Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Spa i Nynäshamn

I lördags var det dags för förra årets julmiddag med Bennys jobb! Tycker att det är en riktigt bra grej som dom började med förra året, att lägga julmiddagen efter julen!! Man har ändå fullt upp i december och julmaten hinner man bli less på innan julen är slut. Förra året var vi på Café Opera och i år blev det spa på Nynäshamns havsbad.

Vi åkte först och lämnade Jerry hos hundvakten och sen åkte vi in till Stockholm för att hämta upp Stefan & Karin på ett hotell vid Centralen. Framme i Nynäs checkade vi in på hotellet och sen minglade vi lite innan det var dags för lunchen. Efter lunchen skulle dom anställda på Bennys jobb ha konferens och under tiden gick vi tjejer loss på spa-avdelningen!! Eller vi satt nog mest i den varma bassängen ute på bryggan. Några hade bokat behandlingar också. Vi var en handfull tappra brudar, som valde att testa att bada i havet (endast 3 grader varmt). Först gällde det att värma upp sig ordentligt i den vedeldade bastun!! Det var så jäkla kallt i vattnet, men riktigt häftigt ändå!! Sen gick vi upp och fikade och då blev grabbarna klara med sin konferens, så efter fikat fick vi sällskap av dom i badet.

Kl 20 fick vi inte bada längre, för då stängde spa-avdelningen. Upp på rummet för att duscha och byta om och sen var det middag. Kl 1 gav jag & Benny upp och då var det bara 2 tappra kvar. Frukosten serverades mellan 8-9 på söndagen och kl 10 var det utcheckning. Vi skjutsade Anton & Tinna till flyget i Bromma på vägen hem. Dom skulle flyga hem till Umeå. Sen hämtade vi upp Jerry och han hade faktiskt skött sig bra!! Det har varit en mycket trevlig helg och det går inte att ha tråkigt med Bennys jobb med respektive och det är synd att vi inte ses oftare (än typ 1 gång/år)!! Och jag längtar redan till nästa gång!!

16 Mars 2015  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida