Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Stan!

Igår åkte vi in till stan och träffade Emelie för fika och shopping. Pojkarna fick lite kläder och vantar och regnkläder. Jag hittade en kofta på Gina tricot. 

Under tiden på stan gick jag och hostade "ihäl" mig... Kändes så bra på morgonen... Men så fort man rör sig så sätter hostan igång! På spårvagnen hem sen gick det inte sitta tyst utan att få världens hostattacker. Hade jag inte haft barnen så hade jag hoppat av och bytt hela tiden för att slippa allas blickar. 

Stack in till Ica och köpte glass, te, honung och lite mat till barnen. Hemma sen blev det mat och videosamtal med Älsklingen innan det var dags för barnen att sova. Jag la mig rätt så tidigt med. 

Idag känns det liiite bättre och jag hoppas på att jag slipper sjukanmäla mig från jobbet imorgon! 
Älsklingen kommer hem idag... Antagligen blir det sent ikväll. men hoppas innan barnen har somnat iaf. Funderar på att köpa hem färska räkor så vi kan ha lite mys ikväll. ;)

 


 

 

28 September 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Im Back!!

Ja, nu är jag här igen! Har verkligen saknat denna sidan! Tror att jag ska installera Chrome i den andra datorn när Älsklingen kommer hem på sömdag. Han åkte igår på lan med en kompis. Och som vanligt när han är borta blir jag sjuk!! Megaförkyld är jag!! Näsan bara rinner och rinner, nyser 100 gånger/timme, hostar så jag nästan spyr... Men jag ska inte klaga! Man är ju kvinna och klarar lätt av en förkylning. ;)

Idag var det sista arbetsdagen för denna veckan gjord. Efter dagiset gick jag och barna mer till Ica för att shoppa till tacosen och lite fredagsmys.  Har vart fullt ös här hemma. Barnen vill inte alls ta det lugnt och jag vill bara lägga mig ner och sova. Bara Samuel som ska somna nu! Hade tänkt göra chokladpaj idag... Men, vet inte om jag orkar med det idag... 
Ska iaf göra mig en stor kopp te! 

Imorgon blir det att fira lönen som har kommit in på kontot!! ;) Shopping i stan...Barnen behöver kläder och jag vill hitta nåt fint till lägenheten! Men först ska alla tråkiga räkningar betalas!! 

 

 


 

26 September 2014  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida