Startsidan Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Lund, världens mest meningslösa stad!

Lund, Sveriges nionde största stad om man räknar med alla dessa studenter som tar upp två tredje delar av staden. Utan studenterna är Lund ingenting, men med dem är Lund alldeles för mycket. för att vara Sveriges nionde största stad och ändå kännas mindre än Eslöv kanske man kan kalla en talang eller egenskap, dock en väldigt negativ sådan.
Problemet med Lundaborna är att dom är alldeles för hemmastagade som om miljöbyte vore värre än att Espressos kaffemaskin hade gått sönder. men det är just det miljö byte är inte värre än att kaffe maskinen är sönder det kanske till och med är bra, eftersom trots allt är kaffet inte så jävla gott.

Att bo i hörby är minst sagt tragiskt. Även om att se epa-traktorer och trimmade DT´s kan vara rätt roande, men på samma gång är man inte lika instängd som man är i stan (speciellt Lund) eftersom på den tiden (som om jag är 100) hittade man på saker. Man åkte till Malmö som om det vore en jävla utflykt man lämnade sin trygghet i den lilla byn och upptäckte vad som fanns utanför. Men när du väl bor utanför hittar du en ännu starkare trygghet som är så pass tråkigt att du lika gärna hade kuna bo i Hörby för att känna att du hittar på roliga saker, och inte bara sitter där, i Lund.
Det jag vill ha fram är att stan är sjukt tråkigt och jag helt enkelt hatar Lund!!!
24 Juli 2006  | Länk | arkiv | 1 kommentar
Sommarjobbet!!

Ja då jobbar man fulltid, och då är man vuxen. Man måste gå upp på bertämda tider, äta på bestämda tider, vilket känns ganska kränkande.
Att börja en morgon med att klockan ringer kvart över sex sedan infinna sig på plats klockan sju, då man får besvara på frågor som exempelvis om man har ätit upp någons katt, snott deras cykel eller helt enkelt lagt min avföring i deras kaffe. Visst att jag gillar det, men på den tiden på dygnet uppskattar jag knappt någon humor alls, eftersom jag anser att demens och andra sinnerförrvirade sjukdommar är just humoristiskt. Att det i bland kan bli så fel och snurrigt att änns inte jag som på papper är en frisk människa, då måste dom påverka en rätt så bra. Jag funderar väldigt mycket på hur dom tänker. Jag tror det det ut något åt detta hållet: "var är far? jag måste hitta far? far?" (tänker:vad sköna skor jag har) far är ju död, okej var är min man? och min katt? och var är jag? varför fryser jag om fötterna? vart är mina skor?... då står skorna några meter bakom där personen antagligen har slängt av tröja och kjol med pg.a sin frustration av ja kanske att katten är borta. Men det är just det jag gillar att varför bry sig om det som hände för tio minuter sedan när man ändå bara ligger på ett hem, nej det är bättre att komma ihåg det gammla som man än i dag kan ha nytta av och bli lycklig av. fantastisk sjukdom helt enkelt!
11 Juli 2006  | Länk | arkiv | 2 kommentarer
folk förändras!

Jaha så är det gott folk, alla kan inte vara samma människor hela livet ut, visst att byta till att tatuera över sin röda stjärna med ett hakors kanske man kan kalla att vända kappan efter vinden, men för min del gör va fan ni vill.
När jag var treton hade jag aldrig i hela mitt liv tagit på mig några andra skor än fila eller caterpiller idag är det tvärtom. Modet förendras och vi med de.
Jag menar inte att jag tycker det är okej att man köper ett par cityshorts (för det är verkligen inte okej) men att ändra på sig gör man omedvetet.
Vem vet jag kanske någon gång pratar med dem fruktansvärda människorna som förgiftat sverige med dessa fantastiska CITYshort, och tilloch med tycker dom är trevliga. säg vad ni vill men fördommasfulla är vi alla och jag gillar varken shortsen eller folket i dom. kan kanske vara för att dom är smala och det är inte min kopp of kaffe. Och jag kan säga er att den kaffen som är just denna koppen är ingen Latte utan en billig tvåkronerskaffe från automaterna på lunds universitet UTAN mjölk.
detta ända jag egentligen vill ¨få fram att jag hatar shortsen ja jag kan tillochmed säga att jag hatar alla som jag själv katogoriserar som "gina tricot tjejer" så gå en omväg för här kommer jag!
1 Juli 2006  | Länk | arkiv | 2 kommentarer
idag nejnej nej


idag är jag jobb! ja Idat jag är jobb! är du med jobb idag? isåfall blir de en massa luxus kaffe och kortnr ikväll... himla trevligt glöm nu inte bort att det heter solbacken.. himla viktigt och ja demens avdelningen heter ljusglimten! LJUSGLIMTEN riktigt passande1 Juli 2006  | Länk | arkiv | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & mm mm                                             Skaffa en gratis hemsida