Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Jag HATAR redovisningar!!!!

Imorgon är det dags för redovisning i skolan! Är så J-VLA nervös!! Har inte ens gjort klart hela arbetet och kommer få sitta här på natten och göra klart ALLTING! Hatar redovisningar.. Det värsta jag vet. sitter hellre och skiter på en toalett framför hela klassen än att prata inför dem!
Fattar inte varför dem ska tvinga en till sånt här och hotar med att det ingår för att få ett betyg!!

Jaja, 2,5 timme kvar tills jag börjar jobba. Pojkarna är på dagis. Under tiden ska jag slå in paketen till deras fröknar. Chokladask till alla 6 st. ;) 
Min näst sista dag innan min 8 dagars ledighet börjar. ;) 

Ska iaf skicka mitt halvfärdiga arbete till en klasskamrat så hon kan få se om det är bra eller inte. cheeky

 

17 December 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
plugg plugg plugg!

Som vanligt så sitter jag uppe sent... Kl är 01.30!! Men jag har faktiskt suttit ett bra tag med min eximaninationsuppgift i hälsopedagogiken och är ännu inte klar!  Har även två andra uppgifter att skicka in.. en som är försenad p.g.a. att jag tyckt att den var svår. 


Imorgon iaf så är det dagis för Samuel mellan 9-14. Jag och joel ska väl inte göra nåt speciellt. Bara va hemma och slappa. Kanske tvätta och röja upp här hemma. 

Har en arbetsdag och en skoldag kvar sen har jag semester! ;) Känner bara stressad med allt, skola, julklappar, julmat/bak. Julen som ska va så fridfull... Blir ju aldrig sån! 
Men nästa år... Då ska jag banne mig börja köpa julklappar redan i juli!! 

Men nu ska jag gå in till Samuel som för 3:e natten sover i våran säng. Kommer sånna perioder. Inte kul på morgonen bara när han har kissat på sig och man råkar ligga i det blöta... ;)

Natti natti ;)

 


 

16 December 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Snart jul!

Snart är det jul och om en vecka har jag SEMESTER 8 dagar! :D 
Här hemma har vi julpyntat lite, bakat pepparkakor som redan är slut. I år ska vi ha en RIKTIG gran! 
På mina semesterdagar ska jag förbereda maten till julafton.. vi ska nämligen fira den hemma hos oss i år. 13 personer totalt blir vi. :) 

Har en massa att göra i skolan innan dess, imorgon är det prov (har inte pluggat så mycket till det) + en inlämning. Nästa vecka har vi ett fördjupningsarbete som ska redovisas i grupper... Hatar redovisning!! Mår bara illa av att höra ordet redovisning!! 

Så ikväll när Älsklingen har åkt till jobbet blir det bara massa plugg.. Har inte ens gjort klart inlämningen. Fy skäms på mig! men den kan jag faktiskt skicka in imorgon kväll.. mohaha! ;)

Joel är förkyld... Igen... Hoppas bara han inte vaknar upp med feber imorgon bitti! Vill verkligen gå på deras lussefirande på fredag! Samuel har bestämt att han ska va tomte och Joel ska va pepparkaksgubbe. ;)


 

10 December 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Tillräcklig bra?!
För att läsa detta blogginlägg krävs att du loggar in med ett lösenord


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida