Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Höör- Skövde HF

Då var det dax igen med att försöka att ta hem full pott, denna gången åker tjejerna och för all del endel The Red Sea fans också ner till Hörr i Skåne.

Jag ställde lite frågor till Lovisa Henriksson idag och fick 2 olika svar hm hon sa att det var någon annan som svarat på dom första =), så dom svaren tar vi bort och kollar med Lovisa vad hon tyckte om föregående match mot Skuru där säger hon att dom inte var tillräckligt heta och gjorde för mycket misstag, sedan säger hon att dom vann för att dom gjorde fler mål än SHF, hm här har vi en logisk tjej =)

Som alla andra tävlingsinriktade människor så är inte Lovisa helt till mods med att det blir uppehåll för landslaget men det är ju ett måste, så detta får vi bara gilla. Vi supportrar får kolla på landslaget istället =).

När det är dax för avkast i Höör så tycker Lovisa att det är viktigt att dom spelar som ett lag och det kan jag hålla med om, vore kul om dom skulle kunna visa upp det fina spelet som vi vet att dom kan spela, det finns potential i detta laget täpper Lisa/Tessan till i målet och tjejerna gör sitt framåt så är det klart =):

Lovisa avslutar med att säga " KBK och tack till the read sea ni är ett grymt bra stöd!!!"

Lovisa var ju lite logisk ibörjan här så då kan jag ju fortsätta med detta och ge coachen ett taktiskt tipp som håller till 100% om det följs och det är att göra minst ett mål mer än dom andra =)

Lovisas tips 23-26

Mitt tips 22-25

Tack för hjälpen Lovisa och KBK nu tjejer, 5 tokiga TRS fans kommer minst =)
28 Oktober 2011  | Länk | Inför repotage | 0 kommentar
SKURU-SKÖVDE HF

Då var det dax för Malin Hanold att yttra sig lite angående förra matchen och även matchen mot Skuru.
När jag frågar Malin om matchen mot Lugi så får jag en klockren annalys som är följande,
" Vi gör ingen bra första halvlek i försvaret och låter de komma in lite för lätt. Men i andra skärper vi till oss. De börjar spela mer individuellt medans vi verkligen spelar som ett lag. Vi visar glädje och vilja och kommer tillbaka in i matchern. Vi leder aldrig matchen, men kämpar oss verkligen tillbaka. Jag tycker det var starkt av oss att få oavgjort. Dock skulle vi haft en straff i sista sekund då se river ner mig i straffområdet, men tyvärr är domaren för feg för att blåsa. Men jag tycker ändå det är ett bra resultat att vi får oavgjort."

Om man läser lite mellan raderna så är dom inte riktigt nöjda med matchen men får ändå oavgjort mot ett lag som är tippat till att ligga i toppen. Detta tyder på att det finns mer att ta ut av laget och det kommer dom med all säkerhet att visa i Nacka i morgon (lördag).

Att det gått så bra för Malin förklarar hon med att hon har fått mycket speltid och fått ta mycket ansvar vilket hon är nöjd med. Att sedan trivs väldigt bra SHF och tränaren och allt runt omkring gör ju inte saken sämre precis.

Hur ska då Skövde HF lyckas att besegra Skuru på lördag då?? Jo Malin har svaret,
"Skuru är ett bra motstånd. Det kommer bli en tuff match. Men genom den senaste förlusten och den oavgjorda matchen har vi massa energi att hämta. Så jag tror det är ett supertaggat Skövde som kommer till Sthlm på lördag. För en vinst ska vi spela aggressivt försvar och trycka på ordentligt i omställningarna. Sen ska vi kämpa och visa att vi är ett jobbigt lag att möta."

Ja vad säger man det låter ju enkelt då tycker jag att vi kör på den linjen =).

Tycker att det är kul att Malin (hela laget föresten =) ) är så positiv till The Red Sea att hon nämner följande;

"Jag tycker det är fantatsiskt kul att vi har fått en sån bra supporterklubb. Den gör mer än vad man tror att man har supportrar som hejar på en i vått och torrt. Kul att så många vill bli medlemmar. Men jag hoppas på ännu fler! Ni gör en grymt jobb och jag hoppas vi kommer ta många segrar tillsammans!"

Visst ligger det mycket i det hon säger här och att vi ska bli fler jobbar vi för stenhårt i synnerhet med att få folk till klacken som vågar klappa händerna och sjunga MEN vi är inte så bra så att vi klarar oss utan den övriga publiken som tyvärr vaknar lite sent, draget som var senast i Arenan 20 min in i andra halvleken var grymt så hoppas man på att det ska vara hela matchen.

Så var det dax för den obligatoriska tippningen

Malin tippar 24-27

Jag tippar 25-28

Majasan var riktigt nära hon missade med ett mål =)

14 Oktober 2011  | Länk | Inför repotage | 0 kommentar
Skövde HF- Lugi

Här kommer det att komma inför repotage inför Skövde HFs matcher där jag kommer ställa några frågor till lite olika tjejer i laget inför varje match, denna gången har Majsan råkat illa ut =).

Den senaste matchen mot Spårvägen kom Skövde HF inte riktigt upp den nivån som alla vet att dom har och kan komma upp i verken i anfallet eller i försvaer, att det sedan saknades beslutsamhet i det sista avslut var riktigt synd när det fanns chans till kvittering.
Skadorna i truppen är inte fler i alla fall så det är bara att hoppas att dom som är skadade frisknar till så for som det bara går.

Majsan har receptet på hur man kommer att vinna mot Lugi, hon säger" Vi har inga nya skador. Truppen är intakt.
Majsan vet vad son krävs för att vinna mot Lugi, hon säger
"för att vinna mot Lugi ska vi vara mer distinka än sista matchen och se till att gå in och vinna varje kamp."
Med den inställningen så kan det inte gå åt helv....utan kan bara sluta med en seger, vad resultatet i matchen blir enligt Majsan kan ni läsa sist i detta reportaget.

Det är ju inte helt utan att man måste prata om The Red Sea när man pratar med tjejerna, vad hon säger om dom ska ni få ordagrant här nedan,
" The Red Sea gör ett fantastiskt jobb och stöttar verkligen oss tjejer. Jag skulle uppmana de som inte är medlemmar i supproterklubben att bli det och ansluta till klacken."

Med dom orden tackar vi Majsan för idag avslutar med hennes tips inför matchen.

Majsans tips 28-27 (lite blygsamt tycker jag =) )

Mitt tips 29-23 (SHF är bättre än Majsan tror =) )
11 Oktober 2011  | Länk | Inför repotage | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kenneth Olin                                             Skaffa en gratis hemsida