www.smartahundar.se
Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31
<<
December (2019)
>>


Helg och magsjuka

Den här helgen blev lite annorlunda än vad som var planerat.

Bonnie har en tendens att stoppa i sig allt som är läskigt. Det är ett trist beteende som hon haft hela sitt liv. Varje gång har jag tänkt, hoppas det går bra.

Hon biter ihop och sväljer blixtsnabbt utan att det går att få ut det.

Trots många otäcka saker från döda grodor till begagnade snusnäsdukar så har magen klarat det mesta. Endast en enda gång har hon hittills haft magsjuka.

Men nu har det pågått i två dygn utan att hon druckit en endaste droppe vätska. Har bjudit på fil, på välling och lite av annat.

Så tog jag fram nötfärs och det gick ner. Så nu har hon ätit/druckit buljong med nötfärs och jag hoppas att det vänder imorgon.

Så det blir en lugn helg med väntan på förbättring.

Tre veckor kvar till lediga dagar och semester.

Önskar mina läsare en fin helg!

29 Juni 2019  | Länk | 2019 | 0 kommentar
Midsommar

Så kom midsommar igen. Fast ute känns det som om det vore höst. Men hundarna bryr sig inte om det. De väntar på roliga aktiviteter och de ska de få.

Har ett utegym ganska nära bostaden. Det är en perfekt plats att träna dogparkour, rallylydnad, nosework och spår.

Jag brukar köra en liten stund av varje aktivitet. Det verkar som om det är det de blir mest trötta på och uppskattar mest.

Vi väntar på att båda ska börja löpa. Planeringen är att försöka para Dixie. Jag tror att hon kommer vara mer lättparad än Bonnie.

Bonnie har ju fått för sig att hanar inte är någonting hon vill ha närmare kontakt med. Kanske blir det bättre senare i hennes liv, och vill hon inte para sig så vill hon inte.

Nu har jag fyra veckor kvar till semestern. Då när dagarna blir lediga ska vi försöka få in lite bra ämnen på hemsidan.

Önskar mina läsare en fin midsommarhelg!

22 Juni 2019  | Länk | 2019 | 0 kommentar
Underbara sommarmorgon

Så är vi tillbaka på bloggen. Husse har varit på semester en vecka och tiden har inte funnits för bloggning.

Men idag är det ledig dag och solen lyser så härligt. Tjejerna ska när som helst löpa båda två. Tror aldrig de markerat så intensivt som nu.

Vi har tränat shaping intensivt. Igår när jag gav dem ett alternativ till det vi gjort sista veckorna. Då hände något märkligt. Dixie visade tydligt och klart att hon föredrog shapingen.

Jag hade lagt koner som de brukar springa fram till och trycka nosen på innan de ska komma tillbaka för att få sin belöning. Den aktiviteten som de tidigare älskat hade inget värde nu. Ler.

Är så glad över att jag gick kursen i shaping och lärde mig hur det går till. Kommer lägga ut info på hemsidan så fort tiden finns.

I eftermiddag när alla måsten är gjorda ska vi åka och köra ett maratonpass. Nosework, rallylydnad, shaping och lite dogparkour.

Önskar mina läsare en fin helg!

15 Juni 2019  | Länk | 2019 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & lena andersson                                             Skaffa en gratis hemsida