Startsidan Blogg Innersta Rummet! Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Hej på er...........

Hejsan allihopcheeky

Väldigt längesen jag var härinne......

Men det har inte hänt så mycket ser jag!! Var är alla, flyttar alla till andra bloggsidor? Jaja, med mig är det bara bra i alla fall!

HUR ÄR DET MED ER ANDRA??

Kram kram.....MissLottayes

26 Juli 2015  | Länk | Ett par ord...... | 5 kommentarer
Hej på er!!

TJENA ALLIHOPA!  

TÄNKTE BARA KIKA IN O TITTA TILL HUR NI HAR DET HÄRINNE PÅ NOGG! SJÄLV HAR JAG VARKEN LUST ELLER ORK FÖR TILLFÄLLET ATT HÅLLA MIN BLOGG AKTUELL! MEN KUL ATT SE ATT SÅ MÅNGA FORTFARANDE FÖLJER MEJ O HÄLSAR PÅ :-)

DET ÄR EN DEL SOM HÄNT HÄRINNE SEN JAG VAR HÄR SENAST! KUL!

KRAMAR PÅ ER ALLIHOPA!  MISS LOTTA

18 Oktober 2013  | Länk | Ett par ord...... | 4 kommentarer
Islamafobi??????

Tänkte ventilera en sak som stör mej enormt mkt just nu!!! Denna jäkla uppståndelse för att en person "Omar Mustafa" fått lämna sin post inom socialdemokratin!! Kan hålla med om att han aldrig skulle blivit invald....där skedde något fel redan där! Men som allt tjat handlar om.....socialdemokratins värdegrunder! Ja.....då e de helt enkelt så att man inte kan stå för de islamska värdegrunderna/tron och samtidigt dela socialdemokratins grunder.....eller??? För jag kan då inte få in i mitt lilla huvud att man är ordförande för en så stor islamistisk organisation.....men inte skulle dela islams grundtro? Men jag kanske har fel! O sen dessutom bjuda in människor som talare som har helt sjuka åsikter o skylla på att man måste möta dessa åsikter som Omar sa! Då kan vi ju börja diskutera hur mkt skit SD fått utstå??? För deras värdegrunder!!! O då kan vi väl låta dom få arbeta ifred oxå eller??? Nä,alla ska behandlas lika. Detta handlar inte om någon jäkla islamafobi eller rasism!!!!! VARFÖR måste det förstoras o göras till en så stor o kränkande sak.....att detta skulle drabba muslimer!!!!! Skrattretande att lyssna på!! Vad ska vi då kalla all hets mot Sverigedemokraterna????O dom e faktiskt invalda av svenska folket!!!! Vare sej man vill eller inte!!

MissLotta

22 April 2013  | Länk | Lite funderingar o åsikter!! Rätt eller fel?? | 2 kommentarer
Pengar på hans huvud........

Joseph KonyHar skrivit om denna omtalade mannen tidigare i mina inlägg! För mej en människa som måste gripas inom de snaraste!!! Han har gjort sååå mkt ont mot barn o kvinnor! Men att han fått lov att härska i sååå många år som han gjort......ofattbart! Nu har USA gått in o satt ett pris till den som uppger fakta så att denna man kan gripas! Hoppas något händer NU!

4 April 2013  | Länk | Ett par ord...... | 1 kommentar
Tjena vänner o GLAD PÅSK i efterhand.......

GLAD PÅSK alla därute......i efterhand!

Har haft fullt upp hela påsken,jobbat,jobbat o åter jobbat. Men har vetat vad jag skulle göra i alla fall....haha! Hur har ni haft det i påsk? Många snapsar,sill o ägg? Vad betyder påsken för er? För mej är det bara en storhelg....betyder i sig inget speciellt faktiskt! Okej....då var Let´s Dance igång igen..... Kan nog med rätt stor säkerhet redan avslöja vinnaren......haha! Erik eller Oscar.....kommer bli klara tjej-favoriter! Vad tror ni?

Har väl inget speciellt att rabbla om denna gången....lite oro inför nordkorea o sydkoreas upptrappning! Tycker det är lite obehagligt faktiskt o synd om alla civila människor som drabbas. För det är ju bara fråga om vilken dag man vaknar till nyheterna o får rapporter om att det smällt mellan dom.....eller hur?

Våren på g?.......ja,jag vet inte om jag håller med! Nu väntas det ju snö på torsdag! Men okej....de e varmt,soligt på dagen.7-8 plus....så då ska man väl inte klaga! JAG gör de ändå!! Haha. Är en sommarmänniska......o detta kalla har hållt i sig för länge för en "sommarmänniska"!!! Jag lider:-)

KRAM PÅ ER SÅLÄNGE........MISSLOTTA

1 April 2013  | Länk | Hemma-Vardag | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Miss Lotta                                             Skaffa en gratis hemsida