Startsidan Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Min bror.

Om man är ca 6 år och redan vet vad man vill i livet, och valet är stuntman, är det då ett bra kreativt val eller bara tidigt tecken på galenskap?
Jag brukar tänka vad som försegår där inne i min brors huvud, "titta en hål i marken med en massa jordgetingar, undra hur dom bor? dom kanske med har Nintendo 8 bitar" för att sen gräva upp hålet och sticka ner sitt huvud. undra hur det känns att inte kunna öppna ögonen pg.a alla stick?
Jag brukar även fundera på vilka tankar min Mamma har haft, "Niclas, har du andvänt ditt luftgevär innomhus?" tur han har svar på tal "Men mamma. det gör dom ju på TV" eller när ens son ringer tills sitt jobb och berättar att han satt fyr på papperkorgen så det är bäst hon kommer hem.
Undra hur man tänker sen 10 år efter när ens son kommer hem berusad och berättar att han inte fick vara kvar på stället för han visat röven för polisen. eller råkar se honom hängande naken i en av bjälkarna på ovanvåningen, har han svar på tal då "Men mamma, jag leker bara apa"
Jag tror inte mina föräldrar gjort något fel, utan ibland bara blir det så. Allt runt omkring just en speciell människa bli galet, och detta råkar då vara min bror.
Jag är besviken på mig själv att jag inte själv minns vad jag tänkte när jag satt där framför tvn och tittade på Björne och plockade krut från mammas soffkuddar. eller när jag låg där på marken som ett hinder för att han skulle ha något att göra kickflip över med brädan, överlycklig att jag fick vara med.
eller samma här tio år senare kommer upp en mogron och upptäcker sin då 26 åriga bror stå och låsas skjuta barn med en kikare.
Nej ska jag vara ärlig tror jag det är svårt att tänka något alls i hans närvaro, utan man bara följer hans ström. Det händer alltid något som är tillgivande i hans närvaro. Man vill bara vara där och titta på honom som en bra film som man inte vill ska ta slut, ja jag tycker helt enkelt han och hans galenskap är något av det bästa jag vet.
2 November 2006  | arkiv | 1 kommentar
Jag förstod ungefär inget av vad du skrev! INGET! Men det är kanske för att jag är utvecklingsstörd och har ANALA ticks och du VERBALA tricks! HAHA! Vilken sits sa du att du satt i? I klistret!

Webbplats: http://www.nogg.se/smudge
Skrivet av plasamagranadethatexplodesinyaface den 9 November 2006 10:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & mm mm                                             Skaffa en gratis hemsida