Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Stand by me

Ja, jag kanske är lat.
Ja, jag ska flytta.
Ja, jag är ett kapitalt misslyckande.
Ja, jag är kanske divig.
Ja, jag är beroende av datorn (av vissa skäl)
Nej, jag gör inte mycket nytta.

30 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Did you ever feel the pain?

Värsta chilliga dagen idag, startade dagen med kaffe (som vår lärare myglade till sig åt oss... ) Satt sedan o jobbade lite halv-engagerat på bilden.
Satt väl egentligen mest o diskuterade emos ;p haha
... sen hade vi foto, men då satt vi i datasalen o gick igenom massa jox i photoshop. (kan ju säga att jag inte kommer ihåg nått.. GWAH. guldfisk!)
slutade kvart över tooooolv! <3 så underbart! vanligtvis går till till fem så jag var ÖVERjävlaLYCKLIG!!
men jag har känt mig arg o på hugget hela dagen idag, trots att jag garvat som aldrig förr åt marinas opera-tolkning av julsånger! herreguuud, jag kommer ha träningsvärk imorgon! :P hahah

har nyss tryckt i mig lite pepparkakor och en lussebulla, sitter nu o jäääser!
köpte förresten två julklappar idag åt hannes. goodie, goodie ;p

ehum, vad ville jag säga med det här inlägget?
kan väl sammanfattas med två ord;
VET EJ

over and out, fuckeers!
30 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Earn the crown, baby!

Snart är det ju jullov! Den här terminen har gått så sinnessjukt jävla snabbt. Vad har vi gjort egentligen? Känns som att psykologin är det enda som tagit min tid. Alltid nån redovisning, prov eller annat.
Annars har det varit jäkligt lugnt. Har inte haft särskilt mycket mer prov än psykologi och svenska nationella. Nån inlämningsuppgift lite här och var, men det har verkligen varit lugnt.
Men jag klagar inte, verkligen inte.
Känns som att jag inte hunnit få ångest som jag alltid fått annars under hösten. Ångest för vintern och depressionen som oftast följt med.
Men nu har jag lyckats hålla tankarna borta från allt sånt, på nått sätt jag har inte haft tid att tänka på det så mycket. Men vad som annars tagit upp min hjärnverksamhet vet jag faktiskt inte.
Okey, tidigt på hösten mådde jag verkligen dåligt. Så dåligt har jag aldrig mått i hela mitt liv. Men det kanske var så att jag fick allt på en gång? All vinterångest trycktes ihop och allt kom på hösten?
Dock var det ju vissa händelser som orsakade detta, men det var massa annat som spelade in; skolan, familjen, framtiden... "Vad ska det bli av mig?" "Vad skulle det göra om jag inte längre orkade mer, kastade in handduken?"
Det var verkligen jättejobbigt. Nätterna spenderades gråtande, oförmögen att kunna sova. När jag väl somnade så var det uttmattad efter allt gråtande och när jag vaknade så var tårarna det första jag kände. Det var hopplöst. Inget var bra, roligt och det var inget som kände att det var värt att fortsätta leva.
Men sedan vände det, vet inte riktigt när, men sedan mådde jag bättre och bättre. Jag grät inte lika ofta, tankarna försvann.
Nu mår jag toppen. Visst, skolan suger ju så jävla stenhårt fortfarande, men det känns som att jag kan genomlida den. Mår man bra mentalt så är ju egentligen ingenting "oövervinnerligt". Jag vet att det bara är ett par månader kvar nu, kurserna avslutas en efter en. Det börjar verkligen komma upp för mig nu, att daaamn, jag går snart ut skolan. JAG TAR STUDENTEN.
Tanken slår mig fortfarande ibland; "vad ska det bli av mig egentligen?" Men nu är det inte med ångest utan snarare med ett lugn. Jag har ett helt liv framför mig som bara väntar på att levas!
29 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Welcome to the jungle!

Jaa, DÅRHUS. DÅRHUS DÅRHUS DÅRHUS. Vill inte vara kvar här! Pallar fan inte..

Måste köra kuhin också, sautan. Känns inte så jävla hett måste jag ärligen erkänna. Om än det är intressant och jag tycker det är kul så känns det drygt som SATAN att skriva en jävla essä!
Well, är väl bara att ta tag i skiten, göra bort det snarast möjligt. Det är ju egentligen itne SÅ jobbigt, gäller ju bara att komma sig för att göra det.
Ska verkligen göra det ORDENTLIGT så jag kanske få VG i alla fall på musikdelen.
Nää, om jag skulle ta tag i det där.. NU.

Over n out!
27 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
I believe in you

Vilken jävla helvetesdag, FYFAN. (tre svordomar i en mening, slå det du!)
Jag och Wera kutade till Coop på lunchen o köpte lite choklad för att vi skulle bli lyckliga. Idag var verkligen en HOPPLÖS jävla dag. För att ta oss igenom den så var det en nödvändighet..
Nu är jag hemma i alla fall.. utpumpad och trött. Väntar på att morsan ska komma hem o göra pasta SPECIAL á la maaaama ;D SÅ gott.. mmm!

26 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
DONERA- så kan du rädda liv!

"I Sverige har antalet organdonationer minskat med mer än en tredjedel sedan 1989. Sverige har numera den lägsta andelen organdonationer per miljon invånare i Västeuropa. "

Så anmäler du dig och dina barn till donationsregistret:
Donationslinjen: Ring tel 020-77 11 77.
Donationsrådets internetsajt: www.livsviktigt.se

(Källa; Aftonbladet.se)

En tredjedel! Donationerna har minstat med en tredjedel bara sedan jag föddes! Det är ju helt jävla sinnessjukt. Tänker inte folk? VAD FAN ska man med sina organ till när man själv har dött? Är det inte bättre att man ger dem till "behövande", det är ju alltid en stor efterfrågan efter organ. Hjärtan speciellt.
Min egna lillebror föddes med ett välidgt svårt hjärtfel. (Dock var det nog aldrig tal om en transplantation, men det var när att han fick en pacemaker.)
Men tänk; om det någon gång i framtiden skulle visa sig att hans hjärta inte fungerar som det ska, t.ex att hans blod inte syresätts ordentligt. Vad gör vi då? Jo, vi måste vänta på att någon skall donera ett hjärta som passar honom och som han kan få. Väntan.. det vet vi hur det är. Vi gjorde inte annat än VÄNTADE när vi var i Lund med honom.
Men väntan på att någon skall donera sitt hjärta måste kännas oändligt mycket längre.
Vi kan referera till hur andra måste känna sig i en "nödsituation", alla kan inte det därför kanske donationerna har minskat, men å andra sidan är det ju kanske större informationskampanjer nu så jag HOPPAS att det blir en bättring.
För som sagt; vad ska man med sina organ till när man dör?
Är det inte bättre att man kan rädda ett liv? Eller är människor SÅ egocentriska?
25 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Rip out the wings of a butterfly

Jobbig och EXTREMT jävla kukig dag igår. Gick skola från 8.20 till 16.50. Sen käka på stan, sen teater till 22 typ. Sen hem, sova.
Helt slut, tänkte se lite Jackass o lite sånt, men jag pallade fan inte. Däckade direkt. Borstade tänderna och sen.. GONK.

Idag var väl lite lugnare, foto och bild. Chill, chill. Drog efter bilden, pallade inte med resten av skiten. Hade jag varit hela dagen hade jag inte varit hemma ÄN. Halv 6 kanske, tidigast. Fyfan vilka jävla cp-dagar! ><
Blir helt galen!

Imorgon blir det i alla fall KÅBDALIIIISSS!!! Åka slalooooom! SÅ jävla skönt, det behöver jag!
Hoppas det är bra bara, offpisten skulle vara öppen. HOPPAS HOPPAS. (Pisterna är för cowards! :D)

CHO BREH
23 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Yaho!

Idag har jag hållt mig (relativt) rökfri i tre veckor! SÅ stolt över mig själv!
Visst, jag har tagit ett bloss och även två. Men jag har inte KÖPT ciggaretter och det var väl egentligen kostnaden jag ville slippa, vilket jag gör om jag myglar av andra ;) Haha!

Sov till kvart över tolv idag, skönt och behövligt.
For till skolan halv två, chillade på lektionen o for hem sen.
Har gjort bort den där engelska grejjen, skönigt värre! Tjuhu!
Nu har jag bara KuHi-saken kvar, men den gör jag nästa vecka.

Imorgon blir en sepestressad dag. Börjar 8.20 och slutar 16.55, sen ska jag på teater 19.00, lär väl behöva vara där i alla fall 18.30 så jag funderar om jag ska käka på stan och loda omkring där, eller speeda hem o käka osv o sen mygla skjuts tillbaka. Vi får se, mamma sa att hon kanske kunde skjutsa så det vore ju bra. Kan ju inte lika gärna ta bilen när det är hundra minus, då får jag väl inte igång den sen >< Uääh

Nu ska jag gå ner och se TV, äta nått. Är väldigt hungrig.

Over and out fuckers!
21 November 2007  | Länk | Don Lino | 1 kommentar
Ghetto superstar

Åååh, sitter o lyssnar på gamla låtar på youtube. NOSTALGI gånger tusen!

Usch, skola idag. Men det var helt okey ändå, kort dag. Gormade bort hela bildlektionen, hehe skickade äckliga lappar till varandra xD Vi är inte normala, inte nånstans. Hehehehe

Nu är jag less. SÅ SATANS LESS.
Dödödödödödödödöööö
19 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Might as well be on mars

Idag är det söndag. Söndag, söndag söndag.
Tanken slog mig att det är två månader tills jag fyller 19 år. 19 jävla fucking år. Var har mitt liv tagit vägen? Jag får ångest. På riktigt! Borde jag inte vara vuxen nu? Kunna betala räkningar och göra andra vuxensaker? Allvarligt. Jag är inte vuxen, inte egentligen. Visst, jag har körkort. Det är väl det enda som är en liten vuxenpoäng.
Herregud alltså. JAG DÖR JU SNART!!! >.< Positiva hörnan här märker jag. OUFF

..snart är det jul också. Det är väl .. jag vet inte. Jag tycker inte om julen. Eller det är ju rätt mysigt med alla julsaker o blahablaha, men själva JULAFTON känns bara så jävla krystat. Måste ha finkläder (som man ändå bara gryllar ner med äppelmos och rödbetssallad) och sitta och vara social. Vi MÅSTE se Kalle Anka och vi MÅSTE se Karl-Bertil Jonsson, vi MÅSTE se SvenssonSvensson (men det måste man faktiskt xD Hahaha...) och sen MÅSTE vi sitta uppe och äta godis och dricka julmust tills magen står i fjorton hörn. Det känns bara så.. falskt och inte särskilt högtidligt. Men jag måste ändå erkänna att det är rätt mysigt att sitta hela familjen o mysa. (Oftast slutar det ju med att man sitter i långkalsoner o trycker i sig praliner xD)
Naee, jag har nog en HAT-KÄRLEK till julen. Känns som att vi MÅSTE fira bara för att "det är så".
När jag flyttar kommer jag nog inte fira jul, just för att det känns så jävla krystat bara. Men man vet ju aldrig..

Fredagen btw var väl trevlig också. Käkade kyckling och pommes, SÅÅ GOTT!! Mmm...
Sen drack vi lite drinkar (Elin var bartender ;)) och vin. Myste på bara, en riktig TJEJKVÄLL.
Skulle väl ut på krogen sen också, men det blev inget. Malin blev så ledsen när Mattias åkte ur Idol xD Maha..
Naeh, blir väl kanske nästa helg dåå .. dooobido

Nu ska jag loda vidare. Over n out.
Cho-breh!
18 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Fritag

For på skolan idag, en stund i alla fall. Men faaan vad jag fick ont i skallen under dagen, var verkligen så jag trodde jag skulle DÖ! Försökte härda ut, drack vatten o försökte att inte.. tänka på det. Men det var omöjligt.
Sen kutade vi på nån teater/föreställning/cirkus or whatever, så JÄVLA kass. Apdålig verkligen! "SLUTA STILA NU FÖFAN!!" Så jävla bra! :P haha
For hem sen efter det, hade om möjligt ÄN mer ont i skallen efter det där.
Köpte en NÖD-COLA på coop för att ens klara gå till skolan (jaa, tänkte att "det är ju lite koffein i dem i alla fall, kanske huvudvärken försvinner lite grann..?") Farsan kom o hämtade mig, väl hemma gick jag o la mig på en gång o sov i två timmar. Mycket skönt och nu är huvudvärken borta! Taaah-daaah!
Ska chilla ett tag nu, börja kanske fixa lite innan jag ska till Elin osv.
Blir lugnt ikväll, inget vodka halsande och inget strippande. LUGNT OCH SANSAT. SOFISTIKERAT VÄRRE!!! :P (Hur tar man det lugnt egentligen?! )

Well.
HÖREZ!!

16 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Rocket Queen!

Usch vad jag mår apa, min hals är helt jävla upfuckad. Försökte med en shot whiskey, det ska ju hjälpa säger de, men det blev bara bättre för en stund. Sen är den fucked igen.
Var till Ica en sväng med Elin (hej, hej skolk-lino!) och köpte stuff tills imorgon. Ska blir treevligt, treevligt! ;D
Lets get a little tipsy ;)
..alltså, eftersom jag ska på "kalas" imorgon så måste jag nog till skolan, annars är det lite konstigt och morsan o farsan får damp. (Farsan anklagar mig redan för att skolka, eehhh)

Nu ska jag gå ner o dricka kaffe, knapra halsisar o hoppas på bättre tider.
(Yes, pessimisttorsdag är här tror jag)

I see you standin
Standin on your own
Its such a lonely place for you
For you to be
If you need a shoulder
Or if you need a friend
Ill be here standing
Until the bitter end
No one needs the sorrow
No one needs the pain
I hate to see you
Walking out there
Out in the rain
So dont chastise me
Or think I, I mean you harm
Of those that take you
Leave you strung out
Much too far
15 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Lets rock and roll, losers!

Lägesrapport;
Förkylning, värre än någonsin. Hostar som en galning, rösten skär och skallen värker. (Tror inte det blir bättre av att jag dunkar musik, men å andra sidan blir det inte heller bättre när det är tyst, så då kan jag ju lika gärna lida med bra musik på, eller hur?)
For på skolan idag, men såklart var ju matten inställd! KUL! Nae, for hem och sket i att komma tillbaka till engelskan & kuhin. Har sedan halv tio imorse legat i soffan och känt mig döende.
Det har inte direkt blivit bättre när jag känt mig allmänt ledsen också.. Jag vet inte vad det är, men helt plötsligt känns allt så fruktansvärt hopplöst och all min energi är som bortblåst. Det kanske har med förkylningen att göra, eller så är det bara en blandning med det "bästa" av två världar?
Kanske inte ska gnälla så förbannat hela tiden, men jag känner mig verkligen på gnällhumör idag. Helt sjukt. Bara över en natt. I måndags var jag heltaggad, igår var jag hyffsat taggad, sen idag ville jag bara gräva ner mig. Det vänder snabbt vill jag lova! Fifan.

Nu ska jag gå o hosta lungorna ur mig och hoppas på bättre tider.

Cho-breh!
14 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Sit me down. Shut me up.

Nationella. Svenska. Krönika. Skriva.
Min hjärna är helt ur form just nu, jag är så trött. Utmattad. Har suttit i en och en halv timma lite drygt och skrivit en krönika. Hela spektaklet slutade på tio sidor och den blev väl hyffsat bra. Problemet är inte vad jag ska skriva, det är snarare att jag måste begränsa mig inom mitt område. Jag svävar ofta iväg i massa annat. Men jag kontrollerade noga hela tiden att jag höll mig till ämnet och tror ändå att jag lyckades hyffsat bra med det. Nåväl, vi får väl se vad Kristina tycker om den saken. Jag kan ju inte annat än få IG.

Nu är jag alltså ledig resten av dagen, känns skönt och bra! Mamma ska fara iväg på en stund till lilla konstbutiken inne i stan, tror jag ska följa med faktiskt. Annars kommer jag sitta här hela tiden och det är verkligen inte bra för min utpumpade hjärna.

Just nu är jag bara hungrig så därför ska jag tassa ner, försöka att inte störa mamma i hennes kreativa utlopp, och göra mig något som kan liknas med lunch. Förmodligen kommer den mestadels bestå av en smörgås och en kopp kaffe. Men det får duga, något annat klarar inte min hjärna av just idag.

Over and out, losers!
Cho-breh!
13 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Sick n tired

08.06
Hemma från skolan idag, kändes som en bra idé då mina lungor håller på att följa med då jag hostar.
Såklart var jag tvungen att jävla kliva upp o jävla sjukanmäla mig. Ska nog gå o lägga mig nu igen. DOCK är jag såklart inte särskilt trött, men det kommer väl då jag lägger mig ner.

Läste en bok igår när jag inte kunde sova "underbar & älskad av alla", den var väldigt rolig och nu måste jag också se filmen! xD
"där stod jag som en jävla gråhårig tupp på tunnelbanan" hahahaha (nått sånt, kommer inte riktigt ihåg vad det stod ORDAGRANT, men jag garvade högt för mig själv i alla fall)

Nu ska jag ta en Alvedon, sen är sängen nästa.

Cho-breh!
--

14.33

Somnade ändå rätt snabbt faktiskt, sov till efter tolv. Gick in, joxade på, fixade o donade. RAKADE BENEN! x) Nått som inte hänt på länge, länge, länge, länge. Det var verkligen på tiden kan jag säga ;p

Mår väl lite bättre, fortfarande helt upfuckad hals. Kan knappt prata, det skär iväg mest hela tiden. Tror jag ska ta mig en whiskey, dom säger ju att det blir bättre då..

Annars vet jag inte, mår väl ganska bra tror jag. Eller jaa, kanske? Hm. Jaa

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

12 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Crazy Train

There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls
No legitimate kings or queens,

Jaao. Ozzy Osbourne är RIKTIGT grym. Grrrrrrymt.

JAH. Imorn är det skola och det känns inte särskilt hett. Icket sa nicke.
Funderar på att vara hemma, känner mig inte på topp.. sjuuuuk!
11 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Time isnt on our side

Jag kommer så väl ihåg sommaren vi spenderade hos mormor och morfar när mamma och pappa var i Lund med Hannes. Vi var på marknaden och köpte alldeles för stora tröjor, jag en Aqua-tröja och David en med Peter Forsberg på.
Kutade barfota efter den myrsmockade stigen förbi Uffe & Frilles stuga, genom skogen, över ängen, hoppade över dikena och kom sedan till Flora. Flora som alltid var så snäll, bjöd alltid på saft och kakor. Satt där o pratade en stund. Kollade på kossorna (när Erland levde och de fortfarande hade kor) och gick sen vägen hem. Den var längre, man var tvungen att gå igenom byn. Men det var mysigt, vi gick förbi Emils hus, där det lilla-lilla stallet var. Spekulerade i hur det var när han levde och bodde där, undrade vem som bodde där nu.
Gick förbi "läskiga gubbens" hus där det var en skylt "PRIVAT TOMT". Vi såg honom kanske en gång, då blev vi jätterädda (eftersom mamma hade sagt att han var labil och alltid hade bössa med sig ifall någon skulle komma in på hans gård. Sen att han hade levt på enbart vatten långa perioder gjorde inte honom mer normal).
När vi hade passerat det gick vi förbi garaget där David en gång hittade en jättefin hammare som han tog med sig (men mormor tvingade honom att lämna tillbaka den.) Sedan passerade vi det rosa och skitfula huset där de hade lamm. Vi visste inte riktigt vilka som bodde där, men lammen var söta. Slutligen kom vi till "moffa-vägen". Där svängde vi av och traskade längs grusvägen förbi ängen och alltid när vi såg Ripi (morfars sjö) så började vi springa, för då såg vi också stugan.
Det var så underbart den där sommaren. Jag vet inte hur många gånger vi tog den där rundan.
Vi cyklade även till Flora många gånger efter grusvägen. David cyklade på Molly en gång också i den långa nerförsbacken (Molly var en riktig klumpeduns-hund och var ivägen när David kom susande). Molly lunkade bara iväg, dum som hon var, medan David låg och vred sig i smärtor efter att ha skrapat upp magen, ryggen, knäna och armarna. Vi lyckades ta oss till Flora och morfar fick komma och hämta oss med "Gröna faran" (deras snor-gröna bil).
Jag kommer också ihåg när vi skulle fara in till Övertorneå och dra ut en av Davids tänder. Men det gick inte, för David var vettskrämd. Han fick fjorton bedövningssprutor, men de fick inte röra tanden. Så en bedövad och arg David lämnade kliniken.
Vi renoverade också lekstugan när min moster och kusin var där. (Egentligen var det väl mest min moster som jobbade där..) Det blev faktiskt fint, jag tror porträttet på kronprinsessan Victoria fortfarande hänger där. Men nu är det knökat med cyklar, leksaker, traktorer, spadar osv, så man kommer inte ens in dit. Dessutom är dörren trasig.
Jag tror vi fick våfflor eller plättar till frukost nästan varje dag. Köttsoppa fick vi också väldigt ofta till middag. Med klimp såklart.
Jag kommer ihåg att jag och David också köpte MEGA STORA polkagris-klubbor på den där marknaden. De räckte hela sommaren. De var så stora och hårda att vi bara satt och sög på dem. Mormor försökte bryta bitar med sockertången, men det gick inte.
Vi for till Korva och badade i Makkarajärvi. Jag och David var purkna på morfar för att vi inte fick öppna fönstret i bilen (trots att det var över 30 grader varmt) för att vi kunde få "dödens sjukdomar, fan!".
Mormor som säger till David att han ska komma ihåg fiskespöt (för den som inte förstår; makkarajärvi betyder "korvsjön" och hon menade såklart att han skulle fiska korvar där).

