Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Shoppaholic

Nu har jag fått mitt lystmäte av pengaslöseri stillat igen....

Jag har handlat, slösat, bunkrat upp för tid och evigheter framåt.

Med vässade armbågar och sikte på framförvarandes hälar har jag plöjt mig fram genom Ullared ; på semestern, en regnig dag, dagen efter löning..... Hur smart låter det då? Men tro det eller ej, det gick riktigt smärtsamt. Den enda med smärta var nog kundvagnen som gick på knäna under mitt och moderns lass med fynd (eller var det verkligen fynd? var det ens saker vi behövde?)

Kvinnan måste ha det genetiskt inbyggt att leta efter fynd och kläder som är bara en halv storlek för små. Med svarta ögon stirrar jag tillbaks på den andra kvinnan som tänkt prova samma tröja som jag. Forget it! Den är min, väser jag utan att hon hör det i sorlet av
gud-vet-allt som blandas inne på Ullareds damavdelning.

Sortera allt på lagom avstånd från kassorna, räkna ut vad det går på;1150 kr, 1225,kr ...
" Vill mamman till lille Lasse, 3 år och med blont hår och utstående öron bege sig till informationen där polisen väntar..." Jaha... då kom jag av mig... Börja om igen... 970 kr, 1000 kr jämnt...
" Vill ägaren till en gul audi med registreringsnummer FUL 666 bege sig till information, det var ägaren till en gul..." Det var då själve f--... Nu kom jag av mig igen.... Jag för över lite extra med telefonbanken istället och struntar i räkningen.

Men väl hemma var det lilla julafton när allt plockades upp och stuvades undan till blivande bra-att-ha-saker och presenter till halva släktskapet.
Nu känns det som att jag är nöjd med shoppandet för en liten tid framåt.

Fast så var det ju så klart det där jag glömde att köpa...och det där andra jag också glömde... och så det som jag såg att en annan tanta hande i sin vagn precis när vi kom till kassorna och inte kunde vända om för att leta efter... undrar var hon hittade det..?

Jag får nog gå och titta i min kalender när jag kan åka i väg nästa gång! Bäst att ta det innan skolan börjar igen.
Att man aldrig lär sig...
28 Juli 2007  | Länk | Livet | 0 kommentar
Såld.....

Ja, nu är han såld Lighten.

Efter 79 mer och några mindre seriösa mailsvar på min annons, som alla skulle granskas, är han nu såld.
Det är aldrig lätt att välja ut den som ska överta en familjemedlem och älska och ta hand om den som man tycker så mycket om. Flera svar var riktigt bra och till slut hade jag fyra spekulanter kvar som jag kunde tänka mig fick komma och titta, när jag hade funderat lite till blev dom fyra två i stället och jag valde att börja med att bjuda in den som bodde geografiskt närmast.
Det blev ett lyckokast och Lightens nya matte heter nu Marie-Louise och har lovat att "älska honom i nöd och lust...".

Lighten fanns hos oss från 2001-2007 och var en toppenkille hela tiden. What a horse! Idel guldstjärnor till honom. Så lätthanterad och bra att rida med mycket sunt förnuft mellan öronen.

Vi önskar nu Marie-Louise och Lighten lycka till framöver!
9 Juli 2007  | Länk | Livet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Katarina Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida