Kajsa Pettersson
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Fattig tonåring? Närå...

Nämen oj, haha jag har ju en blogg! Sorry för att jag har glömt det i några dagar, men jag hoppas det inte gör någonting. Det som har hänt har hänt, och det kan man inte ändra på.

Så senast åt jag pommes till lunch, vad har hänt sen dess...

I fredags på min håltimme så gick jag, www.nogg.se/emelishastliv , www.idastigborg.blogg.se och Benjamin till Alléskolan här i Skurup för att träffa våra vänner från konfirmationsgruppen. Dom hade haft prov och blev klara tidigare, så vi hade mer tid på oss att umgås! Senare på kvällen så skulle jag till gummifabriken, det är en fritidsvistelse här i Skurup. Men en halvtimma innan jag ska vara där säger min mamma att bilen har fått punktering, och jag bor ute på landet...så jag fick gå till gummifabriken (som tar ca en halvtimma). När jag väl var framme så gick jag ner till bunkern (ett rum där man kan vara själv) med www.idastigborg.blogg.se och Ebba i min konfirmationsgrupp, senare på kvällen så kom Benjamin till oss. Vi sjöng lite, skratta och snackade småskit.

Lördagsmorgon så gick jag på språkcafe på biblioteket här i Skurup. Jag snackade med folk, åt kakor och bara hade det mys. Men det är lite jobbigt när man får höra hur folk flyr från sinna länder, jag blir så ledsen av allt det där. Men om man ska se det från det ljusa sidan så kommer dom till Sverige och får ett bättre liv, och vi får fler som vill bli tex läkare och lärare. På kvällen övernattade konfirmationsgruppen hemma hos mig, och vet var SÅÅÅÅÅ mysigt! Vi hade allsång, snackade, spela wii, skrämde varandra, körde ryska posten och en massa mer. Fast jag somnade tidigare än alla andra, jag somnade på Eriks axel vid kl 5 på morgonen...haha akward.

Igår så fyllde min underbara mamma 48 år (haha fast hon skämtar hela tiden att hon alltid fyler 28). Jag hade inte fixat något så stort till henne, hon fick ett chilli choklad av mig...jag har inte så mycket pengar ok!laugh

Sen har dagarna bara flytigt på. Jag har gått i skolan, varit med mina vänner, skypat, och bara varit glad!

Denna helgen kommer bli så rolig. Min bästa kompis Linnéa Broberg kommer ner till Skåne och övernattar hemma hos mig hela helgen, JIPPIIIsmiley

Btw, vi har snart 500  besökare! 500!!! Helt sjukt ju, har bara hålt på i 2 veckor och har redan 500 besökare. hur vill ni att vi ska fira detta? Ska jag göra en challenge på min kanal för att fira? Skriv gärna i kommentarerna!

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa, så hörs vi!

//Kajsaheart

22 September 2015  | dagligt | 4 kommentarer
Tack http://idastigborg.blogg.se/ för att du tyckte det var kul att läsa! Jag vill så gärna ha med bilder i mina inlägg, men då måste man skriva en massa färgkod och jag vet inte riktigt vad det är för kod. Men jag ska försöka lösa det så man kan se lite annat än text :)

Webbplats: http://www.nogg.se/kajsap
Skrivet av Kajsa Pettersson den 28 September 2015 10:59
Tack http://www.nogg.se/emelishastliv för att du tycker min blogg är bra! Trots allt är jag nybörjare, då är det riktigt kul att höra att man är bra. Tack för din respons och hoppas vi hörs fler gånger! <3

Webbplats: http://www.nogg.se/kajsap
Skrivet av Kajsa Pettersson den 28 September 2015 10:56
haha, ja denna helg har verkligen varit kul! Synd att du somnade så "tidigt". Men du skriver verkligen jättebra och hela din blogg är super bra!

Webbplats: http://www.nogg.se/emelishastliv
Skrivet av emeli den 23 September 2015 12:58
Det var kul att läsa om hur ni hade det. jag saknade lite bilder annars va det bra.
Skrivet av Claudia den 23 September 2015 10:24
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kajsa Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida