Fantisera om allt, skapa det omöjliga
Startsidan Blogg Gästbok Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Välkommen till mina tankar, min hjärna!

Läser du detta så har du hittat dig in på ett tankespår, utlagt av mig! På bloggen kommer jag att samla mina tankar, skriva av mig när jag känner mig uppspelt av något eller om jag bara vill skapa ett bokmärke att gå tillbaka till senare. 

Förvänta ingen veckoenlig uppdatering, långa inlägg med nyttigt innehåll. Vill ni följa med i mina tankar och hålla er uppdaterade om vad som händer i huvudet på en galen ingenjör så är ni välkomna.

Anledningen till att jag skapade den här bloggen var främst efter ett samtal med några härliga danskar härom kvällen. Är för tillfället på semester och detta året valde vi (ett kompisgäng på 6 killar) att resa runt Sverige. Just nu besöker vi Öland och kommer vara här några dagar till. Danskarna som vi träffade var riktigt trevliga och pratsamma efter ett par pilsner. De berättade om sina bloggar där de samlade sina liv, tankar och bokmärken vilket var ganska intressant, har annars bara tänkt på bloggar som "låtsas-kändisar" som vill vara något. Ska testa detta ett tag iallafall. 

Vi sitter och solar för tillfället på Lundegård Camping, en camping på Öland och än sålänge har det varit trevligt med precis lagom folk. Tycker att omgivningen på Öland är fantastiskt unik, väldigt platt och småväxt men charmigt. Om några dagar så bär det av vidare till norra Öland, testa något som kallas för "pizza-kvarnen" och se vad som finns där uppe. 

Det var allt för denna gång!

25 Juni 2018  | Allmänt


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olof Oskarsson                                             Skaffa en gratis hemsida