Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


SUPPORTERKLUBB I SHF

Supporterklubb!
2011-06-09 17:00
Vi är ett gäng som åkte med på Skövde HF:s bortaresor och även varit med och stöttat på hemmaplan som snackat mycket om att det skulle behövas en supporterförening i Skövde HF. Vi vet att detta är uppskattat av så väl spelare som ledare. Vi tycker att tjejerna är värda allt stöd som de kan få för att ta ytterligare ett efterlängtat SM guld.

Vilken inbiten Skövde HF supporter kommer inte ihåg SM guldet som togs i Göteborg 2008?? En sådan underbar känsla att få vara närvarande när detta hände. Vilka fick ett stort tack från spelare och ledare på torget när de firades?? Jo supportrarna som lyfte fram dem till guldet.

Vi som nu har dessa tankar att dra igång något tänkte att vi skulle kunna ha ett intressemöte på VIP rummet i gamla idrottshallen den 9 augusti kl 18,30, detta för att kolla om det finns intresse till att köra igång en supporter förening.

Är du intresserad av att komma så anmäl ditt intresse till:
kenneth64olin@yahoo.se eller ifkgbg9@hotmail.com

SENAST 5 augusti

Med vänlig hälsning
Kenneth Olin & Sören Andersson
11 Juni 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
SEMIFINAL 2

Gruvlig revansch för IK Sävehof.

IK Sävehof tog en gruvlig revansch på Skövde HF i den andra SM-semifinalen i Arenan i Skövde inför 1 610 åskådare. Det blev nämligen storseger med 29-19 (14-10). – Vi släppte i väg det för mycket direkt efter paus, analyserar SHF-tränaren Magnus Frisk. – Försvars och målvaktspelet var mycket bättre än i lördags, det avgjorde, menar IK Sävehof-tränaren Magnus ”Bagarn” Johansson. Det står nu 2-0 i matcher till IK Sävehof.

Många var spända på vilken spelkaraktär den här drabbningen skulle få efter den jämna drabbningen i lördags, där IK Sävehof vann med 27-26 efter segermål i slutsekunderna.
Det blev en tämligen jämn inledning av matchen.
Gästernas niometersspelare Karin Isaksson visade sig vara på ett ypperligt spelhumör.

Hon gjorde 1-0, 2-0 och 3-2 för sitt lag och angav tonen.
– Ja, jag började piggt, lite förvånande kanske, men bra att få hål på målvakten direkt, anser Karin Isaksson, femmålsskytt i matchen. Det var stor skillnad på vårt försvars- och målvaktsspel i den här matchen, men vi kunde aldrig slappna av. Det är livsfarligt. Vi var inställda på att revanschera oss själva för lördags insats, där vi får vara glada över poängen.
Sävehofs rutinerade niometersspelare ser slutspelet som höjdpunkten på säsongen.
– Det är nu det är som roligast, säger hon.

Lisa Karlsson storspelade i hemmamålet och Cecilia Grubbström gjorde likadant i gästernas mål.
Magnus Frisk satte punktmarkering på Isabelle Gulldén från start och hade även punktmarkering av två spelare vid en del situationer.

Skövde HF hade dock inte samma marginaler som senast i det offensiva spelet.
Malin Larsson, sjumålsskytt senast, träffade både stolparna i ribban under de första 20 minuterna och Erica Widell hade stolpe-stolpe ut vid 8-10-underläge nio minuter före paus.
När hemmalagets Michaela Ek åkte på två minuters utvisning, sju minuter före paus, ryckte gästerna till 12-8 som blev 14-10 i paus.

I den andra halvleken var hemmalaget med till 12-15, sedan avgjorde svenska mästarna tillställningen med ett ryck till 19-12 som blev 23-13 tio minuter in på den andra halvleken.
Hemmalaget reducerade till 17-24, men kom inte närmare.
Sävehof kunde vinna bekvämt med 29-19.

Cecilia Grubbström vann målvaktsmatchen mot Lisa Karlsson med 19-13.
– Det viktigaste var att vi vann. Samtidigt känns det skönt att jag kunde ta revansch på mig själv för den mindre lyckade insatsen i lördags. Jag har försvarsspelet att tacka för mycket också. Jag fick bättre hjälp nu. På lördag är det ny match och allt kan hända, säger den ödmjuka landslagsmålvakten, en av matchvinnarna.

Om Malin Larsson var doldisen som nästan blev matchvinnare för Skövde HF i den förra matchen med sina sju spelmål, så klev jämngamla Sofia Milding Lindgren, 21, in som något liknande i Sävehof den här matchen.
Hon ersatte Jessica Helleberg i slutet av den första halvleken och gjorde då 11-8 från sin specialposition på vänsterkanten.
I den andra halvleken fortsatte hon med fyra fullträffar till: 17-12, 18-12, 22-13 och 25-17.

Hon har inte fått speciellt mycket speltid detta spelår. Och nu ska hon sluta efter den här säsongen.
– Det stämmer, jag ska läsa till hälsocoach och då blir det svårt att kombinera med handbollsspel. När jag nu fick chansen var tanken bara att ge allt och det gick ju bra, ler Sofia Milding Lindgren som gjorde sju mål mot Tyresö, men aldrig gjort så många mål mot riktigt bra motstånd i elitserien.

Isabelle Gulldén gjorde inte ett spelmål och Jamina Roberts bara två. Ändå var Sävehof ett effektivt lag. Ida Odén (fyra mål) klev fram på ett mycket bättre sätt än senast, Sofia Milding Lindgren och Jessica Helleberg var två duktiga vänstersexor och så Karin Isaksson förstås. Frida Tegstedt höll ihop försvaret. Roligt var också¨ att se en ny stjärna födas, kanske – Moa Fredriksson, 19 – på niometer, lagom fräck från niometer.

I Skövde HF var Lisa Karlsson stabil i målet.
Offensivt kom ingen spelare upp i lördagsmatchens individuella kapacitet.
Erica Widell var den enda som kom nära, Linda Cadario började bra, men mattades och Malin Larsson hade oflyt i sina avslutningar.
Lagspelet fungerade bra före paus, men avslutningarna hittade inte rätt.

– Vi var inte då distinkta framåt och sköt för snålt. Det handlar om att sätta lägena, då kunde vi varit med längre i den här matchen. Samtidigt har Sävehof lite medflytt när vi skjuter i ribban och stolparna vid flera tillfällen, menar Magnus Frisk.

Hur ser du på den tredje matchen på lördag?
Vi ska försöka använda det vi är bra på. Det kändes som vi inte riktigt trodde på vårt spel fullt ut i den här matchen. Vi ska dock ha klart för oss att vi möter Sveriges bästa lag och det är svårt att komma i underläge då. Det kändes som Sävehof var bättre på fler positioner i kväll. Vi får försöka lura ut något till nästa match...

KJELL E LARSSON

Bilder från match av Viktor Ljungström

läs, lyssna och se fler artiklar om matchen på Handboll i Media
Skövde HF-IK Sävehof 19-29 (10-14)

Målgörare:
Skövde HF: Erica Widell 7 (2),Linda Cadario 4 (1), Sofia Olofsson 2, Therese Wallter 2, Caroline Aronsson 2. Lovisa Henriksson 1 och Alexandra Roos 1.
IK Sävehof: Sofia Milding Lindgren 5, Karin Isakson 5, Ida Odén 4, Isabelle Gulldén 3 (3) Frida Tegstedt 2, Moa Fredriksson 2 (1), Jennifer Kasman 2, Jamina Roberts 2, Jessica Helleberg 2, Jenny Wikensten och Hanna Fogelström.

Publik: 1610

Pris till bästa spelare:
Skövde HF: Erica Widell
IK Sävehof: Karin Isakson

Utvisningar: Skövde HF; 3x2 min, IK Sävehof 2x2 min
13 April 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
Publiken i kväll

I kväll är det en tuff match för Skövde HF som för tillfället är Skövdes bästa handbollslag, hur ofta får vi upplev en SM semifinal i Skövde?? Jo typ 2-3 matcher om året och det är nu så gå man ur huse för att hjälpa Rebellerna och SHF att spöa giganterna Sävehov. Matchen borta i lördags var det så nära som man någonsin kan komma att ta en seger av storfavoriterna Sävehov. Nu har Skövde HF hemmaplan och det måste vi i publiken visa .
12 April 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
Skövde HF -Sävehov

Inför Skövde HF-IK Sävehof 12/4
2011-04-10 21:17
Det är tätt mellan matcherna nu. Redan på tisdag kväll är det dags för den andra SM-semifinalen mellan Skövde HF och IK Sävehof. Matchen spelas i Arenan i Skövde. Återstår att se vilket lag som återhämtat sig bäst efter lördagseftermiddagens rysare i Partillebohallen, där Jamina Roberts sköt avgörande 27-26 med två (!) sekunder kvar?

IK Sävehof är storfavorit i detta semifinalmöte.
Svenska mästarna fick dock kämpa hårt i det första mötet mot Skövde HF som bjöd upp till en hård kamp.

Faktum är att Skövde HF lika gärna hade kunnat vinna den matchen.
SHF-tjejerna gjorde kanske sin bästa match för säsongen och hittade en bra taktik att störa Sävehof.

Det var en taktiskt fulländad match.
Det var lite av gamla SHF.
Det höll på att räcka ända fram..

Det stod 26-25 till Skövde HF....
Malin Larsson var det stora namnet i Skövde HF i den förra matchen, Äntligen fick talangen från Skuru IK till det i SHF-tröjan.

Åtta spelmål, ett antal frispelningar till Therese Wallter på linjen och ett klokt passningsspel fick Malin Larsson att framstå som en av banans främsta spelare. Makalöst!!!

Hon fick också i gång Linda Cadario och Erica Widell niometersspel.
Erica Widells gubbfint är alltid lika härlig att se – och lika effektiv varje gång.


När hade Skövde HF tre spelare på niometer som visade sådan klass – samtidigt?
Jag minns det inte i alla fall.
Kan SHF också få i gång Sofia Olofssons skytte och Alexandra Roos hittar sin finurlighet kan SHF överraska igen.

Lisa Karlssons målvaktsspel var stabilt och Therese Wallter levererar alltid. Nu är det bara högersidan som behöver vässas.

I försvaret har SHF en riktig klippa i Anna Larsson..v Det var bara vid frikasten som Skövde HF hade stora problem i lördagsmatchen.

IK Sävehof då?
Spelarmaterialet är hur bra och brett som helst.
Troligen är nu sjuka Jenny Wikensten tillbaka igen. Det behövs. Högerkanten med Hanna Fogelqvist var helt ofarlig senast.

Hur har den senaste matchen påverkat svenska mästarna – mentalt?
Hur stor överraskning var det att Skövde HF hängde med så bra i 60 minuter och till och med kanske vara värt att vinna?
Sitter det någon spärr kvar?


Jag antar att duktige tränaren Magnus ”Bagarn” Johansson har peppat sina adepter ordentligt inför tisdagsfajten. Han är säkert rätt nöjd med vinst i lördags. Och kanske har han någon taktisk variant på G?

Till en början måste målvakten Cecilia Grubbström vara bättre än senast liksom niometersspelaren Ida Odén. Senast var det Jamina Roberts och Karin Isakson (mycket bra andra halvlek) som fick kliva fram när Isabelle Gulldén var punktmarkerad.


Det behövs dock fler. Vänstersexan Jessica Helleberg var bra i 30 minuter och mittsexan Frida Tegestedt i början av matchen.

Och var fanns det annars så starka kontringsspelet?

Frågorna är många inför den här matchen.
Matchserien ser ut att bli mycket jämnare än många trodde.

I slutspel kan allt hända.
Det är i alla fall upplagt för en riktig rysare mellan landets två giganter de senaste fem åren.

Det borde komma 1 500 till den här matchen.

Landets bästa publik hälsas välkommen till Arenan tisdag 19.00

Handboll ska ses live – särskilt i slutspelet.

KJELL E LARSSON
11 April 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
Semi nr 2

Nu ser vi fram emot semifinal nr 2
11 April 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
Sävehov-Skövde HF

Då var man hemma efter en fantastisk resa till Göteborg.
Lite bittert var det att förlora med en sketen sekund kvar, det är tungt men bara att bita ihop för på tisdag är det ny match. Matchen som sådan tycker jag att Skövde var det bättre laget så dom är absolut inte chanslösa i denna serien. Som jag skrev innan så är det match på tisdag igen och då är Rebellerna med och stöttar dom, ska du med???

http://www4.idrottonline.se/SkovdeHF-Handboll/Forenings-Nyheter/Nyheter/SkovdeHFskakademastarna-menfollmedtvasekunderkvar/

Här kan du lämna dina anmälningar till semifinalen hemma mot Sävehov den 12.e April, 19.00 vi samlas utanför Arenan kl 18;30 och anmälan kan göras till kenneth.olin@rebellerna.com eller på SMS till 0703-993728

Följande är redan anmälda:

! Kenneth O
2 Kenneth P
3 Karsten B
4 Roger S
5 Kent S
6 Daniel O
7 Kerfman
8 Kerfman
9 Kerfman
10 Kerfman
11 Thomas S
12 Bertil O
13 Zoran
14 Jocke L
15 Perra
16 David K
17 Petra O
18 Burk
19 Spock
20 Madde R
21 Jörgen olofsson
22 Carolin.Olofsson
23 Benny .Nordh
24 Dennis B
25 Mattias J
26 Perra

10 April 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
Sävehov-Skövde HF

Då laddar man för en resa till Göteborg med ett gött gäng Rebeller/SHF supportrar för att ta hem en seger till Skövde. Vi är några stycken som kommer att börja ladda på Valle vid ca halv 1 så har ni lust så kan ni ju sluta upp där, vore trevligt om det kom ett gött gäng.

LETS GO SHF
9 April 2011  | Länk | Skövde HF | 0 kommentar
Sävehov-Skövde HF

Då har SHF hört av sig igen och vill ha med oss på deras supporterbuss på lördag bussen kostar 200 kr och tjejerna sponsrar oss med 16 biljetter så dom 16 första går in gratis

anmälan görs på sms till 0703-993728

anmälda är nu

1 Kenneth O
2 Burk
3 Sören
4 Niklas P
5 Bertil O
6Daniel O
7 Lennert L
8 Rabbit
9 Madeleine R
10 Spock
11 KP
12
13
14
15
16
6 April 2011  | Länk | Skövde HF | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kenneth Olin                                             Skaffa en gratis hemsida