The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Min hund har blivit modefreak!

Igår när jag hade varit och fixat tvätten och kom upp ur källaren hade min bror tydligen haft lite tråkigt, eller så tyckte han att Jessi hade förmycket sol i ögonen. Hur som helst låg hon där i soffan och såg riktigt cool ut och jag var bara tvungen att dra fram kameran och plåta henne! Nu har min bror lyckats göra om min kortklippta samojed till ett modefreak, men visst passar hon utmärkt i solisar!?
7 Juni 2010  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Sol och bad och Nationaldag!

Som de flesta vet så var det ju vår kära nationaldag igår. Vi gick upp vid 11 och käkade frukost sen drog Jag, Sven och Frida ut till badplatsen och stekte! Men så klart är man vid en badplats och det är varmt och soligt ute så kan man ju inte bara ligga och sola! Årets första, andra, tredje och fjärde dopp blev det! Första gången hoppade jag bara i och då vart det så kallt att lungorna knöt sig precis i början, men efter att ha varit i en liten stund var det riktigt skönt faktiskt!
Det fanns en dykning förbjuden skylt uppsatt på badplatsen, men den satt inte riktad mot vattnet så då blir tolkningen så här: "Dyk gärna i vattnet, men ge fan i gräsmattan!"
När vi kom upp till parkeringen igen så såg jag att badplatsen hette Näsbadet. "Attans! jag som badat hela mig!" :P
Efter badet var det att åka tillbaka till Skara och köa i en kvart för lite mjukglass, men vad gör man inte när man är glasssugen och dessutom broder bjuder!
Efter någon timme av att göra ingenting åkte vi iväg till Kinnekulle och skulle grilla!
Det saknas bara att vi inte käkade jordgubbar, annars hade det varit ett helsvenskt Nationaldagsfirande!
7 Juni 2010  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Slappdag i solen!

I lördags var jag ju jättetrött typ hela dagen, så efter lunch fick det bli slappdag i solen här ute på vår gräsmatta. Anna och Mattias tyckte inte att jag var tillräckligt bra på att slappa så de kom helt enkelt hit och hjälpte mig med det.
Sven, min bror, och hans tjej skulle komma hit vid 4-tiden så vi låg och väntade på att de skulle komma så vi kunde gå och käka pizza. Men de var lite sena iväg från Växjö, de åkte kanske vid 4 i stället och där låg vi på gräsmattan med kurrande magar och en halvtimme innan de kom så gav Anna upp och cyklade hem och grillade med familjen istället.
När de väl kommit hit sen så gick Jag, Sven, Frida, Mattias och Linda bort till Milan och käkade vår efterlängtade pizza!
7 Juni 2010  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Promenad på rymmen

Nu har vi varit ute och gått vår långpromenad. Johnny bestämde sig för att matte vart dum när jag sa att han inte fick jaga, så han rymde iväg i skogen i stället. Då rymde Jessi också. Vi gick en 2 timmars promenad och när vi kom tillbaka till parkeringen kom Jessi springandes, överglad att se oss! Johhny hade redan börjat gå hemåt så han plockade vi upp på vägen.
Nu har vi ätit makaroner och köttfärssås och nu är jag proppmätt.
Av någon anledning är jag riktigt trött idag, typ somnar till hela tiden, men i stället för att sitta här och sova och dregla över handen går jag nu ut med Fia och lägger mig på gräsmattan i stället. Ett liggunderlag och en härlig varm sol är nog allt jag behöver för en stunds slappande, middagsvila.
SIMMA LUGNT evryhopa!
5 Juni 2010  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Ny dag, tidig morgon och farliga sängar!

Hejsan! Idag gick jag upp vid 7 och tog en riktigt härlig morgonjogg! Det var precis lagom varmt ute och det var jätteskönt att jogga, ska nog kanske fortsätta med det på morgnarna.
När jag kom hem tog jag bort lakan och allat annat från sängen och skulle bädda om den. Då jag har en 180 säng var jag tvungen att lägga mig i sängen för att få på lakanet och då somnade jag där liggandes på mage med lakanhörnen i händerna. Vaknade efetr bara en liten stund när Fia kom in och undrade vad jag gjorde, det såg nog rätt konstigt ut. Hade slängt ut alla mina täcken och kuddar i hallen och låg där i sängen och sov...:P
Men men, nu är jag i alla fall vaken, täcken och kuddar hänger ute på vädring och nu blir det att trycka i sig lite frukost och sen blir det promenad i petersburg med Patrik och Molly!
5 Juni 2010  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!

Nu när det är varmt och härligt ute är det riktigt gött med en glass ,eller flera, om dagen!
Har käkat glass på Lejonet och Björnen här i Skara och om man har gjort det vill man nästan inte ha något annat sen.
Jag, Fia och Anna har köpt halvliters-glass några gånger nu. Det finns massa olika smaker och av de jag har smakat så är Passionssorbet och Banan/Choklad favoriterna.
Igår när vi satt och käkade så bytte jag och Anna efter hala och eftersom hon hade ätit sin halva fortare än jag så hälde jag över lite av min passion i banan/choklad bägaren. Bananglass och Passionssorbet var tillsammans en jättegod smak, ska nog tipsa Lejonet och Björnen om den varianten. Vem vet då kanske den kommer ut i handeln?
Burkarna med en halv liter glass kostar 49 kronor och de är värda varenda en av dem för glassen är så underbart god och beroendeframkallande!
Nästa gång ni kommer förbi en Lejonet och björnen glassaffär så tycker jag verkligen att ni ska smaka!
3 Juni 2010  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida