Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2022)
>>


Onsdsg.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det att handla med en personal. Efter handlingen blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. Det var lugnt resten av kvällen i går. I dag efter jobbet ska jag hem och städa min lägenhet, resten av kvällen blir det lugnt, jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom att i morgon är det röddag och då är jag ledig från jobbet. I morgon blir det sovmorgon för mig, vad skönt det ska bli och vara ledig en dag mitt i veckan, fast det är ju bara den här torsdagen som man är ledig från jobbet. Maj månad börjar närma sig sitt slut. Om en vecka börjar juni månad, men det tar vi då. Först ska vi ta den här veckan, innan vi tar nästa vecka. I morgon är det ingen gympa på kvällen, det ska bli skönt att få en vilodag från gympan. Det blir vilodag för mig även nästa torsdag också från gympan, för då är det blodomloppet, och då ska jag vara med på det i stället för gympan. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
25 Maj 2022  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll hade vi vårfest på mitt boende, med våra föräldrar, det var trevligt. Efter vårfesten blev det lugnt. Vi hade även musikcirkel på vårfesten, det var sista gången som det var musikcirkel, för den här terminen. I dag efter jobbet ska jag handla med en personal. Lite senare i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. I morgon kväll får man vara uppe lite längre på kvällen, eftersom att på torsdag är man ledig från jobbet, när det är röddag. Då blir det även sovmorgon på torsdag morgon, vad skönt det ska bli. Fast på fredag blir det upp tidigt igen, när det är jobb som vanligt då. I morgon efter jobbet ska jag städa min lägenhet. Men först tar vi den här dagen, innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Maj 2022  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går var ju jag hemma hos mina föräldrar i Rimforsa, kom till mitt boende i går eftermiddag. Det var en lugn och skön dag i går hos mina föräldrar i Rimforsa. Lite senare på eftermiddagen blev jag lämnad på mitt boende. Jag duschade lite senare i går kväll det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Sedan ska vi ha vårfest på mitt boende för våra föräldrar, det ska bli kul. Efter vårfesten blir det lugnt, resten av kvällen med. I morgon är det tisdag igen, och då ska jag handla med en personal, men det tar vi då, först ska vi gå igenom den här dagen, innan vi tar dagen i morgon. Det har varit en bra helg i Rimforsa. Vad fort den här helgen har gått, lika fort som alla andra helger gör. Nu är det en ny arbetsvecka igen, från måndag till fredag, förutom på torsdag är vi lediga från jobbet, så det blir bara fyra dagar att jobba för mig den här veckan. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
23 Maj 2022  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag är kvar hos mina föräldrar i Rimforsa. Men åker till mitt boende lite senare i eftermiddag. I går var det en lugn och skön dag i Rimforsa, var ute en sväng med, så det var skönt att komma ut. Lite senare i går kväll var vi hos ett par kompisar som bor i Rimforsa. Jag såg på finalen av lets Dance, och jag såg även vem som vann på lets Dance, så nu är det programmet slut. Vad fort den här helgen har gått, från fredag till söndag, så gick det jättefort. Lika fort som alla andra helger gör. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I kväll blir det att lägga sig lite tidigare, eftersom det är jobb i morgon som vanligt, fast det blir en konstig arbetsvecka den här veckan som kommer, för på torsdag är vi lediga från jobbet, för då är det röddag, så det blir att jobba måndag tisdag onsdag och fredag den här veckan som kommer. Det är ingen gympa på torsdag heller, så det blir skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
22 Maj 2022  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare på eftermiddagen blev jag hämtad på mitt boende. Sedan åkte jag hem till mina föräldrar i Rimforsa. Lite senare i går kväll åkte jag och mina föräldrar på kalas hos min kusin, det var trevligt. Vi kom hem ganska sent på kvällen. I dag blir det en lugn dag, hos mina föräldrar. Jag åker till mitt boende i morgon eftermiddag igen, för sedan är det ju jobb som vanligt på måndag. Jag är hela helgen i Rimforsa, äntligen fick jag åka till Rimforsa. I morgon är det dags att åka in till Linköping igen, men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här dagen, innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Maj 2022  | Länk | Lördag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida