Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bio

Igår kväll åkte vi till Kista för att gå på bio. Åt indisk middag innan - supergott!! Sen såg vi Hunger Games 2 och den var jättebra!! Kanske lite väl lång, för det är jobbigt att sitt i en oskön biofåtölj i över 2 timmar. Men jag gillar verkligen det halverst annorlunda konceptet med Hunger Games-filmerna!! Kom hem sent, efter kl tolv på natten och fick sova några timmar innan jobbklockan ringde. Det hade snöat under natten och det var så vitt, rent och fint ute!! Äntligen!! Lite bökigt dock att ta sig till jobbet; våran väg var inte plogad och sen hamnade jag efter plogbilen som körde 4o km/tim och det var omöjligt att köra om den, så det var bara att ringa till jobbet och säga att jag skulle bli sen. Kom 20 minuter för sent. Hann ändå med jobbet i hyfsat god tid!

Efter jobbet åkte jag och köpte pizza och den ska vi äta så fort Benny har jobbat klart med båten!

11 Januari 2014  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Äntligen slut jul!!

Jaha, kanske dags att försöka ta nya tag med bloggen - igen!!

Ääääntligen är alla storhelger; jul, nyår, trettondagen, fjortondagen och femtondagen över och förbi för den här gången!!! Allt är som vanligt igen (bortsett från sämre ekonomi än vanligt - som vanligt i januari månad, och bortsett från att man är tröttare än vanligt efter mindre sömn under storhelgerna). Benny har varit ledig i 3 veckor och jag har jobbat. Tog semester på juldagen, men annars har jag jobbat för fullt.

Julen var trevlig, men vi var helt slut efter 3 dagars firande och med folk som sov över och kom fram till så här i efterhand, att en sån jul kommer vi troligtvis aldrig mer att göra om!! Det var skönt att få åka till jobbet på annandagen och vila upp sig.

Nyår var ännu trevligare!!! Lugnare, mindre folk, mer lagom och i princip en helt perfekt kväll!!! Det som drog ner lite, var att det var för få timmar mellan middagen och tolvslaget. Och att jag skulle upp dagen efter och jobba. Fick sova 2 timmar innan det var dags att åka till jobbet. Tur att man gillar sitt jobb!!

10 Januari 2014  | Länk | Blogg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida