Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


081207 Söndag

Hej alla vänner!

Idag har det varit utställning för våran del. Som vanligt så har vi haft jättetrevligt, som vi alltid brukar ha när vi träffar alla vi känner ;))))

Linn visade Simon.....som verkligen inte var på sitt bästa humör för dagen. Han stod mest å sov....nästan lite apatisk. Vet inte varför han var så avslagen....men men, vi får se hur han uppför sig nästa gång.

Här kan ni läsa Simons kritik:

"Bra huvud. Önskar mer bred i u-käken. Visar någ vitt i ögonen. Fina öron. Bra hals. Kunde ha lite mer längd i bröstben och bröstkorg. Bra vinklad fram och bak. Rör sig ostabilt. Kunde ha lite mer vägvinnande steg. Väl presenterad. Behöver tid på sig."

Falcon är vi mycket stolta över. Han blev 2:a i sin klass, endast slagen av en hane som senare tog certet, så det är inte mycket att orda om. Stort grattis till Nettan & Falcon för dagens fina resultat.

Hedda gör också ett fint reslutat, där hon blev 6:a av hela 16 öppenklasstikar (vet inte om alla kom).

Heddas kritik:

"Rejäl tik. Uttrycksfullt huvud där öronen är ngt stora. Välutvecklad bröstkorg. Bra överlinje & svans. Bra vinklad fram & knappt bak. Underlinjen störs något av de hängade spenarna. Rörelser ok. Välvisad"

That´s all for today good friends ;))))

Dagens bild är på Hedda (från dagens utställning)

Ha en skön söndagseftermiddag!

// Kram Malin
7 December 2008  | Länk | Övriga | 4 kommentarer
081204 Onsdag

Idag har det varit mulet och blåsigt burrrr.

Ettan har ju som sagt börjat löpa. Tror inte att jag behöver vara så orolig för Simon. Han verkar ju fatta nada. Han tycker att Hedda luktar mycket godare....och springer å luktar henne i häcken hela tiden haha. Vaddå dum ;)))

Simon åkte i plurret idag. Det är ju utställning på söndag så då vill vi att han ska lukta lite gott. Han uppskattar väl inte så där jättemycket att bada...men han protesterar inte, så det är lugnt. Att bli fönad efteråt tycker han desto bättre om. Även Ettan trängde sig fram och ville bli fönad....den lilla tokan.

Imorgon är det Heddas tur att bada. Sen är det bara Ettan kvar. Tänkte bada henne på söndagkväll....så är alla hundarna nybadade när vi åker till Thailand.

Klockan är inte ens 10 på kvällen å jag är suuupertrött, så jag tänkte försöka komma i säng i bra tid, för en gång skull ;)))

Ha en bra fortsättning på den här kvällen!

// Kram Malin
4 December 2008  | Länk | Övriga | 4 kommentarer
081202 Tisdag

Ettan firade denna underbara dag med att börja löpa. Å jag som (förhoppningsvis) åker till Thailand på måndag. Farmor kommer att bo här med hundarna under tiden vi är borta. Blir spännande å se hur hon klarar av att ta hand om en liten Ettan i höglöp, med en vilt juckandes Simon haha. Kanske att det är små Ettan+Simonbebisar på G när man kommer hem :))) Ja ja, nu ska vi inte måla fan på väggen....men det är svårt att hindra fantasin från att skena iväg.

Dagens bild är såklart på Ettan, min lilla Bäbi.

Ha en bra dag!

// Kram Malin

Vi har varit lite orliga att vi inte skulle komma iväg till Thailand den 8 december som planerat.....men så här står det på nyhetskanalen.se:

"Normalt inom två dagar
Flygplatschefen Serirat Prasutanond sade att ett plan från Phuket skulle landa på Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi senare under dagen, den första landningen sedan ockupationen inleddes 25 november. Den första utrikesflighten beräknades landa sent på torsdag kväll.
-Jag tror fullt och fast att allting kommer att ha återgått till det normala inom två dagar, sade han."

....så det ser ljust ut för våran del, tjihoooo ;))))

3 December 2008  | Länk | Ettan | 4 kommentarer
081201 Måndag

Ny dag, nya möjligheter!

Idag har Nettan varit här med Valle och Falcon. Det gick jättebra att släppa ihop alla hundar. Det var bara Simon som skulle springa runt och berätta vem som är "Kungen" i huset ;))) Vi fick oss en trevlig prat/fikastund. Sedan var det dags för mig att hasta vidare, då sonen hade en läkartid.

Nu ska jag börja med middagen. Det blir marinerad, stekt fläskfilé, rösti och bearnaisèsås.

Dagens bild är på Falcon, som fått sina fladdriga öron tejpade.

Ha en skön måndagskväll!

// Kram Malin
1 December 2008  | Länk | Heddas valpar | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hedda, Ettan & Simon Gosmopsar                                             Skaffa en gratis hemsida