Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Städhjälp från ungdomar i Kalmar

städfirma kalmar

Behöver du, ditt företag eller organisation professionell städhjälp i Kalmar? Ungdomsstäd är en städfirma i Kalmar som erbjuder flera olika städtjänster, såsom flyttstädning kalmar, storstädning, fönsterputs och kontorsstädning, hemstädning i Kalmar. Medarbetarna hos ungdomsstäd består av ungefär 80% ungdomar. Det betyder att varje gång du anlitar ungdomsstäd så hjälper du ungdomar att komma ut i arbetslivet och få erfarenhet. Samtidigt som du hjälper dem får du själv rent och fint hemma. När du väljer Ungdomsstäd så finns det olika upplägg av städhjälp beroende på vad det är du vill ha gjort. En gratis presentation bokas in som varar i ungeför 45 minuter där det sker en genomgpng av vilka städbehov du har och vad som behöver göras. Efter presentationen kan ni välja att boka in en teststädning utan att behöva binda er till något.

Det händer allt för ofta att företag inom branchen att unga personer utnyttjas då de inte vet vad som anses vara rättvisa arbetsvillkor. Hos Ungdomsstäd får medarbetarna bra arbetsvillkor och även tillgång till företagshälsovård och generös ersättning för resor.

Städarna hos Ungdomsstäd får en utbildning i hur man städar och hur de olika kemikalierna ska hanteras för att ge ett så bra resultat som möjligt. När du väljer Ungdomsstäd i Kalmar kommer det vid varje städtillfälle att vara minst en erfaren städare som hjälper till att organisera arbetet och se till att resultatet håller en hög standard och att kunden blir mer än nöjd. 

26 Oktober 2018  | Länk | Allmänt
Tips om hem och hus

Hej allihopa!

Vill du renovera ditt hus eller vill du bara ändra lite i huset så att det ser snyggare ut, men vet inte hur eller vill ha hjälp?

Då kan du besöka webbplatsen http://hem-hus.se/, där ger de dig förslag åt var du ska ta dig vägen om du t.ex vill renovera badrummet eller om du vill ha ett larm i huset som direkt går till din mobil. Det är bara två av de många sakerna Hem&Hus kan hjälpa dig gå till väga med.  

Då har Hem&Hus tips om olika företag för att du ska få det så lätt som möjligt att kunna välja ett företag som gör det du behöver hjälp med.

Hem&Hus har också kontakter som hjälper dig även om du inte äger själva huset som du bor i, eftersom man kan hålla på med att byta gardiner, mattor m.m och så lätt som bara en färgändring kan få ditt badrum att se snyggare ut.

Hem&Hus har tips om företag över hela Sverige ända från Malmö till Norrbotten, samt utomlands för att du som kund ska få det enkelt och så snabbt som det är möjligt att få ditt hem snyggare och fixat.

 

18 Oktober 2018  | Länk | Allmänt


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johan Kristersson                                             Skaffa en gratis hemsida