Den där sommaren kommer jag alltid komma ihåg.
Nu är mormor borta, jag och David har växt upp. Cyklarna är för små, stigarna har växt igen. Flora är borta, Erland är borta.
Hela Vyöni har förändrats. Det kommer aldrig bli som det var då den där sommaren. Jag kommer alltid minnas den där fantastiska sommaren.
11 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Lörtag

Idag är det lördag, jahaja. Veckan gick ju inte måttligt fort heller?
Fredagen var jobbig, men den gick bra. Varmed Kenny på kvällen. Skönt att träffa honom igen, var jävligt längesen. Snacka och se film, chilla på bara.
Idag ska jag också dit, se klart filmen vi påbörjade. Jag var ju såklart så jäkla trött efter en lång helvetesfredag så jag däckade efter tolv redan. HEHE.
Vaknade nyss faktiskt så jag har verkligen fått sova ut. Det var väldigt skönt och det kändes som att det verkligen behövdes.

TIGER ARMY 10:e APRIL! :D Så jävla nice! WOHO!

10 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Psykopatier

Idag var det redovisning i psykologin. Gick bra och det är SÅ jävla skönt att det är öööööver! Fick göra bort det först av alla dessutom, äähää! :P

Tröttare än aldrig förr och funderar på att gå och lägga mig.. eh.. nu? Heeh, nää kanske inte riktigt ännu. Men väldigt tidigt iaf, har en TUNG och JOBBIG och ÄCKLIG dag framför mig imorgon. FREDAG. Helvetesfredag! USCH.
Tur att den här veckan har gått ÖVERMÄNSKLIGT snabbt i alla fall. Trodde verkligen att den skulle gå i slow motion. Icket. Tack för det!

Hrm.. hela min dag har varit helmongo idag. Jag har inte hängt med för fem öre på några konversationer (vilket kanske inte är särskilt ovanligt om jag tänker efter) och har jag blivit frågad något så jag har bara suttit i min egen värld. Man kan väl säga att det har varit en "Scrubs-dag" idag. Konstig, rolig, mongo och allmänt störd bara. Varit i min egen "JD-fast-Lino-värld".
Men det är bättre att vara där än att befinna sig i något som vissa kallar "verkliga livet" men som jag hellre kallar "gråa-trista-sugiga-fitt-vardan".
Hur som helst; hoppas på en "scrubs-dag" imorgon också, men det lär väl säkert inte ske eftersom den är så satans LÅNG och JOBBIG. Säkert kommer Martin tvinga ut oss och fota också. Kallt o helvete! Fifan. Dock kan vi ju fota i studion, eftersom vi ska ta porträtt.. Fast, det löser väl sig. Hoppas jag. Annars får jag väl dra på mp3:n och försvinna in i musikens värld och vara okontaktbar för resten av dagen.

8 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Temptation

Jaha. Idag är det onsdag. Redan onsdag. Imorgon är det torsdag. Helvetestorsdag som följs av helvetesfredag. Men sen är det helg, det ska bli så övermänskligt skönt!

Annars, hur mår jag? Förutom att jag är ledsen mest hela tiden så är det väl bra.
Tänker fortfarande på dig lite väl mycket. Men det kan inte hjälpas. Så är det bara. Tror att jag alltid, i nån mån, kommer att tänka på dig.
Jaja.. wiiiny wiiiny.

Life is pain
I know this in my heart
I guess its always been that way from the start
7 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Måntag

Idag är det måntag. Skolan började och det suger apröv. Var nästan lite bakis även idag när jag vaknade, ouff! Det var .. inte att leka med det där! Upptäckte ett blåmärke samt en bula idag. Jag undrar vad som hände? ;) Haha
Nåja, nu ska jag lämna det där bakom mig och SIKTA framåt! ;D

Trött som ett as! Ska på nån teater ikväll.. vet inte om jag tycker det ska bli roligt eller inte, mest jobbigt. Jag behöver sova!
Skönt med sovmorgon imorgon i alla fall, 12:20 börjar samhällsen. slutar sen 13:45, skönt.
Måste ta tag i psykologin och även svenskan, genre analysen måste göras. Sen engelskan också. Sautan!

Hur som helst. Jag just nu; trött och virrig. Vet inte vad jag har skrivit. Egentligen inte varför heller.

Ajja.
Over and out, so long sailor! CHO-BREH
5 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Black box

Johoni, igår gick det hårt till. Allt är bara ett svart mörker. Lika bra det... Ouff.
Mår i alla fall apröv idag, FORTFARANDE. Var full när jag vaknade, trevligt trevligt. Sedan har jag spenderat dagen i sängen eller så stillasittande som möjligt. Minsta hastiga rörelse frambringade en oerhörd kräkkänsla i hela kroppen.
Det är i alla fall lite bättre nu, om än fortfarande sliten. Det värsta jag varit med om. Ska ta det lugnt nästa helg.. Faktiskt. Inte dricka lika mycket, lika snabbt. Måste lära mig att tagga ner.
Men det är så lätt att sitta o säga här, sen när det kommer till kritan igen så är jag full som ett fucking ägg i alla fall..

Som det känns nu ska inte inte dricka varken vin eller vodka på flera, flera år. Men det lär väl brytas...

Anyway. Det man inte kommer ihåg, det har aldrig hänt. Swoooosch.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag se på Sandor Slash Ida.

Cho-breh!
4 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
WOHO

Nu, mina vänner, ovänner, okända och kända har jag klarat mig i ett och ett halvt dygn utan cigg! DET är jävlars en merit! Det har gått så bra, så bra.. Bara sugen på kvällen och efter jag ätit nått. Men det är inte så farligt faktiskt, det går att övervinna! TJOHO!
Jag misstänker att det var för att jag var så jäkla målmedveten innan om att "NU JÄVLAR", förr när jag har försökt har det bara varit.. "ehum..okejrå".
Oj,oj,oj! Stolt över mig själv. Riktigt stolt faktiskt! Jag förtjänar nått BRA! Tror jag ska gå ner och ta mig en.... macka!? :D

(GRATTIS DAVID!! )

2 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Jaha

Då var vi igång då. Mhmm, mhmm...
Hade ont i halsen när jag vaknade i morse (ehee, NYSS. halv två faktiskt). Sen har jag ont i skallen också känner jag, visdomständerna som spökar misstänker jag.
MEN! Jag är inte röksugen i alla fall, inte än. Men det kommer väl antar jag. Jag känner på mig att det kommer vara ett living hell idag. A living fucking hell. Jag kommer ju inte direkt kvittra och vara glad tror jag. Nej, nej.
Snarare skrika och slänga saker omkring mig. Så blir det alltid. (Ehh, joo jag har försökt förut)
Men just nu känns det helt okey, jag vill bara bli kvitt dom där jääääävla cancerpinnarna nu.
Jag är mest kaffesugen om jag ska vara helt ärlig ;p Men det medför ju ingen risk för cancer (eller.. säkert gör det det. Som allt annat) så det kan jag dricka med gott samvete! ;D Mwehe

Så nu ska jag alltså gå ner och göra mig kaffe.

CHOBREH!
1 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
NU!

Nu har jag tagit min sista cigg. EVER!
Känns bra faktiskt. Känns bra.
Hoppas det går bra också.
1:a november. Ny dag. Ny månad. Nytt.. ja. Det var väl allt. Ny dag och ny månad. Men i alla fall.

1 November 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & W. I.                                             Skaffa en gratis hemsida