The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Med hund och stortädning!

Andra människor blir med barn, men jag och Annie har precis blivit med hund!
En STOR kille på 1,5år från SOS. Än så länge heter han Gus, men det blir ändring till Gaston!
Han kommer hem till mig från Stockholm imorgon tillsammans med Nina Ihrner som jag ser fram emot riktigt mycket att träffa.
Jag tror att Johnny och Gaston kommer komma bra överen och Johnny-Boy kommer vara glad åt att få en ny lekkamrat på heltid. Sen är det som med alla hundar lite att jobba med, men vi tar det i lite lagom takt så ska det nog gå bara bra.

Nästa vecka blir det städfeber på hög nivå! Jag kommer nämligen att jobba som vikarie inom lokalvården på Viktoriagården!
Då blir det att gå upp tidigt, men det är ju inga problem för mig inte. Det är bara att ställa klockan och vakna och efter lite frukost kan en härlig "promenad" på inlines vara precis det som behövs för att väcka det sista av hjärnan innan man kommer fram!
Det ska bli riktigt kul att göra något där man känner att man gör någon nytta + att jag slipper att varje dag slösa massa tid på att åka till Lidköping varje dag för att sitta där och göra inte mycket vettigt!
Sen att jag faktiskt tjänar pengar på det är ju inte precis ett bakslag!!!!

Nu sitter jag här och tittar på TV och är barnvakt åt tre sovande barn, det känns ganska lugnt faktiskt!
22 Juli 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Man vet inte....

Säg aldrig till någon annan att de inte förstår hur något känns förrän du är helt säker på att personen inte varit med om samma sak.
Döm inte ut en person förrän du lärt känna den och uttala dig aldrig om något om någon annan person, om du inte vet säkert hur det ligger till.

22 Juli 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Det blir visst inte......

.... Sala nu heller, men jag kommer kanske närmare i alla fall!
Sitter och väntar på att få reda på första beskedet från studera.nu, om jag har kommit in på någon utbildning eller inte.
Jag tror inte att chansen att jag kommer in på EoD här i Skara är särskilt stor, men jag har ju ändå sökt den i första hand så en liten chans finns ju alltid. Jag tror däremot att jag kanske kommer in på någon av de utbildningar jag sökt i Karlstad, men jag vet inte om jag är så sugen på att gå alla längre.
Om jag kommer in på Turism, eller någon av de andra lite intressanta programmen jag sökte kommer jag att ta den platsen och flytta till Karlstad i höst, annars tar jag så småningom mitt pick och pack och flyttar till Gävle och Annie. Jag har sökt några kurser och kortare program på distans och kanske, kanske att jag kommer in på någon av dem och i så fall skulle jag ju kunna plugga dem från Gävle, om inte annars är det ju bara att fortsätta jobbsökandet, fast där uppe omkring.
Jag får besked om jag har kommit in på något program på torsdag eller fredag så efter det kommer det komma upp ett resultat om det här på bloggen.

God natt folket och sov så gott för det ska jag göra!
12 Juli 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Trevlig kväll, störande moment till trotts!

Äntligen är min Knasboll tillbaka i Skara igen! Jag har saknat dig och Joel när ni var på semester uppe i norra landet!
Idag har varit en övervägande bra dag som började med gräsmattehäng med Anna, Joel, Sanna, Anton, Trixa och Johnny och sen ikväll så blev det grillning med ovan nämda, +Tommy och - Johnny som fick vara hemma och lata sig i sängen i stället!
Det blev en trevlig stund men som övergick i en något annorlunda stämning mot slutet.
Efter ett tags inväntande av feg stackare gav vi till slut upp och drog oss vidare för kaffedrickning. Jag, Joel, Thomas, en annan Anton och Annas mamma Annellie drog oss mot skolgatan och de andra skulle komma senare, men annat kom emellan.
Det var i alla fall trevligt hemma hos The Johanssons, det blev dock en hel del prat om gevär, älgar och annat man kan hitta bakom träden som jag och Annelie inte tyckte var lika intressant som övriga gjorde!

Nu blir det snart sängen och sova en stund och sen imorgon blir det att låna Dixie ett tag så att hon och Johnny kan busa av sig ordentligt!
12 Juli 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar
Gratis bio!

Jag är medlem på sidan Gratisbio.se. Där kan man delta i gratis undersökningar eller ta del av erbjudanden, både gratis och billigare än annars. För varja undersökning/erbjudande man tar del av får man poäng, olika många beroende på vad man gör, som man sedan kan byta in mot biobiljetter,annat roligt biorelaterat eller random pressentkort.
Gå med ni också! Använder ni er av denna länken sponsrar ni även mig med några poäng: http://gratisbio.se/?RecruiterID=440192
7 Juli 2011  | Länk | Gott och blandat | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida