Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Varmt och skönt i huset på vintern

Har du det kallt och kyligt inomhus på vintern och varmt och svettigt under sommaren? Då kan det vara dags att skaffa en ny värmepump. Jag skaffade en ny värmepump nu i november och det är ett av de absolut bästa besluten jag gjort på väldigt länge. Jag anlitade Mälardalen VVS som hjälper till med tjänster som avlopp, badrum, golvvärme, brandskydd och värmepump i Örebro. Samtidigt som du känner värmen från värmepumpen kommer du se att du har en lägre energiförbrukning och mindre miljöpåverkan då elräkningen blir lägre. Du hittar alltid rätt värmepump till rätt pris hos Mälardalen VVS Örebro.

Det viktigaste som finns för dem är att kunden ska vara nöjd. Deras tjänster och produkter är från de bästa och mest välkända varumärkena i världen. Mälardalen VVS hjälper privatpersoner, husägare men även förvaltare, byggföretag och fastighetsägare. 

Mälardalen VVS erbjuder även dig som kund brandskydd i Örebro. Ett brandskydd är väldigt bra att ha och är ett krav för dig som fastighetsägare. Det finns 2 olika typer av brandskydd. Aktiva och passiva. Ett aktivt brandskydd kan exempelvis vara sprinklers som aktiveras vid brand, medans ett passivt skydd kan vara brandtätning. Brandtätning gör det svårare för elden att sprida sig mellan våningsplan, väggar och längs ventilationsstråk.

Vid installation av värmepump har du som kund rätt till ett rot-avdrag vilket gör att du som privatperson kan dra av upp till 30% på priset av arbetskostnaden. Ifall du skulle undra något angående rot-avdrag hjälper Mälardalen VVS dig med kalkylen så att du får en tydlig bild av vad projektet kommer att ligga på för pris.

22 Februari 2019  | Länk | Hem
Tjäna pengar med solenergi

Intresset och populariteten växer när det gäller solceller i Stockholm i takt med att vi blir mer medvetna om alla de ekonomiska fördelarna. Anledningen till att populariteten ökar har att göra med att det under åren blivit enklare att skaffa solceller samt medvetenheten om alla de miljöproblemen som finns i vår värld. Det har skett en hel del subventioner som exempelvis skattesänkningar och borttagandet av bygglovet för solpaneler. Att skaffa solceller är ett smart val som du långsiktigt kommer att tjäna på då det är beräknat att elpriserna kommer att öka. Sverige har väldigt goda förutsättningar för solpaneler och kan jämföras med norra Tyskland som är världsledande inom just solenergi.

Naturwatt hjälper er med installation av solceller i villa Stockholm med omnejd. Efter utförd installation får ni en genomgång av systemet. Ni kan enkelt se hur mycket pengar ni sparar genom en smidig mobilapp. När det gäller underhållet av solcellerna är det inga problem då regnet oftast sköter det mesta. Ifall regnet inte skulle ta vissa fläckar kan man varsamt torka bort med en trasa.

Det finns 2 olika sorters solceller som har olika styrkor och svagheter. Kiselpaneler är väldigt effektiva under direkt sol, men tappar en stor del av energiproduktionen vid skugga eller moln. Kiselpaneler måste även riktas i söderläge. Den andra sortens panel är tunnfilmspaneler som hanterar skugga, moln och övriga väderstreck mycket bättre.

18 Januari 2019  | Länk | Miljö
Drömklänning till bröllopet

Din Drömklänning är en brudbutik i Göteborg där ni hittar ett stort utbud av brudklänningar som passar alla smaker, figurer och plånböcker. I deras nya butik i Älvängen strax utanför Göteborg har de många fler klänningar att välja på än vad de har på webbsidan. Ni kan besöka Din Drömklänning i Älvängen för att titta på klänningar och boka tid för att prova brudklänningar i Göteborg. Det går även bra att beställa från hemsidan genom att använda de måttguider som finns på webbsidan.

Hos Din Drömklänning finns möjligheten att designa din egen klänning. Detta är bra ifall ni vill plocka delar från olika klänningar och sätta ihop en helt egen klänning och sedan få den uppsydd.

Din Drömklänning grundades i Nol, strax norr om Göteborg 2009. Sedan starten har Din Drömklänning hjälp flera tusen brudar med sina brudklänningar. Din Drömklääning har en lång erfarenhet att hitta något som passar alla brudar. Visionen är att ge den absolut bästa personliga servicen och att ha prisvärda klänningar och vackra designer. 

14 Januari 2019  | Länk | Skönhet
Skönhetssalong i Umeå

Wilma i Umeå är en skönhetssalong som erbjuder det mesta inom hud och kroppsvård. De som tar hand om dig på Wilma har väldigt goda kunskaper inom massage, hudvård, kroppsvård, naglar Umeå, ansiktsvård och spabehandling. Wilma erbjuder även behandlingar under kvällar och helger så att du och en god vän kan få en trevlig och avslappande stund.

Målsättningen hos skönhetssalongen Wilma är att ge den bästa möjliga servicen och behandlingar. Wilma består av ett gäng skickliga massörer, hud- och spaterapeuter, medicinska fotterapeuter och massörer och mycket mer. Hos Wilma får ni behandlingar av hög kvalitet i en lugn och avslappnande miljö med allt från tända ljus till lugn musik.

Fotvård Umeå

Wilma är ansluten till SHR och har medicinskt utbildade specialister inom fotvård. Wilma erbjuder även vanlig klassisk forvård av högsta kvalitet. De olika fotvårdsbehandlingar som erbjuds är medicinsk fotvård, liktornsbehandling, vårtbehandling, fotbad, nagelsvampsbehandling och mycket mer. 

Massage Umeå

Hos skönhetssalongen Wilma erbjuds det flera olika typer av massage. De använder sköna oljor i kombination med en djup och välbefinnande massage. Massage leder till att din blodcirkulation ökar och stärker dina muskler. De olika typer av massage som erbjuds hos Wilma är helkroppsmassage, halvkroppsmassage, medicinsk masssage, ryggmassage, nackmassage, skaplmassage, aromaoljemassage, ansiktsmassage och mycket mer. 

29 November 2018  | Länk | Skönhet


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Granström                                             Skaffa en gratis hemsida