Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


5:e arbetsdagen!

Idag blir det 5:e arbetsdagen (!!) gillar inte alls att jobba fem dagar på raken vill gärna ha nån dag ledigt mellan... Men idag blir det ett kort pass, 5 timmar. 
Samuel är i skolan, Joel sitter och tittar på film innan det är dags för dagis för honom. 

Igår hörde "vännen" av sig som är på mammaledigt...Jag är så dum som svarar..Men jag är väldigt kort mot henne och jag tror hon fattar att jag är sur på henne. I helgen la hon ut en bild som verkade va riktad mot mig..Har ju själv lagt ut bilder på snapchat som varit riktat mot henne... Känner mig som en fjortis haha. Men hon måste ha en VÄLDIGT  BRA förklaring till varför hon har betett sig som hon har gjort för att jag ska kunna förstå henne... 

Annars så händer det inte så mycket. Imorgon är jag äntligen ledig och då ska det storstädas!! Har varit jättelat den sista tiden, men nu MÅSTE JAG! I helgen rensade jag Samuels lekasaker, blev 1,5 säckar som ska slängas. Snart är det Joels tur att få sina leksaker rensade med! ;) 

 

15 Maj 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Utvecklingssamtal :)

Idag hade jag och Samuel utvecklingssamtal med hans lärare. Dem var väldigt stolta över Samuel och tyckte det gick jättebra för honom. Att han har en väldigt tålamod, är väldigt rättvis av sig och duktig på att lyssna på lektionerna. Han jobbar bra och gillar att skriva och har börjat lära sig att läsa. 
Det enda var att han är lite oansvarig med sina kläder, glömmer jackor och mössor överallt. 

Annars idag har jag jobbat, pass 1 av 5! Så hela helgen blir det typ bara jobb. Pojkarna somnade tidigt idag och jag sitter och väntar på att Älsklingen ska komma hem från jobbet. Hade han tur så skulle han sluta tidigt ikväll/natt. 
Ska alldeles strax ta fram min protein-glass ur frysen sätta på netflix och hitta någon ny serie eller kanske en film. 

Såg klart på "13 reasons why" igår. Och igår kom det ut att det ska bli en säsong till på den om ett år...Så det är bara att vänta! ;) 

 

11 Maj 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
En riktig mysig ledig helg!

Igår blev det riktigt varmt och skönt! Jag och kidsen stack till Joels dagis och hängde. Dem lekte, ritade med gatupennor, sparkade boll och jag låg i min bikini och solade i gräset. ;) 

Senare på eftermiddan kom min bror hit och grillade med oss. Skitgott! Klyftpotatis, fläskarrér, sallad och såser. Mumsmums!! ;) 
Jag tog mig även en cider..hehe. :) 
Efteråt blev det efträtt, glass och maränger. Hade tänkt ha jordgubbar men det fanns inga i affären sa Älsklingen. Jag var för mätt så blev en skål senare. 
Andreas åkte iväg på fest, vi slappade lite i soffan innan det blev natti för kidsen. 
Sedan började jag kolla på en ny serie "13 reasons why" ..Verkar va bra. Saknar dock "clientlist", läste att det inte ska komma nya säsonger på den...Men hoppas gör jag (!) kan ju bara inte sluta så. 

Idag har jag och barna lämnat min bil på mekonomen. Den ska in på service imorgon. Mamma och pappa hämtade upp oss där och kom hit på en kopp kaffe innan dem skulle vidare. 
Nu sitter vi och väntar på att Älsklingen ska komma hem. Han har beredskapen denna helg över spårvagnsrälsen, så han blev inringd för att fixa ett fel. 

 

              

 

               
 

7 Maj 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
:)

Har precis nattat klart Samuel. Joel hade somnat i soffan när jag kom hem från jobbet ikväll, så det var bara att lägga honom utan nåt tjöt från honom..hehe. Min bror Andreas satt barnvakt och ska kanske sitta imorgon med. Hoppas att det går lika bra då!

På jobbet går det magsjuka!! Skittråkigt och jobbigt. Så rädd att få hem smittan. Är redan många av personalen som ligger hemma och är sjuka i det!
Men snart är det över och har jag tur så slipper jag en omgång magsjuka här hemma. ;) 

Har börjat kolla på en serie på netflix "The clientlist", är helt fast i den! Synd att den baa har 2 säsonger. Och jag väntar fortfarande på att dem nya säsongerna på "
Orange is the new black" ska komma ut på netflix med. Så nu ska jag ta fram lite ost och kex och sedan sätta mig och titta på några avsnitt innan det är natti för mig med! :)

                     

 

2 Maj 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida