B I T T E R F I T T A
Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
8
13
15
16
21
30
<<
April (2012)
>>


nästa måndag :S

torsdag 26 november 2009. Jag och Emil har varit tillsammans ett helt år idag! Tiden har gått så himla fort. Kändes som igår jag var sådär osäker och inte visste vad jag ville, och ännu mer nyligen att vi var så nykära och hade så himla kul jämt. Fast nykära är vi väl fortfarande egentligen, och visstfan har vi kul. Jag älskar den människan. (:

Igår bytte jag äntligen ventilkåpspackningen på volvobilen. den flytande vi satte dit i brist på annat läckte ju, och igår fick jag tummen ur röven och bytte till en riktig. Hur riktigt något nu kan vara från biltema, men jaja, det är bara en gammal volvo xP höhö. (jag älskar den :D ...också :O)

Sen lekte jag med Amy. Vi gick en promenad och sedan gick vi och köpte godis för hon hade blivit rik. Att vi gillart. :D Vi fick fan panik närvi kom på att vi höll på att missa bonde söker fru! :O det var bara att traska på som fan! Vi hann! eller rättare sagt, skulle ha hunnit XD när vi kom fram så såg vi ungefär en minut sen var det reklam och då bläddrade jag över till något annat. där var det med reklam och vi pratade om annat så det var inte mer med det. sen kom vi och tänka på att det var en jävligt lång reklam, då ser jag att det är fel kanal! Så jävla dum! XD det var bara att bläddra över och se de sista typ 10 minutrarna. >< sen såg vi polo på elitnivå. fan va fränt, jag ahr aldrig sett en "seriös" polomatch sändas "seriöst" på tv förrut. bara typ det "visa-på" från globen och så. det var iaf rätt intressant att se på, trots att de satt där med sina skitskarpa bett och slet :S oftast gag.

sen skulle amy gå(!) hem och jag skulle diska.

----

och oj... SCHIDYSCH, rätt i magen. tacktack. :S (jag vet att jag förtjänade den, men ändå... förlåt då.)

----

imorse så hade vi samhäll, sen svenska, efter det hade vi lunch, + håltimme 2 h 20 min, och sist på dagen naturkunskap. så det flöt väl på. imorgon bär det iväg på andra äventyr, så jag har tagit ledigt.

jag längtar till söndag! dels ska jag och mellonie iväg, och dels så är det julskyltning. det är alltid mysigt. "å vilken söt hund" "aa" "det är nog en korsning..." "nej, jag tror det är en rondell" XD fan jag garvar åt det än XD hahah och även "stortummen" hahahahahahha XD jag vet inte hur människan kunde blanda ihop storetå och tumme, men kul var det. (y)

sen är det måndag. måndag som skulle ha tillbringats på mekonomen. måndag som inte kommer tillbringas där. måndag som kommer kosta pengar. pengar jag inte har och pengar jag inte vill lägga ut. måndag som kommer kräva så mycket av mig och framförallt måndag som kommer döma mig. (hjälp.)

26 November 2009  | Länk | livet i en kokbok | 0 kommentar
måndag

ÅH. idag har jag inte varit på något vidare humör. jag var inte varit PMS-tjurig. det var mer typ... trött och less på allt och orkade inget. gissa hur mkt bättre det blev av att vi hade EL B PROV och samuel vägrade lpåta mig göra det någon annan gång >< jag var ju hemma i fredags pga svinvaccinet, så jag hade ju inte mina papper med mig. lätt att plugga. okej, där ljög jag. papprena var hemma och jag hade all tid i världen att plugga för emil hjälpte ändå annie, men jag orkade verkligen inte. så jag skyllde på det. men som sagt så åkte jag ju på att göra det ändå. det blev till att skumma igenom häftaset på raster. en då, när man satt där med det där jävla provaset framför sig. ÅÅh, fan då ville jag bara riva sönder det och dra åt helvete eller vafan. resultatet då, blev det lyckat? helvete heller. första IGt i FP? mkt troligt.

