Startsidan Blogg Länkar Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Olika sätt att knyta en bandana

Du kan knyta en bandana på flera olika sätt. I den här artikeln kommer vi att täcka Simple knot, Wrapped headwrap och Rolling bandana. Var och en lägger till en unik nyans till stilen. Låt oss se hur var och en fungerar. Vilken föredrar du? Var sedan kreativ! Här är några fler idéer. Förhoppningsvis kommer en av dessa att fungera för dig!

Enkel knut

Försöker du knyta en bandana? Här är några enkla knutar att knyta en. Ett av de enklaste sätten är att använda en fyrkantig knut. Den fyrkantiga knuten är enkel som du kan knyta i farten. Börja med den platta änden av bandana och vik den över en tum. Linda bandanan runt din panna. Se till att det inte går för långt bak på huvudet. Knyt den på baksidan av huvudet. Spetsen på bandanan ska sticka ut bakom öronen.

En annan enkel knut är halvdubbelknuten. Det ser coolt ut och kan knytas på en mängd olika sätt. Du kan också knyta en bandana i en knut framtill eller på sidan. Se bara till att välja rätt för dig för att undvika att se ut som Musse Pigg eller en flygvärdinna. Denna knut är populär och har många varianter. Nedan listas några tips för att knyta en bandana.

Insvept huvudskydd

Det är enkelt att lägga till höjd med ett inlindat huvudskydd. Prova att skapa en låg bulle nära din panna och linda en halsduk runt huvudet. Vrid sedan ändarna för att skapa en hög bulle framtill. Det är enkelt och bra för nybörjare. När din huvudinpackning är på plats kan du leka med den med smink och frisyrer. För mer detaljer, prova att skapa en tiara eller en flätad bulle.

Genom historien har svarta kvinnor burit huvudskydd som ett sätt att uttrycka sin unika stil. Ett huvudskydd har sitt ursprung i Afrika söder om Sahara, där det symboliserade andlighet och välstånd. Men under slaveriets dagar i USA blev huvudomslag en symbol för skam för kvinnliga slavar. Till skillnad från idag blev huvudskydd inte en integrerad del av den svarta kulturen förrän 1865.

Rufsig huvudskydd

Om du funderar på att piffa upp ditt huvud för ett speciellt tillfälle, är en volangad huvudhölje precis vad du behöver. Dessa underbara pannband finns i olika storlekar och passar nyfödda upp till barn i sex års ålder. Dessa huvudskydd är också bra för fester och vardagsbruk! Om du vill lära dig hur du gör din egen ruggig headwrap, kan du hitta massor av instruktioner online.

African Headwraps är ett annat bra val! Dessa huvudsjalar är ofta gjorda av ljusa, afrocentriska mönster, så du kan använda samma mönster för din huvudomslutning som din halsduk. Alternativt kan du lägga till färg och stil genom att para ihop en huvudduk med ett färgglatt pannband. För att lägga till ett kreativt element, prova att bära en brosch ovanför dina ögonbryn för att fullborda looken. Stora bågar är ett annat bra val, eftersom de kommer att ge en slående effekt till din outfit.

Rullande huvudskydd

Om du någonsin har velat bära ett huvudskydd men inte kunnat komma på hur du knyter det, har du tur. Det finns flera metoder du kan använda för att få en fantastisk huvudinpackning. Att använda en perukmössa är ett utmärkt sätt att hålla ditt huvudskydd på plats, och ett perukgrepp i sammet kan hjälpa till att förhindra att den glider av ditt huvud. Kolla in några tutorials nedan för att lära dig hur du rullar en headwrap och får den att fungera för dig.

24 Augusti 2022  | Länk | Mode | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Veckans Tips                                             Skaffa en gratis hemsida