Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2018)
>>


Pontus Warholm - Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm mäklare i Stockholm brinner för att hjälpa er när det är dags att köpa eller sälja en bostad i Stockholm. Av Pontus får ni hjälp att hitta ert drömhus, något som han hjälp väldigt många med under åren. Pontus Jobbar hos fastighetsmäklarna i Stockholm som är välkända för att ha Sveriges nöjdaste kunder inom sin bransch. När du anlitar Pontus Warholm får du en erfaren och duktig mäklare som hjälper dig med att sälja eller köpa er fastighet eller bostad. 

Om Pontus Warholm

Pontus Warholm växte upp i Stockholm och hans intresse för hus och byggnader har varit med honom ända sedan han var liten. Hans stora intresse för hus och byggnader ledde till att han blev fastighetsmäklare som helt klart var det perfekta jobbet för honom. Pontus studerade fastighetsaffärer på universitet där han fick goda kunskaper inom försäljning av fastigheter. Sedan universitetstiden har Pontus samlat på sig en lång erfarenhet och mycket stora kunskaper inom fastighetsbranschen vilket har lett till en hel del omnämnanden, samt en topplacering i en lista över mäklare som sålt mest under 2014.


Utöver fastighetsaffärer har Pontus Warholm ett stort intresse för sport, finans, psykologi och coaching. Pontus är idag aktiv på sina sociala medier och blogga där han skriver om de projekt han håller på med. På hans blogg finns även en del tips när det gäller att köpa fastigheter. 

 

15 November 2018  | Länk | Mäklare
Svensk Ekonomiplanering AB - Förbättra din ekonomi

Din ekonomi är något som ständigt påverkas av flera olika faktorer i omvärlden. Det kan vara händelser och oroligheter som sker någon annanstans i världen som i sin tur påverkar ekonomin. Hos Svensk Ekonomiplanering AB hittar du specialister på skattefrågor och riskfrågor. Svensk Ekonomiplanering analyserar din ekonomi och ser hur den ser ut i dagsläget och föreslår därefter hur ni ska gå tillväga för att förändra din situation. 

Det kan finns flera olika anledningar till att man vill spara pengar. Det kan exempelvis handla om att man ska köpa en ny bil, åka på en spännande resa eller så kanske man helt enkelt vill ha en buffert för oförutspådda händelser som kan inträffa. 

Vid det första mötet hos Svensk Ekonomiplanering går de igenom vilka behov som finns, vilket sedan kommer att användas som grundpelare genom arbetets gång. En lösning presenteras sedan för kunden och genomförs. Under arbetets gång kommer lösningen kontinuerligt att följas upp.

Varför Svensk Ekonomiplanering?

Hos Svensk Ekonomiplanering finns det ett betydligt större utbud av investeringar än vad bankerna har tillgång till. Bankerna tar också ut en betydligt större del av vinsten. Svensk Ekonomiplanering är licensierade hos INSURESEC och SWEDSEC så att du som kund kan känna dig trygg med oss och få en kompetent vägledning när du anlitar oss.

9 November 2018  | Länk | Ekonomi
Tänk på energin och miljön inför framtiden

Miljön i vår värld är väldigt viktig och speciellt nu när den globala uppvärmningen är så hög som den är. Stora klimatförändringar hotar vår planet och små ändringar i ens liv kan göra skillnad, desto fler vi är som gör skillnad desto större förändringar kommer det att bli. 
Vi vill ju veta att våra barn eller barnbarn kan leva i ett samhälle där de inte behöver var oroade över miljön.

Webbsidan energi-och-miljo.se ger dig förslag om hur du lättare ska kunna vara miljövänlig och fortfarande leva ditt liv normalt utan att behöva spendera för mycket pengar eller energi. Vissa saker är långtidsinvesteringar när man köper det, som t.ex att man köper en pryl som inte är direkt bra för miljön, men som i långvarighet har en längre livstid som kan både spara dig pengar.

energi-och-miljo.se ger även dig som inte tänker lika mycket på naturen förslag om hur du kan ändra miljön till ett mer modernt och hälsosammare alternativ så att man bättre kan leva det liv vi lever i idag.

Så hoppas ni börjar tänka efter lite mer vad ni gör nu och kanske cyklar till jobbet lite då och då istället för att ta bilen.
Ha det gott allihopa! Vi hörs!

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Allt du behöver veta om Familj & Samhälle

Gillar du att vara mycket med familjen och/eller vill veta mer om samhället vi lever i idag? 

Webbplatsen http://www.familj-samhalle.se är en sida där du kan hitta olika saker att göra med familjen som t.ex campa, upplevelser m.m.
Det finns också saker som tips till dig som ska bilda familj och vad man ska tänka på innan det händer så man inte bara går blint in.
Det finns mycket av allt på Familj & Samhälle och även om du inte är jätteintresserad av samhället så finns det säkert någonting du skulle tycka vara intressant. 

Familj&Samhälle har tips om företag över hela Sverige, så var du än bor finns det tips som gör det lättare att hitta något du vill göra med din familj eller om du vill veta mer om samhället som vi lever i.  

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt
Var ska jag förvara mina prylar när jag motionerar?

Jag har ganska nyligen börjat att springa för att få motion och jag har aldrig i hela mitt liv tränat eller rört på mig regelbundet förutom på gympalektionerna när jag gick i skolan för ett antal år sedan. De första två veckorna var väldigt jobbiga och det var nästan så att jag slutade att springa, men nu har kroppen vant sig och det är nu bland det bästa jag vet. 

Jag har stött på ett problem då jag ibland är beroende av att ha mobilen på mig när jag springer pga. jobbet vilket kan vara svårt. Jag har just nu en helt vanlig magväska för löpning, men den är lite obekväm och inte särskilt snygg.

Jag frågade en kollega var han gjorde av mobilen medans han motionerade och han sa att han hade ett löparbälte från Flipbelt. Jag googlade genast och såg att de har ett löparbälte där man kan ha mobilen, samt nycklar och andra småprylar. Jag har nu beställt ett bälte efter att jag fått prova min kollegas på en löparrunda.

Det var allt för den här bloggen och vi hörs snart igen. Ha det bra!

14 Augusti 2018  | Länk | Sport & Träning


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karl Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida