Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Friday!

Sjukskriven denna veckan ut. Lunginflammationen är över... Men har fortfarande ont efter allt hostande och hostan verkar ju inte gå över. :( 
Barnen har fått vara på dagis varje dag denna veckan. Dem är så snälla där och låter mig ha dem där dem dagarna då jag egentligen skulle vart ledig... annars får man ha dem dem där dem dagar då man skulle ha jobbat. 

Igår mötte jag grannen på dagiset, hon har sina döttrar där. Gick hem till henne för några koppar kaffe och pyssel med hennes kids. Skulle inte va där så länge, eftersom jag hade planerat att storstäda och dra till banken. Men kom därifrån runt halv 13! 

Lite plock och sånt blev det innan det var dags att hämta pojkarna. Sedan stack jag och Samuel till swedbank i Angered och handlade. 

Idag är det Äntligen Fredag!! Jag sitter och dricker min första kopp kaffe. Har fått börja tycka om kaffe igen efter 3 veckors tedrickande. Trodde inte man kunde sluta tycka att kaffe är gott... 
Snart blir det städ och sen åka iväg och handla till middan innan pojkarna ska hämtas. ;)

 

24 Oktober 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Fortfarande sjukstuga här hemma!

Det här tar ju ALDRIG slut!! Känns det som ialf. I tisdags va jag så dålig så jag orkade inte ens ta hand om barnen. Älsklingen fick komma hem efter halva dagen på jobbet.
I onsdags vaknade jag upp och var pigg, ringde jobbet och sa att jag kommer tillbaka. Men efter någon timme kom allt tillbaks. febern, hostan, ont i lungorna. Men kunde inte ringa tillbaka till jobbet. Så på tordsdagen stack jag till skolan ialf. Fick hoppa av vagnen i Kviberg för att jag hostade så mycket och folk bara glodde på mig (kändes det som). 
Efter halva dagen i skolan var det dags för en intressant föreläsning om psykiatri och "BPSDM"! Hade verkligen sett ifram emot den. Jag och 2 kompisar satte oss ganska lång bak... Men så klart när man INTE får hosta så börjar jag hosta! 
Mannen framför mig kollar surt och reser sig upp och byter plats långt ifrån mig. Efter en stund kommer det en tjej som sätter sig på platsen framför mig. Hon hör att jag hostar och hon reser sig upp för att kolla efter en annan plats. Men då bestämmer jag mig för att åka hem istället. 


Hemma tar jag tempen och har 39,8 graders feber!! Ringer älsklingen och ber han hämta barnen och ringer jobbet och säger att jag inte alls är frisk. 
På fredagen går jag till vårdcentralen här i Kkortedala... Men då är jag tydligen inte skriven där?! Ändå har jag skickat in papper om det!
Var fortfarande skriven i Landvetters VC, men dit orkade jag inte åka. 


Så igår åkte jag till Gamlestadens jourvårdcentral. Kom en surkärring efter en stund och frågade vart jag bodde. Kortedala säger jag. Och hon säger att jag inte får vara där!! Ändå har Bvc ALLTID sagt att man kan åka dit. Sa iaf att jag kommer sitta kvar tills det är min tur. 
Någon timme efter fick jag komma in till läkaren som undersökte mig, fick ta halsflussprov och sänka. Och jag har tydligen en infektion i lungorna och i kroppen! 
Så nu blir det antibiotika och hostmedicin under 10 dagar. Sen ska jag va HELT frisk! ;)


Idag blir det bara att chilla här hemma. Älsklingen ska sätta upp gradiner i vårat vardagsrum som han har köpt. Just nu är han och Samuel på väg till Jysk för att köpa fästen och kanske gardiner till Samuels rum. Har hittat blåa gardiner med bilen Mcqueen på till Samuel. Han älskar ju bilar och Mcqueen. Tror han kommer bli väääldigt glad över dem. ;)
Och jag ska väl passa på att vila nu medans Joel sover!

 

12 Oktober 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Sjukstuga här hemma!

Fortsatt V.A.B. blir det för imorgon iaf. Är själv sjuk!! Igår eftermiddag fram till kvällen var det värst...Feber, ont i kroppen, ingen ork till nåt! Blev bättre senare på kvällen efter att jag tagit alvedon och trodde att det bara var nåt tillfälligt... Men imorses var det typ likadant. Gick ner till affären för att köpa panodil. Tänkte att lite frisk luft skulle få mig att må bättre men icke! Så när vi kom hem ringde jag chefen och sa att jag blir hemma imorgon med. Hade ju planerat att va tillbaka imorgon egentligen. 

Så idag blir det knappra piller och dricka en massa te och hoppas på att bli bättre tills på torsdag. Joel är fortfarande snorig men leker och äter. Samuel börjar bli förkyld men hoppas att det inte bryter ut på honom som det har gjort på mig och Joel. Orkar dan inte va hemma mer!

Ska strax ta en titt på läxan som ska va inlämnad på torsdag. Har inte ens börjat på den. Fick ju hålla på med uppdateringar och installationer i lördags då jag hade tänkt börja med den!
Men först ska jag ta mig ork att lägga in disk och sätta igång diskmaskinen!

 

6 Oktober 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
V.A.B. & försök till plugg!

Idag har vi inte gjort så mycket... Hade tänkt baka kanelbullar. Är ju kanelbullens dag idag!! Men fick ju tyvärr ingen tid till det. Jäst och allt har jag köpt, så imorgon får det allt bli bak! ;)

Förkylningen är typ över bara den förbannade jobbiga hostan som sitter kvar!! Joel har blivit smittad...Andra gången på en månad som han är förkyld, så denna helg vabbar jag, då Älsklingen jobbar. 

Just nu försöker jag öppna ett dokument från skolan. Har min första inlämning som ska va inlämnad på torsdag... MEN, dokumentet verkar inte kunna öppnas i rätt program. Så antagligen får jag formatera om min bärbara dator IGEN!!

Men nu ska jag hitta nåt gott... Ge datorn 5 min innan jag ger upp och formaterar om!  


 


 

5 Oktober 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida