Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Här är jag igen...

Efter 3 sköna veckor i Ungern! Har haft massa sol och värme. Dock inte badat så mycket, men några få gånger blev det i alf.

Nu har jag bara en vecka kvar av min semester...so what to do under den här veckan, vet jag inte än! Just nu står packningen fortfarande i hallen som väntas på att packas upp. Måste samla ork till det bara... ;)
Städning och bakning står i alf på schemat.

Just nu sover Samuel middag. Jag ska brygga lite mer kaffe och ta tag i packningen. Sen blir det lunch innan jag och Samuel går till mormor/gammelmormor och fikar där. :)

31 Juli 2012  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Skatås!

Igår kom jag hem med dåligt humör. Kan bero på att jag hade en katastroff-kväll dagen innan på jobbet och var tvungen att jobba på samma avd igår igen!

Jag och Samuel åkte till Allum och shoppade lite hårfärg och åt glass efter dagis. Sen var vi hemma en kort sväng och åt middag innan vi drog till Skatås och tog en liten promenad där. Han tyckte det var jätteroligt!

Idag är det torsdag och bara 2 dagar kvar tills vi bilar ner till ungern. Jag är stressad och oroad över allt! Älsk ska besikta bilen idag (ALLTID i sista minuten)! Jag och Samuel ska hem till min farmor och farfar och hälsa på, sen växla pengar, fixa middag, kanske hinner baka nåt lätt. Mamma och pappa kommer hit sen med deras katt (våran gamla), som Dans kompis ska passa medans han bor här under hans praktik här i Göteborg.
Sen hoppas jag på att hinna färga håret.

Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern sen blir det packning! :)


 

5 Juli 2012  | Länk | Min vardag | 1 kommentar
Full fart!

Idag har det vart fullt upp! Hämtade Samuel hos mamma och pappa vid 12-tiden. Drack kaffe där och läste skvallertidningar.
Sen åkte vi in till stan och hämtade ut mitt pass. Fick stå och vänta i ca en halvtimma. Ganska mycket folk. Får panik när det är mycket folk som ska trängas fast det finns massa plats!

Sen vidare till postkontoret och hämta ut körkortet. Tog ett bra tag för mig att hitta dit. Fick fråga om vägen 2 gånger.

Kom hem vid 14-tiden, gjorde pannkakor till oss. Och har typ lekt sen dess, hade tänkt åka till skatås och ta en promenad, men det får bli en annan dag. Nu sitter vi och väntar på att Älsk ska komma hem. Sen blir det nog en liten promenad till hemköp. Innan det är dags för mat.

2 Juli 2012  | Länk | Min vardag | 2 kommentarer
Söndag!

Idag lämnade jag Samuel hos pappa. Sen blev det ett segt jobbpass mellan 14-22. Nu är det bara 3 pass kvar innan jag går på semester! :)

Har nyss duschat och väntar på att Älsk ska komma hem, så vi kan sätta oss och mysa framför en film,med massa godis och läsk, hoppas jag på i alf. Tror han är rätt trött och vill sova, börjar själv bli trött.

Imorgon ska jag hämta Samuel och sen åka in till stan för att hämta ut mitt pass och mitt nya körkort. Tappade ju bort körkortet ett tag sen.

Sen får vi hoppas att det blir fiiint väder. Är picknick sugen. Vill hitta på nåt roligt med Samuel i alf. :)

 

1 Juli 2012  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida