Startsidan Blogg Meny Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Jag ska testa Nootropics

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er!

Som ni alla vet är jag ganska intresserad av träning och att testa nya grejer. Nu under de senaste veckorna har jag haft väldigt mycket att göra på jobbet och känner att jag skulle behöva en extra kick med energi. Jag googlade omkring lite och hittade något intressant. Jag hittade något som kallas för Nootropics som är ett samlingsord för olika läkemedel gjorda på örter, aminosyror och andra substanster som är kända för att förbättra användarens kognitiva funktioner. Jag hittade en sida som heter reachgenius.se som har många olika typer av nootropics med olika egenskaper. De levererar nootropika i orörd form direkt från sin tillverkare så att man slipper betala för en massa onödiga tillsatser. 

Jag letade igenom deras butik och hittade 3 stycken produkter som jag ska pröva.

Bromantane

Den första heter Bromantane som ökar energin, minskar ångest och förbättrar inlärningsförmågan och rörelsekoordinationen.

Noopept

Den andra heter Noopept som ska höja fokusen, inlärningskapaciteten, höja motivationen, innovativt tänkande, minnet och motverka stress och rädsla. Den ska alltså vara mycket användbar vid kreativt arbete och nytänkande vilket är i princip det jag gör på jobbet.

Phenylpiracetam

Den sista jag ska prova heter Phenylpiracetam som ökar toleransen mot stress, förbättrar minnet och förbättrar fysisk prestanda.

 

Det här ska bli spännande och jag ska ge er lite uppdateringar här på bloggen framöver om hur det går. Det var allt för mig den här gången, hoppas vi hörs snart igen!

18 Oktober 2018  | Länk | Allmänt
Hittat en ny nyhetssida

Hej allihopa, hoppas allt är bra med er!

Jag fick ett tips från en väninna för ett par dagar sedan om en bra nyhetssida hon hittat. Så jag tänkte tipsa er om sidan då jag tycker den är bra.

Newsshark är en gratis webbsida för svenska nyheter som skapades den i mars 2018, där man kan få både svenska nyheter och nyheter från omvärlden i andra länder.  Newsshark fokuserar mest på nyheter om företag i Sverige, men även teknik och nyheter inom nöje.

Newsshark skriver bara det viktigaste i sina artiklar och försöker alltid hålla sig till fakta i sina nyhetsartiklarna och skriver oberoende nyheter så att du som läsare inte bli manipulerad och du får rå fakta.

De som jobbar med Newsshark är fria journalister och digitala mediaproducenter med olika typer av utbildningar, åldrar och erfarenheter och försöker alltid leverera de bästa svenska nyheterna och de bästa nyheterna från omvärlden utan att man behöver betala.

17 Oktober 2018  | Länk | Allmänt
Träningsprogram för längdskidor

Hej allihopa!

Nu har hösten kommit och alla vackra färger i naturen börjar dyka upp. Hösten är nog favoriten när det gäller årstider, tätt följt av sommaren. Jag fortsätter som vanligt med min löpning i skogen så länge det går. Efter hösten så kommer vintern och då blir det genast lite svårare att springa vilket är tråkigt, men det betyder inte att jag kommer att sluta träna ute under vintern. När snön kommer så brukar jag ta fram mina längskidor vilket jag tycker är riktigt kul. Jag har under ett par år nu funderat över att vara med i vasaloppet och det verkar som att min väninna också vill hänga på i så fall, vilket blir ännu roligare. Men jag känner att det kan vara bra att träna en hel del inför vasaloppet och då kan det vara bra att ha ett träningsprogram för längdskidor.

Jag har googlat omkring lite och hittat wickstromcoaching.se som erbjuder ett medlemskap på sin hemsida som ger dig tillgång till massor av information och material som ska göra dig till en bättre längdskidåkare. Erik Wickström är en officiell vasaloppscoach och är välkänd inom längskidåkning då han håller världsrekordet i uthållighet på skidor. Wickstromcoaching erbjuder även träningsprogram för nordenskiöldsloppet, tjejvasan och alliansloppet.

Det var allt för mig den här gången, vi hörs framöver!

27 September 2018  | Länk | Sport
Har köpt nya träningskläder!

Hej allihopa!

Igår fick jag hem en bunt med nya tränigskläder som är mycket snyggare än mina gamla. Det är ett par snygga träningstights, två toppar och en sport-bh till att börja med. Jag har nyy kommit hem från mitt första gympass med de nya gymkläderna och jag är imponerad av hur bekväma och hur rörlig jag blir i dem till skillnad från mina gamla. Jag beställde från onemorerep.se som har ett stort utbud av träningskläder för damer. De har välkända varumärken från hela världen såsom Better Bodies, Nebbia, Aleaware, Freddy Wr.up och Rapid Wear. Träningstightsen kan användas både inom- och utomhus vilket är perfekt för mig som brukar springa i skogen 2 dagar i veckan istället för att ta mig till gymmet. Till träningstightsen köpte jag två passande toppar som jag även kan använda utanför träningen.

Imogon har jag planerat att ta de nya träningskläderna på en tur genom skogen samt testa en av de nya topparna på jobbet och se vad de andra tycker. 

I helgen ska jag åka till Stockholm för att shoppa tillsammans med ett par vänner, det ska bli en toppendag på lördag!

Det var allt för mig den här gången och jag hoppas att ni får en trevlig helg! Vi hörs!

20 September 2018  | Länk | Mode
Ny belysning på kontoret

Hej allihop!

Idag har jag beställt lite ny belysning nu innan hösten kommer och lägger sitt mörker över kontoret. Kontoret har under en ganska lång tid varit i behov av en ny lampa och jag inte gjort något åt det förrens nu. Lite nördig som jag är så bestämde jag mig för att skaffa sån där smart belysning jag kan kotrollera med mobilen då det såg häftigt ut. Något som jag tyckte var viktigt med den nya belysningen var att det skulle vara energisnålt, snyggt och hålla länge. Det som passar bäst in för det är ju just LED belysning. Jag kikade runt lite och hittade Ledgiganten.se som är fokuserade på just LED. De har ett stort utbud på belysning, lampor, armaturer, smartbelysning och mycket mer.

Just nu håller jag på att planera var jag ska placera den nya belysningen på kontoret. Jag har beställt 2 taklampor,  2 lightstrips och 2 bordslampor. Lightstripsen tänkte jag placera i en bokhylla där jag tror de kommer att passa bra, men jag kommer säkert på fler smarta ställen att placera dem på.

Jag har även funderat på att köpa någon form av trädgårdsbelysning till mina föräldrar som har en ganska stor tomt som kan bli ganska mörk då den är omringad av skog. Trädgårdsbelysningen drivs av solceller vilket är smidigt då man inte behöver dra en massa sladdar, utan det är bara att köra ner i marken eller sätta fast på huset.

Nu ska jag snart in till stan och träffa några vänner för en sen lunch och efter det så ska jag ut och springa min vanliga runda ute i skogen.

Det var allt för den här gången, hoppas att ni kommer att fortsätta följa mig här och höra vad jag har att berätta och dela med mig av.

Vi hörs!

27 Augusti 2018  | Länk | Inredning


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Sandström                                             Skaffa en gratis hemsida