Startsidan Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


varför göra allt så komplicerat!!

Livet är som Internet... lika svårgripbart, oförutseende och så otroligt uppslukande. Enda skillnaden är att mitt liv tar slut en dag.

Jag vill att min värld ska vara som Worms. Jag vill med vinka och le när jag har blivit träffad av ett elefathuvud och bara har 02 kvar att leva, men ändå lika glad. Och då snackar vi inte 3d Worms utan det gammla hedliga, okej en detalj som att välja sitt namn och sin färg på tröjan kan vara bra men sen räcker det. Det är så jag vill ha det, och mina vapen så klart!!!
31 Augusti 2006  | Länk | arkiv | 1 kommentar
Livets alla ordspråk

Jaha nu sitter jag själv och som alla vet är "delad glädje dubbel glädje" i Hörby hos mina föräldrar "borta bra men hemma bäst". Denna helgen ska jag jobba, visst är det tråkigt och "alla vill att yxan ska gå men ingen vill hålla i skaftet" fast visst är det så "egen skörd är guld värd" men tyvärr "lätt fånget lätt förgånget" och när pengarna väl är slut så "i brist på bröd äter man limpa" men som sagt "små slulor är också bröd" och även om det är tungt klockan sex att stiga upp så "mullen morgon ger ofta klar dag" men "morgon stund ger guld i mun" även om klockan är sex . Man känner sig trött på att alla "lovar runt och håller tunt" och det gäller att "smida medans järnet är varmt". Man brukar säga att "arbete är livets krydda" vilket inte är att "slå huvet på spiken".
Nog om jobbet, jag ska ju åka till Manchester visst att "en bra karl reder sig själv" men "när katten är borta dansar råttorna på bordet" fast nu ska jag inte "kasta sten i glashus" men min "gamla kärlek rostar aldrig" även om "små sår och fattigt vänner ska man inte förakta" så tror jag det kommer blir bra, för det går inte att komma ifrån att "förbjuden frukt smakar alltid bäst"

Tackar för mig och avslutar med att "alla goda ting är tre"
10 Augusti 2006  | Länk | arkiv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & mm mm                                             Skaffa en gratis hemsida