Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Lucia

Imorse va vi uppe tidigt för att gå till dagis för att fira lucia. Lucia firandet var utomhus i -20 grader, på tok för kallt för min smak och alla andras smak också kan jag tro. Lilla A va så söt, hon såg ut som en stoppad korv i tomteklänningen utanpå overallen, stackarn kunde knappt röra på sig. Tog en fin tomtebild på henne hemma sedan efter när hon inte hade overallen på sig. Mamma, mormor och Martina kom med också, så de va skoj. Vi hoppade över fikat där för vi tyckte det var lite för kallt för att stå där ute och fika också, men dom hade iaf gjort jätte fint med ett bord och ljus och allt fikabröd på. Vi stod alla runt en liten eld, men kallt va de iaf.
Varmchoklad blev det när vi kom hem, de är bra så man tinar upp lite också.

Mormor hade köpt en stjärna åt oss också så nu har vi en stjärna i toppen på granen, så nu ser det lite bättre ut.

Mamma, jag och Alicia gick till BVC idag också, för 1½ års besiktningen. Hon blev mycket väl godkänd, de känns ju skönt. Men de visste jag ju innan också att hon skulle bli, hon är ju helt prima den tjejen. En sväng till apoteket fick det bli också, hon behöver en massa olika salvor som ska smörjas på olika ställen. Känslig hud har hon verkligen.

Hade tänkt göra köttbullar idag på 1 kg köttfärs, men jag är alldeles för trött för att göra det, tur att A har matlådor i frysen som man kan ta till när det blir för jobbigt att laga maten.

Nu ska jag kolla lite busstider åt älsklingen så han vet vilken buss han ska ta när han ska hem igen om han nu kommer med flyget. Men det får vi verkligen hoppas att han gör.
13 December 2012  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hanna Panna                                             Skaffa en gratis hemsida