The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


om någon....

Försöker trycka ner mig eller få mig att må dålig så kommer de bara komma åt utsidan som mest, hur de än försöker.
Om jag får veta att någon skadar ett djur på något sätt är den människan inte värt något i mina ögon längre.
Men om någon sårar dem jag kallar för mina vänner då jävlar! Den personen är värd ännu mindre, och hur bra vän jag än hade varit med den personen innan hade inte spelat någon roll, den hade lika gärna kunnat försvinna från världen utan att lämna ett spår efter sig, jag hade aldrig saknat den! Hur kul vi än hade haft tillsammans tidigare eller om jag aldrig träffat människan hade inte spelat någon roll överhuvudtaget, ett gruskorn på stranden är 1000 gånger mer värdefullt än en person som sårar mina vänner!
20 April 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Tomt

Jag har vant mig vid att ha någon jämte mig i sängen. Någon som värmer mig när det är kallt. Någon som jag kan krama på tills jag sommar. Någon som jag älskar. Någon jag är trygg hos. Någon jag kan vara mig själv med. Någon som finns där när jag drömt en mardröm. Någon som alltid gör mig glad. Någon som alltid får migatt le när jag vaknar.

Men nu ska jag sova i sängen helt själv. Plötsligt är sängen mycket större än nödvändigt, mycket kallare än den brukar vara och den enda jag har och krama på är mig själv. Om jag vaknar och har drömt en mardröm måste jag lugna mig själv och övertyga mig om att det bara var en dröm. Nu är det tomt när jag sommar och tomt när jag vaknar. Och nu är det ingen som finns där och gör det underbart att vakna.


Jag saknar dig Johnny och det kommer vara lika tomt varje kväll utan dig under täcket. Det är ju tur att det bara är en vecka tills jag får träffa dig igen! Annars hade jag nog blivit tokig!
God natt mattes...
17 April 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
I Mjölby.....

igen! Eller som vanligt kanske. Här spenderar jag ju mer än en timme om dagen på väg till eller från jobbet.

Lite småtaskigt väder idag, men det är ju bara att hoppas att det blir lika underbart imorgon som det har varit nu de senaste dagarna!
Det har varit så härligt väder att det har blivit inlines-åkning i kortärmat, en eftermiddag i bikini på gräsmattan, en himla massa glass och för Benjis del har det även blivit ett antal bad.
Sånt väder gillar Toktrollet och hoppas att det fortsätter vara så, och hoppas att det även kommer vara så i sommar!
Fast det är lite mysko: för en halv månad sen var det typ snöstorm i hela landet och nu är det emellanåt sommarvärme..... vart tog våren vägen, eller är det som en sån dag idag, den blir instoppad lite emellan där det får plats. :p

Förra året var det också sånt här härligt väder i början av April och när jag var på RM med Rakel hade Jag och Fia kunnat gå i kortärmat och ligga och sola på gräsmattan i 3 veckor, men sen efter det kom det ett ordentligt bakslag. Då orkade våren tränga undan sommaren ett tag till.


Jag har i alla fall hunnit få en liten brunare ton på armar och ansikte och det är ju alltid härligt. Jag kan ju säga att jag är brunare än de flesta på jobbet för tillfället och jag får väl passa på att använda alla lediga soltimmar på ett bra sätt eftersom jag kommer sitta inne det mesta av sommaren, eller i alla fall mitt på dagarna när solen skiner som bäst. Det är lite skillnad mot förra sommaren då jag kunde ligga på stranden halva dagarna, ibland hela.
Men hur som helst så kommer jag ju i alla fall vara mycket brunare än vissa andra efter sommaren.......
13 April 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Blodutgjutelse busstider och lukta gott!

Har haft en unerbar dag på jobbet idag med galna Maria, Adelina, Jenny och kompany. Man har alltid kul på det där stället och mellan samtalen kan det vara svårt att hålla sig för skratt ibland, men när man kommer till någon så är man på glatt humör och på G och det är ganska ofta som ens humör smittar av sig på den som svarar!

Efter jobbet tog jag en tur upp till US (universitetssjukhuset i Linköping) och gjorde ett litet besök på Blodtappen. Så nu sitter jag här på stationen i Mjölby 4dl blod fattigare och väntar på bussen som går vid 9-tiden. Jag missade nämligen den jag vanligtvis brukar åka med, men jaja, jag överlever!På bussen till jobbet idag satt det som vanligt ett antal välparfymerade killar och vanligtvis brukar jag bara sitta och njuta av lukterna, men idag var det någon av dem som hade en speciell parfym på sig. En den personens doft var den jag kände mest av allt, genom alla anadra dofter på bussen.
Det borde vara förbjudet för killar att lukta på ett speciellt vis, för min hjärna blir helt störd av just den doften.
Annars brukar en persons doft variera väldigt mycket från någon annan med samma parfym, men den här var nästan identisk med var jag kände igen parfymen ifrån så jag satt först och vände och vred på mig bara för att försäkra mig om att personen jag tänkte på inte satt på bussen, vilket egentligen var ganska otroligt att han skulle göra egentligen, men där blev min hjärna verkligen förvirrad.
Oftast gillar jag mitt speciella luktsinne, men gånger som denna avskyr jag det istället. Samtidigt hade jag musiken på shuffel i örat och telefonen valde att spela 3-4 låtar i rad som också påminner om samma person så det blev ganska mycket minnen som väcktes. Så morgonen började nte på bästa sätt, men det räckte med ca 10 min på jobbet sen för att humöret skulle ha ändrats till lite mer positivt och sen hade jag massa annat i huvudet så tankarna skingrades. Skönt det!

Det är en av de bästa sakerna med att jobba hela dagarna att man hela tiden har något att göra och massa saker i huvudet så mn har helt inte tid att tänk på sånt som bara sänker humöret.
6 April 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Toktrollet är djup

Livet är som en stor resa. Varje morgon när vi vaknar checkar vi in på ett nytt hotell. Varje hotell är annorlunda än de vi redan besökt och antalet stjärnor varierar. Ibland kommer vi till ett 7*igt hotell med all inclusive, som verkligen har allt man kan önska sig, men ibland kommer vi till något som kanske inte ens är värt att kallas råtthål, ett ställe där ingenting funkar som det ska och service är något som bara står i ordboken. Varje kväll när checkar vi ut från det hotellet för att aldrig mer återvända, hur bra eller dalit det än var, och vår resa fortsätter. Men till slut är det dags att checka ut en sista gång och resan är slut.
Men vart hamnar man när en resa är slut? Jo då är man ju faktiskt ÄNTLIGEN HEMMA IGEN! Hur härlig en resa än har varit så är det alltid skönt när den är över och man återigen finner hemmets trygga vrår.

Men för många av oss är det fortfarande långt kvar av resan innan vi når vårt mål. Så försök att ta vara på varje del i den.
Även när vi kommer till det där råtthålet så försök se det bästa i det. Det finns alltid någonting som är bra när man tittar tillräckligt noga. Även om det kanske inte är vad vi har tänkt oss när vi checkar in så är det i varje fall ett tak över huvudet. Vi har nya erfarenheter att hämta från varje hotell på vår resa och nya saker att upptäcka överallt. Och när man är på det dåliga hotellet så kan det ju bara komma ett bättre efteråt.

Med detta checkar jag nu ut från detta hotellet för att fortsätta min resa och ser nyfiket fram emot nästa hotell.

5 April 2011  | Länk | Gott och blandat | 1 kommentar
varför så långt borta.

Jag saknar dig! Jag förstår att det är jättejobbigt för dig nu, men jag vill bara att du ska veta att jag finns här för dig. Varför ska det vara så långt mellan oss för?
Jag ber att du ska få styrka att kämpa igenom denna svåra tiden och att allt ska lösa sig till det bästa.
Jag hatar att du mår dåligt, men ännu mer att jag ingenting kan göra, jag är återigen på fel plats när jag skulle behöva vara där hos dig. Men jag hoppas att det finns dem runt omkring dig som kan lysa upp dina dagar lite i alla fall. Det finns folk runt omkring dig som bara vill ditt bästa, de som gör nästan vad som helst för att se dig glad.

Jag älskar dig min underbara vän!
4 April 2011  | Länk | Till Toktrollets vänner | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida