Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Helgen och annat..

I lördags blev det ugång med Älsklingen och hans kompis Björn. Åkte först hem till Björn för att äta älgstekoch potatisgratäng... Så gott!! Efter det stack vi tre till trädgårn för att kolla på UDO, sen vidare till Rockbaren för några bärs.
I söndags åkte vi och köpte en skrivare innan vi hämtade barnen hos mamma och pappa. Sen hemma blev det middag med min bror, hasselbackspotatis och kött. :)

Idag har jag jobbat kvällen. Lämnade pojkarna kl 11 på dagis... Men så fort jag hade kommit utanför dörren och gått en bit, kommr Joels fröken springandes efter mig. Tydligen så hade Joel ögoninflammation (jag rodde det bara var lite sömn han hade, men det hade kommit ännu mer) JÄTTEPINSAMT!! Så fick ju gå in och hämta honom och ta med honom hem. Älsklingen hade jobbat natten (som tur var) och kunde ändå ha honom då när jag åkte till jobbet.
När ag kom hem ikväll så hade Samuel tydligen feber, enligt älsklingen... Alltid sjuka barn här hemma! Jag som hade planerat att åka in till stan och shoppa skor till dem.

Nu sitter jag här och dricker lite vin, imorgon är jag ledig och bli väl det på torsdag med, då jag får vabba.

 

28 April 2015  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Skratt, gråt...

Skratt, gråt, tårar, leende, mår bra samtidigt som jag mår för jävligt dåligt! Hur fan kan detta gå ihop?!?
Orkar inte mer! Har typ gråtit i timmar och nu kom det igen på kvällen... Allt p.g.a. en viss lärare. 

I början tyckte jag att det faktiskt var skitroligt att gå till skolan. Såg nästan framemot den dagen i veckan... Men.. den där läraren (som själv inte mår bra, p.g.a. en skillsmässa) måste ha sett det och ska bara trycka ner mig och andra. Spelar ingen roll hur stora mina arbeten är... Hon verkar inte ha läst dem när hon ger mig komplitteringar hela tiden. Har visat det här för en arbetskamrat, som gick där förra året och även hon sa att jag hade gjort ALLT som uppgiften var om. 

Vet iaf, att några stycken i klassen ska skicka iväg ett brev till rektorn och nåt mer om hennes beteende. Blir det inte bättre så kommer jag nog hoppa av. Kan lika gärna ta tjänstledigt och plugga på heltid i så fall. 

Men nu ska det bäddas i Samuels rum, bära in honom och själv gå lägga sig, försöka sova och hoppas på att svullnaden om ögonen efter allt gråt idag är borta tills imorgon!


Natti natti!

 


 

22 April 2015  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Ångest!

"Ångest är starka känslor av oro och rädsla som de flesta känner någon gång. Det hör till livet.

För många är ångesten knuten till något obehagligt som har hänt tidigare eller till något man tror skulle kunna hända framöver och som väcker oro. Men man kan också få intensiv ångest utan att man riktigt förstår varför man mår så dåligt.

Ångest brukar kännas tydligt i kroppen. Hjärtat slår snabbare, man kanske börjar svettas, känner som en klump i magen och kanske får svårt att andas. Symtomen är obehagliga och beror på att olika stresshormoner kommer ut i blodet."

 

Ja, precis så här känner jag mig nu! Igår var sista dagen i skolan inför mitt uppehåll i några veckor. Har precis lämnat in ett fördjupningsarbete som jag egentligen inte är nöjd med... Men deadlinen är idag kl 16! 
Hoppas, hoppas iaf att jag får G på den! 
Har en till att lämna in som jag kommer göra ikväll... Ångest för den med!
Läraren är inte alls kul att ha med att göra! Sträng, väljer sina favoriter i klassen. Inget är bra nog för henne!

Just nu sitter jag och dricker min 4e kopp kaffe, försöker få ro och sluta darra och tänka så mycket på skolan. Kl 16 börjar mitt kvällspass... Kommer jobba till 22 ikväll... Not fun at all! ;) 

Men nu blir det sminkning, platta håret, hitta kläder, sen åka snabbt till apoteket för att hämta ut mina p-piller innan jobbet. ;) 


  

17 April 2015  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Vila i frid min gamla vän!

Kommer ihåg när vi sågs snabbt vid en busshållplats för ca 10-12 år sen. Hur glada vi var att se varandra efter att inte ha träffats på 2 år. Kommer ihåg din svarta klänning du hade på dig den dagen. Det var sista gången jag fick träffa dig.. Minns det som det var igår!

Minns alla lägren vi var på med konfimationen, då vi alltid skulle försöka springa in till killarna på nätterna för att spela klädpoker... men blev alltid påkomna. Eller när vi retade gallfeber på en tyskalärare. Hade alltid roligt med dig till det "sorgliga" kom under tonårsperioden.

Vid busshållsplatsen trodde jag aldrig att det skulle vara sista gången jag någonsin skulle få se dig. Men månaderna gick, åren gick, du fick barn och jag... Ända yttliga kontakten var FB.
Nu ångrar man sig att man inte kämpade med att hålla kontakten... Du som ändå var en nära vän under högstadiet!

Men igår valde Gud ta dig ifrån din familj, din son, dina vänner, till himlen!

Vila i frid min gamla vän! heart  Hoppas du har det bättre där du är!

Den Gud älskar dör ung!

 

10 April 2015  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Egentid!!

Jaha, idag var det tydligen ingen skola när jag kom. En lärare var sjuk och en annan hade skadat sig.. Så det är självstudier idag som gäller. Har precis kommit hem och det är så tyst här hemma. Kommer låta pojkarna vara på dagis fram tills 17 idag så jag hinner STORSTÄDA här hemma!
Plugget kommer jag göra ikväll... Skicka in en inlämning typ.

Imorgon blir det Elmia med familjen, min pappa och bror och Lennie. Har inte vart där sen Samuel var en liten bebis. Och nu ska vi alla dit och kolla in bilar och jag vet att Samuel kommer ÄLSKA detta! ;)

Annars kommer jag jobba påskhelgen, men bara dagpass, så lördag eftermiddag blir det påskmiddag hos mamma och pappa. :)

Men nu blir det att brygga lite kaffe, lägga i en tvätt, vika tvätt, m.m!

 

2 April 2015  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida