Bästa bilsemestern
Startsidan Blogg Fotoalbum Sidor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Att resa till franska rivieran och bo på en badort

Om du letar efter en strandsemester, en romantisk helgsemester eller till och med en förlängd semester, är den franska rivieran definitivt platsen att vara på. En kombination av sandstränder, avskilda vikar och klippor, en mängd historiska platser och en rik kultur gör det till en av de vackraste stränderna i världen. Det är ingen överraskning att många besöker denna del av Frankrike varje år. Det är inte så svårt som du kanske tror att nå denna destination och stanna för gott.En av de saker som du snabbt kommer att lära dig är att det inte är någon lätt uppgift att komma till detta strandparadis. Du måste förbereda ditt sinne och kropp för en av de mest unika upplevelserna i ditt liv. När du besöker detta område vill du förmodligen inte lämna. Det finns helt enkelt inget annat i världen som den franska rivieran. Det är något som kommer att göra hela din resa minnesvärd.

Det första du bör veta när du överväger vart du ska åka på din strandsemester är var du hittar stränderna. Frankrike har många underbara stränder, men de mest kända är de som ligger runt Medelhavet. Cannes, Longue Battery och Leucate är bara några av de spektakulära stränderna som du hittar. Dessa stränder är mycket populära under hela året, så du kanske vill planera din semester i god tid. För att komma till dessa stränder måste du antingen ta en färja från det franska fastlandet eller köra en kort sträcka på autonomin för att nå dem. Många väljer att resa från en resort som erbjuder strandhusboende för att tillbringa sin semester i Paris, eller Nice, istället för att bo på hotell.

Om du letar efter en lugnare strand, snarare än att besöka havet, hittar du många alternativ. Narbonne, Cannes och Leucate är några av de mest populära badorterna som du hittar. De är ofta mindre trånga än de på franska rivieran och erbjuder lugnare stränder. Du kan till och med hitta badorter i andra delar av Frankrike, såsom Languedoc-Roussillon, Bordeaux och Nantes. Stränderna i dessa andra delar av Frankrike är vanligtvis mycket lugnare, med färre folkmassor.

Om du planerar en helgsemester eller till och med en veckolång semester, kommer du att upptäcka att boka ditt boende och planera din resväg i förväg är ett bra sätt att spara pengar. När du bokar ditt hotell, flygbiljett och hyrbil i förväg kan du planera hela semestern i sista minuten, om du vill. Många av de bästa badorterna på franska rivieran kommer också att erbjuda shopping- och matställen till attraktiva priser. Detta kan göra din resa ännu billigare.

Att planera en strandsemester på franska rivieran och bo på en badort är en unik upplevelse som du inte vill glömma. För att förbereda dig för din semester i förväg bör du göra en lista över allt du behöver för att packa för resan, inklusive vad du kommer att äta medan du är där. Börja sedan leta efter badorter där du kan bo. Leta online efter de bästa badorterna att resa till franska rivieran och bo på en badort. När du hittar den som passar dig och din familj bäst kan du sedan göra alla dina arrangemang, inklusive resor, hotellbokningar och hyra bilar, och sedan kan du börja njuta av din semester.

27 Februari 2021  | Länk | Resmål | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bästa Bilsemestern                                             Skaffa en gratis hemsida