Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem så blev det att handla med en personal. Resten av kvällen blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det hem och städa min lägenhet, resten av kvällen blir det lugnt. I morgon är det redan torsdag igen, vad dagarna går fort. Det är snart fredag och helg igen. Det ska bli skönt med helg och sova lite längre på morgonen. När jag var hemma från jobbet på grund av Corona viruset, så hade jag sovmorgon varje dag, och var uppe lite längre varje kväll, det var så skönt. Men nu är det jobb igen som vanligt. Men skönt att vardagen är i gång, med jobb som vanligt. Nästa helg ska man ställa om klockan till vintertid, då ställer man in trädgårdsmöblerna och man ställer tillbaka klockan en timme, men det tar vi då, först blir det att gå igenom den här helgen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 Oktober 2021  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att gå en promenad med en personal. Lite senare i går kväll blev det musikcirkel. Resten av kvällen var det lugnt. I dag efter jobbet ska jag handla med en personal. Lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. Vad skönt det var att klippa håret, och bli av med det långa håret som jag hade innan, jag klippte mig. I morgon efter jobbet ska jag städa, men det tar vi då, först blir det att gå igenom den här dagen. I dag blev det ett kort inlägg, men det gör inget. I bland blir det långa inlägg och i bland blir det korta inlägg. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
19 Oktober 2021  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går var ju jag hos mina föräldrar i Rimforsa, det var lugnt i Rimforsa på dagen, lite senare på eftermiddagen åkte min mamma och jag in till Linköping, och shoppade lite, sedan var jag och klippte håret, hos en frisör på ikanohuset. När vi kom till mitt boende, blev det lugnt. Lite senare j går kväll duschade jag, det var skönt. Jag tvättade inte håret hos frisören eller inte färgade håret, utan jag bara klippte mig, jag vart nöjd med min frisyr. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll är det musikcirkel. Resten av kvällen blir det lugnt. Vad fort den här helgen har gått, tycker jag, vips så var det söndag igen. En ny arbetsvecka har börjat från måndag till fredag innan det blir en ny helg igen. I morgon efter jobbet ska jag handla, men det tar vi då. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
18 Oktober 2021  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag är kvar hos mina föräldrar i Rimforsa. I går var det en lugn dag. Lite senare i går var jag på fotbollsmatch med min pappa och en kompis till mina föräldrar, vi såg på Åtvidabergs herrar mot Linköpings city, och Linköpings city vann med 2-1 så det var ingen vidare fotbollsmatch och se på, eftersom jag håller på Åtvidaberg. När vi kom hem från fotbollsmatchen hade vi främmande här, det var ett par kompisar till mina föräldrar som var här, i går kväll. I dag blir det att åka in till Linköping och klippa mig, jag ska inte färga håret eller tvätta håret, utan det blir bara att klippa håret. Sedan blir det att åka in till mitt boende, för i morgon är det jobb igen, då blir det att lägga sig lite tidigare i kväll. En ny arbetsvecka börjar i morgon, från måndag till fredag, innan en ny helg kommer. Men först ska vi ta den här dagen, innan vi tar dagen i morgon. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. Vad fort den här helgen har gått, först var det fredag, och vips så är det söndag igen, helgen går lika fort som alla andra helger gör. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 Oktober 2021  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Sedan blev jag hämtad på mitt boende, och då packade jag det sista, sedan åkte jag till Rimforsa. Resten av kvällen blev det lugnt. I dag blir dagen också lugnt. I morgon är det söndag igen, och jag ska klippa håret i morgon på eftermiddagen, i Linköping, men det tar vi då. Först blir det att gå igenom den här dagen, innan vi tar dagen i morgon. Det är skönt med helg, och få sova lite längre på morgonen, och vara uppe lite längre på kvällen. Den här veckan har gått fort, tycker jag, lika fort som alla andra veckor gör. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 Oktober 2021  | Länk | Lördag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida