Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Tillbaks!

Var ett bra tag sedan jag bloggade här! Men ibland så tappar jag lusten till att skriva eller har inget speciellt att skriva om. 

Men nu, imorgon är det Juli, 2 veckor kvar att jobba för att sedan åka ner till Ungern. Där ska vi vara ca en vecka, sedan drar vi vidare mot Polen och sedan Berlin! 
Är lite nervös över bilen. På servicen så upptäckte dem fel på laddtrycksgivaren (tror den hette så)  och bilen har hållt på att krångla. Kommer inte upp i fart, max 40 km/h, varvmätaren går uppåt men inget händer. Jag kan trycka ner gasen till botten men den kommer ändå inte upp i fart. Får stänga av bilen och starta om igen och då blir den normal igen. 
Och vi trodde det var den där givaren som var att det gjorde så... Så vi lämnade in bilen på verkstad, som även bytte en lampa och fyllde på med spolarvätska gratis, hehe... Men, nu har bilen börjat köra så igen... MÅSTE få det fixat!! Kan inte hända så sen när vi är på Autobahn! 

Iaf, idag skulle jag egentligen in till stan och träffa Jasmine, var en evighet sen hon och jag sågs. Var meningen att vi skulle köpa en gemensam present till Sandra som har sin 30-årsfest imorgon. 
När jag vaknade fick jag ett sms av henne att hon skulle gå lägga sig och sova några timmar efter nattjobb.

Duschade, sminkade, pimplade kaffe... Efter 4,5 timme försökte jag höra av mig till henne för det hade blivit för sent för mig. Iaf, hon vaknade vid 16-tiden. Så vi bestämde att imorgon (lördag) ska vi ses.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe fast klockan är 23.30, men kaffe går alltid att dricka vilken tid på dygnet det än är! ;) 
Jag ska väl ta fram chips och dipp och försöka hitta mig en film att titta på netflix innan jag går lägger mig för natten!


                

 


       
30 Juni 2017  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida