Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Glad Påsk!

Så var den över för den här gången.... Hönor och tuppar kom upp på skärtorsdagen och åkte tillbaka ner i kartongerna idag.

Vad har hänt sedan sist då? Förra helgen kom jag åter igen på varför jag bor på landet, efter att ha spenderat en dag i stan. När jag kom hem hörde jag hur fåglarna kvittrade, hästarna betade i hagen och barnen cyklade som galningar på vägen utan en bil i sikte. Landet är frihet!
Men sedan dagen efter kom jag på varför man bor i stan... Vi for in till Sollebrunn för att handla och när vi skulle hoppa ur så hade det hänt igen...Biologisk krigföring....Årets skitattack....Barnen vägrade kliva ur bilen och jag fick bända loss deras små händer från bilen för att springande ta mig in i affären.
Vårbruk..... vårbruk med gödsling.....Det finns inget som går upp emot doften av vårbruk med gödsling....Man får verkligen en prövning i hur länge det går att hålla andan.

På annandagen var vi på Elmia på den stora bilmässan. Barnen tyckte det var superkul och de träffade både Rorry racerbil och Herbie och Sveriges starkaste man. "Var är han, den starke pojken?" satt Svante på mina axlar och ropade. Bilden visar när sveriges starkaste treåring och sveriges starkaste man träffades och hamnade på kort tillsammans.

Hemmavid har vi äntligen fått lite fart på trädgårdsplanerna igen! Nästa vecka kommer en grävmaskin och ska hjälpa oss att fixa till framsidan. Sedan blir det gräs och plantering för hela slanten! Gyttjebrottning ska bytas mot badmintonnät. Staket ska upp och leråkern ska bli en plats att njuta på! Lekstugan har fått en ny bättre plats på baksidan av huset. Planen är att det ska vara någotlunda klart till midsommar...Lite förvandlingsbilder kommer säkert framöver.

Ha det så (gräsligt ;)) bra tills vi hörs igen!
14 April 2009  | Livet | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Katarina Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida