Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Sälj dina fakturor och öka företagets likviditet

Att sälja fakturor till ett factoringbolag kan vara ett smidigt och smart sätt att få pengarna direkt i handen. Inom branscher med långa projektcykler och stora utgifter i början av projekt är fakturaköp är fakturaköp väldigt användbart. Det är idag inte helt ovanligt att kredittider kan vara upp till 90 dagar vilket är en väldigt lång tid innan du får pengarna.

Hos factoringgruppen kan du sälja dina fakturor och få pengarna i din hand inom ett par timmar. Det är ett familjeägt factoringbolag med snabba utbetalningar. Factoringgruppen sköter all administration, påminnelser och bevakningen av fakturan så att du kan lägga din dyrbara tid på att driva ditt företag till stora framgångar. Factoringgruppen vet att det viktigaste du har är dina kunder och behandlar dem med respekt och vänlighet för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Hur går fakturaköp till?
Det börjar med att du tecknar ett avtal med Factoringgruppen som reglerar den procentsats som drag från beloppet på fakturan. Factoringgruppen har inga avgifter för uppstart av tjänsten för fakturaköp och du får själv välja vilka fakturor du vill sälja. Det finns heller inget minimibelopp eller minsta antal fakturor du måste sälja, vilket gör Factoringgruppen väldigt flexibla när det gäller fakturaköp. Nästa steg är att Factoringgruppen skickar fakturan till din kund. Det framgår väldigt tydligt att fakturan är överlåten till Factoringgruppen och vilket bankgiro som ska användas vid betalning. Efter att en faktura har sålts kan du enkelt se vilka som har betalat och de påminnelser som har skickats ut genom att logga in på din sida.

17 Januari 2019  | Länk | Ekonomi
Håkan Borg Örebro - Bostadsutvecklare

Håkan Borg från Örebro är entreprenör inom bostadsutveckling. Han drivs att ett stort engagemang för olika typer av skapande. Inom branschen för bostadsutveckling är kreativitet en väldigt användbar och viktig egenskap som krävs för att projekt ska lyckas. Håkan Borg har tidigare arbetat inom inredning och grundat företaget Nitton93 som levererar attraktiva butiker i hela Sverige.

Håkan Borg Örebro är uppväxt i Sköllersta strax utanför Örebro. Håkan gick i skolan i Risbergska skolan i Örebro och kort därefter började han att sälja inredning. Håkan har även grundat ett par restauranger då han har ett stort intresse för mat och matlagning. Håkan reser gärna till varma platser som San Sebastian, Thailand och Marbella som är hans favoritresmål. Håkan brukar alltid testa nya maträtter på sina resor och även återkomma till några av hans favoritställen när det gäller mat.

På fritiden sysslar Håkan med Golf som är ett av hans stora fritidsintressen. Han har även ett stort intresse för ishockey. Håkan älskar Örebro och tycker att staden är den allra vackraste medelstora staden i Sverige och att stadens utveckling går i rätt riktning. 

20 November 2018  | Länk | Allmänt
Pontus Warholm - Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm mäklare i Stockholm brinner för att hjälpa er när det är dags att köpa eller sälja en bostad i Stockholm. Av Pontus får ni hjälp att hitta ert drömhus, något som han hjälp väldigt många med under åren. Pontus Jobbar hos fastighetsmäklarna i Stockholm som är välkända för att ha Sveriges nöjdaste kunder inom sin bransch. När du anlitar Pontus Warholm får du en erfaren och duktig mäklare som hjälper dig med att sälja eller köpa er fastighet eller bostad. 

Om Pontus Warholm

Pontus Warholm växte upp i Stockholm och hans intresse för hus och byggnader har varit med honom ända sedan han var liten. Hans stora intresse för hus och byggnader ledde till att han blev fastighetsmäklare som helt klart var det perfekta jobbet för honom. Pontus studerade fastighetsaffärer på universitet där han fick goda kunskaper inom försäljning av fastigheter. Sedan universitetstiden har Pontus samlat på sig en lång erfarenhet och mycket stora kunskaper inom fastighetsbranschen vilket har lett till en hel del omnämnanden, samt en topplacering i en lista över mäklare som sålt mest under 2014.


Utöver fastighetsaffärer har Pontus Warholm ett stort intresse för sport, finans, psykologi och coaching. Pontus är idag aktiv på sina sociala medier och blogga där han skriver om de projekt han håller på med. På hans blogg finns även en del tips när det gäller att köpa fastigheter. 

 

15 November 2018  | Länk | Mäklare
Svensk Ekonomiplanering AB - Förbättra din ekonomi

Din ekonomi är något som ständigt påverkas av flera olika faktorer i omvärlden. Det kan vara händelser och oroligheter som sker någon annanstans i världen som i sin tur påverkar ekonomin. Hos Svensk Ekonomiplanering AB hittar du specialister på skattefrågor och riskfrågor. Svensk Ekonomiplanering analyserar din ekonomi och ser hur den ser ut i dagsläget och föreslår därefter hur ni ska gå tillväga för att förändra din situation. 

Det kan finns flera olika anledningar till att man vill spara pengar. Det kan exempelvis handla om att man ska köpa en ny bil, åka på en spännande resa eller så kanske man helt enkelt vill ha en buffert för oförutspådda händelser som kan inträffa. 

Vid det första mötet hos Svensk Ekonomiplanering går de igenom vilka behov som finns, vilket sedan kommer att användas som grundpelare genom arbetets gång. En lösning presenteras sedan för kunden och genomförs. Under arbetets gång kommer lösningen kontinuerligt att följas upp.

Varför Svensk Ekonomiplanering?

Hos Svensk Ekonomiplanering finns det ett betydligt större utbud av investeringar än vad bankerna har tillgång till. Bankerna tar också ut en betydligt större del av vinsten. Svensk Ekonomiplanering är licensierade hos INSURESEC och SWEDSEC så att du som kund kan känna dig trygg med oss och få en kompetent vägledning när du anlitar oss.

9 November 2018  | Länk | Ekonomi
Tänk på energin och miljön inför framtiden

Miljön i vår värld är väldigt viktig och speciellt nu när den globala uppvärmningen är så hög som den är. Stora klimatförändringar hotar vår planet och små ändringar i ens liv kan göra skillnad, desto fler vi är som gör skillnad desto större förändringar kommer det att bli. 
Vi vill ju veta att våra barn eller barnbarn kan leva i ett samhälle där de inte behöver var oroade över miljön.

Webbsidan energi-och-miljo.se ger dig förslag om hur du lättare ska kunna vara miljövänlig och fortfarande leva ditt liv normalt utan att behöva spendera för mycket pengar eller energi. Vissa saker är långtidsinvesteringar när man köper det, som t.ex att man köper en pryl som inte är direkt bra för miljön, men som i långvarighet har en längre livstid som kan både spara dig pengar.

energi-och-miljo.se ger även dig som inte tänker lika mycket på naturen förslag om hur du kan ändra miljön till ett mer modernt och hälsosammare alternativ så att man bättre kan leva det liv vi lever i idag.

Så hoppas ni börjar tänka efter lite mer vad ni gör nu och kanske cyklar till jobbet lite då och då istället för att ta bilen.
Ha det gott allihopa! Vi hörs!

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karl Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida