The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Lite skrämmande

Det är ju lite skrämmande att få reda på att en väldigt skum person söker efter en på internet, hittar ens blogg och sitter och läser alla inlägg man har skrivit.
Man frågar presonen: "hur hittade du min blogg så vida du inte googlade på mitt namn?" och påpekar att det känns lite som stalking.
Ovh inte ens om man googlar på mitt namn hittar man den så man måste använde det namn jag kallar mig på bloggen eller mitt Alias ( Toktrollet)
Till svar får man: "Jag skökte på toktroll eller om det var ditt namn för jag ville ha reda på din adress, och jag förföljer inte dig, jag är ju nästan aldrig ute."

Man kan stalka folk på andra sätt än att fysiskt följa efter dem och stalking är ett brott som man kan bli polisanmäld för.
och om man vill ha reda på någons adress söker man på typ hitta.se eller liknande och där hittart man inte en blogghänvisning om inte personen har lagt in det själv och betalar för det. Och om man vill ha reda på min adress, varför söker man då på mitt internetalisas (TOKTROLLET)? inte hittar man väl min adress då heller?

Och så en tredje fråga man kan ställa sig: Personen vet vars du bor, har varit hemme hos dig och varit där och lagt saker i brevlådan. Varför måste den då ha reda på din adress.

Jag tycker faktiskt att det är ganska obehagligt, speciellt med tanke på att jag vet att personen har kännslor för mig. Känslor som jag har försökt på alla sätt visa är obesvarade och att jag inte vill ha med personen att göra.
Men personen i fråga fortsätter hela tiden att förklara för mig vad den känner, precis som att den tror att jag känner detsamma för den och att det ska bli vi?

Som sagt jag tycker att det är ganska obehagligt, och jag försöker till exempel undvika att gå till affären de tider på dagen som jag vet att det är risk att den här presonen är där, och tycker ibland det är obehgligt att sitta hemma själv då personen i fråga bara kn få för sig att komma och knacka på, det är en av anledningarna till att jag alltid har mina persienner nerdragna och kontrollerar väldigt noga att dörren alltid är låst.
Men jag har bestämt mig för att om jag får något mer skumt meddelande, på sms, mail eller i brevlådan eller liknande så kommer jag att polisanmäla personen för stalking och ansöka om besöksförbud.

14 Maj 2012  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida