jag blev lite trött mitt i alltihopa och kom på att jag ville klippa håret. Jag är riktigt nöjd med det, lite kortare och mycket tunnare. Jag saknade dock min hårspray. Min morsa lyckades lura ur mig massa "hemligheter" igår men hon tog det inte så allvarligt. Jag måste lära mig att dölja vissa saker, men jag är verkligen SÄMST på att ljuga. Fast det är bra när man spelar kort och ska bluffa, för jag skrattar även fast jag inte ljuger.

Åh, jag har inte skrivit här på tusen år, men vad tusan.
JO jäklar, jag har något viktigt att förtälja. Jag har köpt biljett till arvikafestivalen, det är lite coolt. Jag ska köpa ett sött paraply som är rött med vita prickar och ha när det är skitvarmt eller regnar. Sen ska jag ha min prickiga klänning. Wohoo, party. Jag måste komma ihåg att köpa snygga partyplastglas och annan skit. Sen får vi se om jag träffar på Roth där, det kan vara spännande.

LINUS, jag har inte nämnt en enda häst nu så. "Vaaar glad vaar glaaad.."
14 Juni 2007  | Länk | Mjäk | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida