Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Fredag

Nu är det inte länge kvar, inte alls länge kvar faktiskt. Närmare bestämt.. Hrm.. fyra dagar blir det väl? Tills vi far. Jag kan knappt vänta, det är det här jag lever för just nu och det jag har levt för de senaste två månaderna ungefär.

...jag har inte så mycket att säga faktiskt.
Kan väl säga att det inte händer så mycket, det är därför jag inte har något att säga. Hrm. Ja.

Nu är det helg. Jag ska njuta. Jag ska njuta, njuta, njuta.. njuuuta.

23 Mars 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar
Fredag

Var ett tag sen jag skrev. Dels har jag varit sjuk, dels har jag inte haft datorn på min sida. Den har gjort lite som den vill..

Just nu är jag inte särskilt sjuk, eller jag har väl egentligen mest haft ont i skallen så SJUK (förkyld) har jag väl inte varit direkt, men jag antar att jag har nått sorts virus i kroppen. Det lär väl bryta ut lagomt till jag ska till Stockholm så klart.
Det brukar vara så, precis som att kroppen känner på sig; "damn, nu är det roligheter på gång, bäst att jag blir sjuk!" Ytterst irriterande.
Det är ju inget dödligt, men det är ju som sagt bara ytterst, ytterst irriterande och tämligen onödigt. Onödigt är ju alla förkylningar så såklart, men ni fattar; ha kul=förkylning=slöseri med pengar. Typ.

Anyway, var på skolan idag. En stund i alla fall. Var på fotot och for hem sen efter det, huvudvärken var näst intill outhärdlig och jag var alldeles för arg för att vara kvar, så jag tog bussen hem och var väl hemma vid halv elva någon gång.
Har mest sett TV, eller nej förresten. Jag har faktiskt varit kreativ! Satt och pysslade i min Black Book (svarta boken om du inte förstod det.. och det är alltså min .. jaa, man kan faktiskt kalla det klippbok, där jag samlar tidningsurklipp, roliga reklamer och rätt onödiga men dock roliga saker som jag hittar lite varstans). Vädrade och bäddade rent, gud så skönt att få sova i en renbäddad säng! Nästan så jag vill gå o lägga mig redan nu!

Imorgon är det lördag och då hade jag tänkt försöka ta mig till stan bäst jag kan.
Hade tänkt försöka hitta ett s.k Torrschampo (jag vet, låter jätteäckligt, men det ska vara rätt bra..) sen ska jag på Lindex och försöka hitta några acceptabla underkläder. De jag har nu är bara.. tråkiga. Mer än du ville veta kanske, men du behöver ju faktiskt inte läsa just precis den meningen om du inte vill, eller hur? :)

Sen ska jag faktiskt försöka att inte köpa något mer innan Stockholm, vill ju ha lite pengar då också. Sen måste jag ju ha pengar till hemresan, bokade bara en enkel biljett så vi kan åka hem närhelst vi känner för det. Känns ändå rätt bra faktiskt, att kunna ha lite frihet gällande det.
Nu är det bara 18 dagar kvar och det är det enda jag lever för just nu känns det som.
Skolan.. jaa, den ska vi inte ens prata om. Den gör mig bara deprimerad och förbannad. Mest förbannad blir jag på lärarna.
Det har alltid varit så att jag har varit någon sorts überglad människa som ALDRIG är arg/ledsen/sur/otrevlig or whatever, så sen när jag råkar ha en extra dålig dag så är det helt plötsligt värsta big deal! "Vad är det som har hänt? Har du tappat engagemanget? Du som alltid brukar vara så glad..!"
Okey, nu vet jag inte hur många lärare som egentligen läser det här men jag får väl skriva det i alla fall (om inte annat för att lätta lite på trycket):
JAG ÄR INTE EN GLAD MÄNNISKA! Jag är faktiskt en ytterst butter och negativ människa som inte finner något nöje i att vara på SKOLAN. Got it?
Sen också att bara för att jag VAR kanske glad och skötte mig i ettan, det betyder inte att jag INTE kommer lata till mig i tvåan, att jag kanske går ut och röker? Men på lärarna låter det som att det är världens jävla undergång. "VA, RÖKER DU? Du-som-sköter-dig-så-bra-och-alltid-är-trevlig!!"
...Fuck vad leds jag blir. Lägg av. Det är dumt att lata till, det ÄR dumt att röka.
Visst, jag kanske VAR trevlig och engagerad. Men man tappar faktiskt engagemanget på den där skolan. Det är faktiskt så.

Nu ska jag sluta gnälla och bara njuta av att det är helg!
Fick avreagera mig lite grann i alla fall, orkar inte läsa igenom det så det är säkert femtioelva slarvfel and so on. Men who cares? Jag är ledig!

Ciao!
9 Mars 2007  | Länk | Don Lino | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & W. I.                                             Skaffa en gratis hemsida