Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


081130 Söndag

Så var det äntligen 1:a advent. Vi kunde inte hålla oss, utan tjuvstartade redan lite smått förra helgen. Jag älskar julen med nästan allt vad den innebär. Stressen som verkar vara ofrånkomlig är väl det enda jag inte gillar med julen.

Den här julen har vi dock bestämt oss för att åka till Thailand med våra bästa vänner, mina föräldrar, min bror med familj, min farbror osv. Ja som ni ser så blir vi några stycken ;)))

Dessvärre så verkar det lite tveksamt om vi kommer iväg. Vi kollar nyheterna, läser tidiningar och kollar olika hemsidor för att uppdatera oss om läget.....men ingen ljusning i sikte. Blir så himla besviken om vi inte kommer iväg. Har ju sett fram emot det här sen vi bokade resan i juni. Ja ja, vad är väl en bal på slottet?

Nu ska jag försöka lista ut vad vi ska äta till middag. Fantasin och inspirationen är stendöd. Kan ingen bara komma hit med någon riktigt god mat haha. Skulle vara så skönt att slippa stå vid spisen idag. Nej nu ska jag sluta gnälla, å ta fram lilla kokboken å se om jag kan hitta något gott å laga.

Dagens bild är från förra året i Thailand, när jag matade aporna. Ser ni apan som sitter så nöjd på min arm och plockar godis i korgen? Det måste jag bara få göra igen. En helt fantastisk upplevelse.

Ha en underbar 1:a advent kära vänner!
30 November 2008  | Länk | Övriga | 4 kommentarer
081126 Onsdag

Snö snö snö!!!

Det finns inget slut på detta snöande. Det är otroligt vackert och hundarna tycker att det är kul med all snö.....men de har liiite svårt att hitta ett bra ställe att göra sina behov på.

Igår var vi på ringträning för Moa & Svante. Det gick suuuper för oss alla, så nu är det bara att gå hem å finslipa på alla tips man fick.

Idag hoppas jag att vi kan slutföra renoveringen av vårat vardagsrum. Det kommer att bli jättefint när det är klart. Med lite tur så kanske jag sätter in en bild när vi har fått ordning på allt.

Nu ska jag se om jag kan trolla med tvätthögen här hemma, å se om det kan bli lite mindre eller rent av försvinna ;)))

Ha en underbar onsdag i snöyran!

// Kram Malin
26 November 2008  | Länk | Övriga | 3 kommentarer
081121 Fredag

Japp, så var Hedda gratis igen.

Igår kväll så fick jag för mig att jag skulle rensa ur kylen på en massa skräp. Ni vet, rester å annat som man vet inte kommer att bli uppätet. Påsen hade jag så "smart" hängt på en stol. Något kom ivägen och jag glömde min påse som hängde så olämpligt på stolen.

Nu på morgonen så tog jag ut Simon på en snabb pink. När vi kom tillbaka å jag öppnade dörren så förstod jag på en gång att något var galet. Ingen av hundarna kom å mötte vid dörren....och det luktade sopor.

Den synen som mötte mig när jag klev in i köket. HERREGUD säger jag bara!!!! Jag hade sopor över hela köket. Alla mopsar stod mitt i denna äckliga röra å glufsa i sig. Jag bara skrek rätt ut, och jag kan ju säga att Hedda var snabbast ut ur köket haha. Bildbevis blir det inga. Jag var liiite för upprörd för att komma ihåg kameran.


.....å Hedda som skulle på fredagslyx kl 11, nämnligen till sin efterlängtade hundmassör. Men vaddå? Fetknoppar behöver väl också massage, eller? ;))))

Ha en underbar fredag!

// Kram Malin & fetknopparnas drottning
21 November 2008  | Länk | Hedda | 4 kommentarer
081120 Torsdag

Idag har jag och Simon varit hos Linn och hälsat på. Simon fick tjuvkika lite på alla bebbar. Han viftade på knorren och tyckte nog att de var ganska lustiga filurer som knatade runt i valplådan. Oddie var en modig kille. Han tar sig själv ur valplådan och ville gärna häsa lite på stooora Simon ;)))

Innan vi åkte hem så passade vi på att ta lite bilder. Simon var på ett litet krångligt humör idag....men ett par bilder fick vi till. Jag sätter in dem så fort Linn skickar dem.

Ha en bra torsdag!

// Kram Malin & Simon
20 November 2008  | Länk | Simon | 3 kommentarer
081117 Måndag

Idag står det inget speciellt på schemat. Jag kan i alla fall säga att det är kallt som f-n, så nu blir det både mössa och vantar när man ska gå ut.

