Kan en nyckelpiga, kan jag
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


1a advent

Idag är det första advent, mysigt mysigt! Men all snö är borta, trist. Men det är mys i alla fall, lite julstämning hemma :D Åh, det är verkligen mysigt! :) man skulle ha en kopp varm choklad med grädde och en lussebulle. mmm! men det har jag inte, men kan ju alltid fixa ;D Bakade ju Lussekatter med Kristina i torsdags tror jag, finfina blev dem!

I natt sov Kristina, Linn, Johanna och Maja at my plejs! Det var skojsigt. Kollade på skräckfilm, den var bra! den handlade om dockor, usch dockor är såå creepy! Men Johanna och Maja var både fega och sura så de ville inte kolla ;D haha, sen kollade vi på Temptation Island, den var faktiskt ganska bra´... Lite geeky slut bara ;) SQUEESE A KIWI! :D

I eftermiddag är det kusinen som fyller år, då blir det middag och annat :) Alltid bra att ha något som sysselsättning. Gå på kalas är aldrig fel :) Även om det kanske inte är kalas kalas men men ;D haha!  Nej, nu ska jag jobba lite innan.. har prov imorrn också. UÄKI! 

snart är det julafton, yeah.

Kiwi Anna

 

2 December 2007  | Länk | Vanligheter | 0 kommentar
december ljuva december

Morsning allihopa!  Idag är det den 1 december.. Julkalerndern började idag, den verkar mysig. men jag missade den såklart :/ Men får kolla ikväll eller på svt.se där hängde jag mycket förra året när jag missade avsnitt av Lasse Majas detektivbyrå, den var misann allt mysig den! :D Ohja. Tror inte denna kommer bli lika mysig. såg nått klipp och det var liksom lite omysigt kvarter dem bodde i osv. men det ska nog bli bra, det ska det nog ;D haha!

Måste borsta ut mina tovor i håret som jag inte vet var dem kom från! De sitter precis vid öronen typ, usch! uuuuuäki.

Skulle kanske hitta på nått med lite friends i helgen, men så måste man ju jobba också! men man kan ju kombinera lite tycker jag allt :) Annars blir man ju lite som en tråkmåns, och det vill man ju inte vara! jag känner mig lite lill- gammal i detta inlägg... kanske är jag lite lillgammal idag :)

Igår var det dansavslutning, tråkigt var det allt. Vi fick göra en avslutningdans, Jazz/modern. Jag är sämt på Modernt så ni kan ju få fundera på hur jag såg ut, som en klump typ ;D Men den var det i alla fall "fika" dags ;D haha, jag blir alltid lite besviken när de säger att man ska fika så visar det sig senare att det inte allt är fika utan mackor! Men jag visste att vi skulle få mackor så det var lugna puckar! Men de bjussade oss på pepparkakor som jag musade i mig.. så lite fika fick jag i mig allt :D!   Det var mycker trevligÄlskar Coca colas julreklamer, tomten är så mysig, hihi!t, lite myspys sådär.. :)

Santa baby

Nej, nu ska jag inte skriva mer, måste rädda my bad hair day ;D HAHA! gast det har jag ju haft hela veckan, kanske ingriper lite väl sent.. eller? ;D

December Anna

1 December 2007  | Länk | Vanligheter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Berlock                                             Skaffa en gratis hemsida