Kan en nyckelpiga, kan jag
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Chicken McNuggets

Det är PÅSKLOV! YEAHYEAHYEAH! fast det är snart slut, blää. det var ju liksom i början av veckan igår - tisdag - nu onsdag kväll och imorrn är det torsdag - slutet av veckan - det borde vara en dag mellan torsdag och onsdag, eller torsdag och fredag.. men det skulle passa bäst med en dag mellan torsdag och onsdag, i alla fall på loven. Under skolveckorna är det ganska skönt det det plösligt säger shwoops så är veckan slut som nyss var början! ;D

idag var jag i Uppsala med min mamma och syster, köpte inget speciellt direkt, ett par jeans och en vanlig svart hoodtröja typ ;D eller hood var det inte med speeling?! NEJ, jag glömde min mp3 i bilen! NEJ, varför tog jag ens med mig den till uppis? jag lyssnade inte på den en enda gång! ÅÅH. vad ska jag nu lyssna på ikväll?! Om jag har tur har sofie glömt sin hemma, hehhe. men jag tror tyvärr inte det... MORR! I måndags var det inflyttningsfest hemma hos klara, skojskoj var det! :D alltid skoj att partta!

So you think you can dance är roligt att kolla på, men jag blir så sur för vissa är så duktiga! Det är så sjukt irriterande eftersom man då inser att man själv inte är särskilt duktig. BLÄ, men det är ändå kul att se hur vissa kan dansa, ÅÅH. Jag vill vara BORN TO BE THE GREATEST DANCER EVER! hm, kanske dags att börja hårdträna - dans imorgon, GRR HERE I COME! Men jo, en sak jag hatar! jag lyckades göra piruetter någolunda bra för nån vecka sen, till och med dubbel! det gick liksom enkelt. Men ny har mitt psyke svikit mig och jag tappar balansen vid ett varv, jag kommer upp snett och jag lyckas inte alls! DET ÄR IRRITERANDE EFTERSOM JAG VET ATT JAG KAN! JAG SKA KUNNA! blää på det.

Nej, nu ska jag sleepa! ska dansa 11-12 imorgon så det blir upp tidigt, i alla fall någolunda :)

Chicken Anna

26 Mars 2008  | Vanligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Berlock                                             Skaffa en gratis hemsida