Igår var jag hem till Linn. Vi hjälptes åt med att försöka fota "vilddjuren". Lätt? Näää inte mycket va ;)))) .....och dessa små sylvassa tänder. Svårt å förstå hur så små underbara varelser kan bita så in i norden hårt.

Dagens bild blir på en trött Ettan.

Ha en skön måndag!

// Kram Malin

17 November 2008  | Länk | Övriga | 0 kommentar
081115 Lördag

Idag var det utställning igen. Den här gången var Skarnäcks hundungdom arrangör. Ett perfekt tillfälle så här inför Hund 2008, att få finslipa på detaljer som kan bli bättre.

Linn skulle ställa Simon för första gången. Ja hon ställde ju honom på specialen men den gången räknar vi inte eftersom han var precis 4 månader ;)))) Hur som helst så tycker jag att det såg jättebra ut....och det är ju bra eftersom Linn även ska ställa Simon i december.

Här följer Simons kritik:

"Riktigt trevlig hane. Utmärkt huvud och uttryck. Härlig kropp. Utmärkt benstomme. Rör sig väl. Vänligt temperament. Härlig svärta." (Lite fattig kritik....men vi har sett värre ;)))

Simon slutade dagen som bh-reserv.

Själv ställde jag ut Hedda. Vet inte vad som har hänt med henne...men hon låter sin härliga charm få komma fram i utställningsringen....å ni anar inte vilken härlig känsla det är. Hedda blev bästa tik (av 6 st), och slutade dagen som BIM, slagen av Nacho. Grattis hela Nacho-kojan!!!!

Här kan ni se Heddas kritik:

"Härlig tik. Härligt uttryck. Bra öron. Sunda ögon. Kompakt kropp. Stark rygg. Välburen svans. Bra förbröst. Härlig volym i bröstkorgen. Visar sig väl. Rör sig rastypiskt. Vänligt temperament."

Kan nämna att Nacho slutade dagen som BIS-2. Woooow vad ni är duktiga.

Vill ju inte glömma någon, för ni är alla underbara goa vänner.....så vi gör ett försök. Glömmer jag någon, så ta inte illa vid er....jag är bara lite virrig ;))))

Tack för en underbar dag:

Linn
Mats
Nettan
Jaqueline
Paula
Lotte & Patrik
Francisko, med världens sötaste dotter

Ha en mysig lördagkväll!!!!

// Kram Malin15 November 2008  | Länk | Övriga | 8 kommentarer
Söndag 081109

Idag har vi (jag & Simon) varit på inofficiell utställning i Enköping.


Simon och Wiggo gick i samma klass. Wiggo hade en dag av totalt glädjefnatt haha, och var som ett litet yrväder. Simon är ju lugnet själv och skötte sig som förväntat. Simon drog det längsta strået idag, vann sin klass och slutade dagen som 2:a bästa hane.

Falcon dansade också idag.....men jösses....han hade nog drabbats av samma glädjefnatt som Wiggo. Jag har aldrig sett lillprinsen såååå okoncentrerad. Stackars Nettan var helt svettig.....kanske av irritation haha. Men nu spottar ni i nävarna och kommer igen ;)))))

Heddas halvsyster "Elsie", och för övrigt världens sötaste, gick in och blev BIM-valp. GRATTIS Maria!!!!

Vi har haft en trevlig och alldeles lagom lång dag.

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!!!!

// Kram Malin
9 November 2008  | Länk | Övriga | 6 kommentarer
081101 Lördag

Nu har vi kommit hem ifrån Växjö. Resan ner kändes lång och jobbig. Hem gick det betydligt fortare.

Hedda har nu klarat av sin första officiella utställning på snart ett år. Blev lite nervös när jag såg att det var 15 hundar i hennes klass. Det hade jag inte behövt. Hon skötte sig perfekt, och kom på en reservplats med mycket fin kritik.


Compact bitch of good type. Showing plenty of substance. Fem head/expression. Dark mask with wrinkles. Strong body. Well placed legs. Moves/showes to her avantage.

Stort tack till Katarina, Mats och Maria för trevligt sällskap, vi har haft suuupertrevligt.

Ha en skön lördagskväll kära vänner!

// Kram från en trött Malin
1 November 2008  | Länk | Hedda | 6 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hedda, Ettan & Simon Gosmopsar                                             Skaffa en gratis hemsida