Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


SKURU-SKÖVDE HF

Då var det dax för Malin Hanold att yttra sig lite angående förra matchen och även matchen mot Skuru.
När jag frågar Malin om matchen mot Lugi så får jag en klockren annalys som är följande,
" Vi gör ingen bra första halvlek i försvaret och låter de komma in lite för lätt. Men i andra skärper vi till oss. De börjar spela mer individuellt medans vi verkligen spelar som ett lag. Vi visar glädje och vilja och kommer tillbaka in i matchern. Vi leder aldrig matchen, men kämpar oss verkligen tillbaka. Jag tycker det var starkt av oss att få oavgjort. Dock skulle vi haft en straff i sista sekund då se river ner mig i straffområdet, men tyvärr är domaren för feg för att blåsa. Men jag tycker ändå det är ett bra resultat att vi får oavgjort."

Om man läser lite mellan raderna så är dom inte riktigt nöjda med matchen men får ändå oavgjort mot ett lag som är tippat till att ligga i toppen. Detta tyder på att det finns mer att ta ut av laget och det kommer dom med all säkerhet att visa i Nacka i morgon (lördag).

Att det gått så bra för Malin förklarar hon med att hon har fått mycket speltid och fått ta mycket ansvar vilket hon är nöjd med. Att sedan trivs väldigt bra SHF och tränaren och allt runt omkring gör ju inte saken sämre precis.

Hur ska då Skövde HF lyckas att besegra Skuru på lördag då?? Jo Malin har svaret,
"Skuru är ett bra motstånd. Det kommer bli en tuff match. Men genom den senaste förlusten och den oavgjorda matchen har vi massa energi att hämta. Så jag tror det är ett supertaggat Skövde som kommer till Sthlm på lördag. För en vinst ska vi spela aggressivt försvar och trycka på ordentligt i omställningarna. Sen ska vi kämpa och visa att vi är ett jobbigt lag att möta."

Ja vad säger man det låter ju enkelt då tycker jag att vi kör på den linjen =).

Tycker att det är kul att Malin (hela laget föresten =) ) är så positiv till The Red Sea att hon nämner följande;

"Jag tycker det är fantatsiskt kul att vi har fått en sån bra supporterklubb. Den gör mer än vad man tror att man har supportrar som hejar på en i vått och torrt. Kul att så många vill bli medlemmar. Men jag hoppas på ännu fler! Ni gör en grymt jobb och jag hoppas vi kommer ta många segrar tillsammans!"

Visst ligger det mycket i det hon säger här och att vi ska bli fler jobbar vi för stenhårt i synnerhet med att få folk till klacken som vågar klappa händerna och sjunga MEN vi är inte så bra så att vi klarar oss utan den övriga publiken som tyvärr vaknar lite sent, draget som var senast i Arenan 20 min in i andra halvleken var grymt så hoppas man på att det ska vara hela matchen.

Så var det dax för den obligatoriska tippningen

Malin tippar 24-27

Jag tippar 25-28

Majasan var riktigt nära hon missade med ett mål =)

14 Oktober 2011  | Inför repotage | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kenneth Olin                                             Skaffa en gratis hemsida