Startsidan Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


www.fas.se

Jag har en riktigt bra idé som jag funderat ett tag på nu. Nu är den finslipad och klar för leverans.
Jo, så här ligger det till. Om ni är riktigt trötta på er själv, kankse inte så trötta att ni vill döden dö, men ni känner inte riktigt för att vara med längre. Att försöka med självmord är själviskt och gynnar ingen, därför har jag kommit på det att i stället för att ta sitt liv så kan man ge bort de eller sälja de. kanske inte som ett helt stycke så där bara utan alla kan få vara med, som är bra investering.
Man kan även tänka sig att sälja sina olika faser i livet. Vi är ju experter på att alltid leva i en fas. Jag har en del som inte är sålda än föresten, så någon som är intresserad finns faser som "Jag vill inte ta egna beslut-fasen" "ingeting är roligt längre - fasen" "jag duschar för ofta/sällen - faserna" "Vill inte bli vuxen - fasen" osv. Detta är även ett tips som jag lärt mig av alla mina rådgivare under mina år, att det enklaste svaret på dina och andras bekymmer är att det bara är en fas. "jag skär mig" - bara en fas. "Jag vill inte bli vuxen" - bara en fas "jag är kär" - bara en fas. Ja alla tillstånd vi befinner oss i går till slut över. ja även din egna personlighet är en enda stor fas som snart ska gå över och du blir bara Nyckel nummer 12 i hemtjänsten pärm. Så varför inte bara ge bort eller sälja alla faser som kommer ingå i ditt liv så tror jag man kan få leva ifred.
Har ni några frågor om detta så fråga inte för då är detta inte något ni begriper er på. det är inte lönt att förklara för ni förstår ju ändå inte.
26 November 2006  | Länk | arkiv | 2 kommentarer
blocket.se

Ja, ni ser själv denna killen är underbar!

Pris: 2 200:- Typ: Dam

Nu är det dags att sälja pärlan. En ett år gammal Canada Goose Expedition Parka (självklart original), inköpt på NK i Stockholm. Kvitto finns. Jackan är i mycket bra skick, knappt använd eftersom jag bott på sydligare breddgrader större delen av året, bland annat i Kuwait. Jackan hämtas i Täby eventuellt i Västerås (varannan ojämn söndag). Betalning sker kontant eller med check (tar ej kort). Jacka är perfekt som seglarjacka, skidjacka, höst- eller vårjacka, sommarkvällsjacka, trendig vinterjacka på Stureplan (har själv fått mycket beröm för jackan på Stureplansklubbar) eller för den där expeditionen till nordpolen du länge funderat på. Modellen är dam men fungerar som unixsex, även perfekt för metrosexuella killar som jag. Jackan är svart och storleken är small.

Min Nikon D80 är för nuvarande trasig, därav bilden. Fick använda min konstnärliga hjärnhalva så gått det gick (har studerat grafisk design på gymnasienivå), med hjälp av Paint. Kan tyvärr inte ordna andra bilder, men om du är intresserad är det bara att svänga förbi och ta dig en liten titt.
23 November 2006  | Länk | arkiv | 0 kommentar
Min bror.

Om man är ca 6 år och redan vet vad man vill i livet, och valet är stuntman, är det då ett bra kreativt val eller bara tidigt tecken på galenskap?
Jag brukar tänka vad som försegår där inne i min brors huvud, "titta en hål i marken med en massa jordgetingar, undra hur dom bor? dom kanske med har Nintendo 8 bitar" för att sen gräva upp hålet och sticka ner sitt huvud. undra hur det känns att inte kunna öppna ögonen pg.a alla stick?
Jag brukar även fundera på vilka tankar min Mamma har haft, "Niclas, har du andvänt ditt luftgevär innomhus?" tur han har svar på tal "Men mamma. det gör dom ju på TV" eller när ens son ringer tills sitt jobb och berättar att han satt fyr på papperkorgen så det är bäst hon kommer hem.
Undra hur man tänker sen 10 år efter när ens son kommer hem berusad och berättar att han inte fick vara kvar på stället för han visat röven för polisen. eller råkar se honom hängande naken i en av bjälkarna på ovanvåningen, har han svar på tal då "Men mamma, jag leker bara apa"
Jag tror inte mina föräldrar gjort något fel, utan ibland bara blir det så. Allt runt omkring just en speciell människa bli galet, och detta råkar då vara min bror.
Jag är besviken på mig själv att jag inte själv minns vad jag tänkte när jag satt där framför tvn och tittade på Björne och plockade krut från mammas soffkuddar. eller när jag låg där på marken som ett hinder för att han skulle ha något att göra kickflip över med brädan, överlycklig att jag fick vara med.
eller samma här tio år senare kommer upp en mogron och upptäcker sin då 26 åriga bror stå och låsas skjuta barn med en kikare.
Nej ska jag vara ärlig tror jag det är svårt att tänka något alls i hans närvaro, utan man bara följer hans ström. Det händer alltid något som är tillgivande i hans närvaro. Man vill bara vara där och titta på honom som en bra film som man inte vill ska ta slut, ja jag tycker helt enkelt han och hans galenskap är något av det bästa jag vet.
2 November 2006  | Länk | arkiv | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & mm mm                                             Skaffa en gratis hemsida