annars då? jo, denna veckan kommer bli prima :D idag slapp vi svenskan så vi hade en håltimme innan sista lektionen. imorgon är det vanlig tisdag vilket betyder en lektion. 10-20-11.50 (y) studiedag å onsdag och på torsdag är det en feeet håltimme mitt på dagen på typ 2 timmar eller om det är 2,5 timmar, skit samma, lång iaf. på fredag har jag tagit ledigt för då ska älsk och jag ut och åka en sväng...
det som är dåligt med en så slapp vecka är att den går så fort och VIPS ska man till mekonomen igen ><

idag har jag försökt mig på lite ledarövningar med hästarna och det har gått finfint :) trevligt att göra något annat än rida ibland :P

23 November 2009  | Länk | livet i en kokbok | 0 kommentar
jag älskar emil .

.  .  .

precis jsu nu, och ett tag nyss och kanske förhopppningsvis ett tag framåt så är det okej. faktiskt. det är typ bra. och så ska man dit och dra upp skiten! då börjar ju några småtankar. fast de går ju att kontrollera visserligen, men ändå. det känns onödigt.

det finns en underbar människa som faktiskt bryr sig om mig i ur och skur. han är mån om mig och har alltid varit uppmärksam. denna människa har jag alltid tyckt om på det där naturliga sättet, allt har varit så lätt i hans närvaro. det blev en sån självklar nära vänskap redan från början. smidigt och enkelt. trodde jag. hade jag bara ärligt frågat varför, så hade det varit enkelt hela tiden. jag är så otroligt glad att denna människa har brytt sig om mig och har velat lägga ner den tiden han har gjort på mig. det går inte att förklara, men jag är så jävla glad för att han var så envis och till slut fick som han ville. och han har stått vid min sida när jag har varit riktigt jobbig och även när jag har mått riktigt dåligt. jag kan inte förklara med ord hur mycket han betyder för mig. hans namn är EMIL KAGERÉN, och jag älskar honom något enormt. (tack.)


detta är min favoritbild :) trots morgonfluffet :D 26/11-08 - för alltid.

11 November 2009  | Länk | livet i en kokbok | 0 kommentar
4-5-1-4 ---> -.-

så kan det gå.

jag vet i fan varför jag började med att nytt inlägg; jag har ju inget vettigt att skriva? jaja. mekonomen praktiserar jag ju på dåja. när det väl finns något att göra (INTE kassan) så är det vettigt, och de är ju trevliga och så. men när fan finns det något att göra? ungefär mellan 8 och 9 på morgonen när de kommer med grejer som ska packas upp. så det blir mycket gå runt och glo eller kolla på typ aftonbladet och skit.

vaccinet btw. jag vet i fan hur jag ska göra. jag tycker att de nog har gjort en lite väl stor grej av det. jag menar, hur gick det med svininfluensan? inte så jävla stort kanske. men visst, fall har funnits. emil vill att jag ska vaccinera mig, så jag får väl ta och göra det sen. sen. sen. någon gång :P

hästarna mår finfint. becka rider pärla och jag mellonie. jag skickade för övrigt iväg ett mail till mellonies uppfödare innan. trevligt för henne att veta hur det går för mellan kanske :)

haha det känns som det är skiiiitintressanta inlägg jag skriver nu för tiden, eller inte. jag tror att NI SOM LÄSER (men inte vågar stå för det? eftersom jag aldrig får några kommentarer eller gästboksinlägg) hellre vill läsa skitsnack om folk jag ogillar. höhö. det kanske kommer ;)

10 November 2009  | Länk | livet i en kokbok | 0 kommentar
S-N-Ö

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju... roligt, hurra. Njae, inte än. 

Det sitter visserligen lagliga vinterdäck med dubb (än så länge) på volvobilen, men hästarna behöver fräschas till i fötterna. Men hovslagarn hör ju inte av sig! Surt, surt, surt.

Idag ska jag prova på något nytt.
Men jag är så feg! :/
Jag vet inte alls hur det kommer att gå.
Återstår att se.

AMY bästavän gjorde min dag idag :)

4 November 2009  | Länk | livet i en kokbok | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Wilhelmsson                                             Skaffa en gratis hemsida