Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bilinbrott

Nu har jag blivit en upplevelse rikare och det är en upplevelse som jag definitivt hade kunnat vara utan!! Bilinbrott!! Det är alltså inte jag som har gjort inbrott i någons bil, utan någon har gjort inbrott i min bil. Min handväska blev stulen. Inte bra!! Hade dock turen att få tillbaka väskan en vecka senare, men med lite minskat och mycket tillstökat innehåll. Tack och lov var alla viktiga saker kvar! Det som saknades var pengar (100kr) och SL-remsan. Att skaffa en ny 100-lapp och SL-remsa är inte så svårt, men desto jobbigare har det varit med allt annat besvär som blev pga av att några idioter inte kan skilja på mitt & ditt!! Dyrt blev det också! Även fast jag har fått tillbaka både handväskan och börsen, så tänker jag köpa nya, för det känns som att dom har blivit våldtagna.

Jerry har varit och hälsat på sin gamla husse ett par dagar, så Göte & jag har roat oss på egen hand. Det är nyttigt för Göte att vara utan Jerry ibland! Det här var första gången. Får se till att det blir fler tillfällen. Tack till Nicke för hundvaktshjälpen och byta-däck-hjälpen!

 

23 Oktober 2010  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Valpar & grodprins

Valpar planeras efter Jerry & Alta i vår. Mer om det kan man läsa på Maddes hemsida; Altaflats. Ska bli jätteroligt med mini-Jerrysar och mini-Altor!!

e. SE U(u)CH Kvicksans Hole In One  

u. NORD UCH Miss Mallorys Absolute Lady

Mini-Jerry, originalet!

Det är inte bara Jerry som har fått ragg. Jag är inte längre singel och är så glad för att jag äntligen har träffat världens underbaraste kille! 1 år som singel blev det och efter att ha varit nere i det mörkaste av alla mörka ställen har jag nu hamnat i dom bästa av alla moln i sjunde himlen! Och jag tänker inte komma ner därifrån! Inte än iaf!

Här är min grodprins:

 

13 Oktober 2010  | Länk | Blogg | 5 kommentarer
Kors i taket! Ett nytt blogginlägg! Halleluja!!

Nu ligger jag kraftigt efter med bloggandet!! Skyller det mest på Facebook! Eller att det inte händer så mycket bloggvärda saker i mitt liv. För mig ser det ut så här: äta-jobba-sova. Och för hundarna ser det ut så här: äta-skogen-sova. Jag skulle hellre vilja ha det så här: sova-vara ledig. Och hundarna skulle hellre vilja ha det så här: äta-skogen-äta.

Några roliga saker har hänt: Mina kära vänner busade till det och åkte iväg utomlands och gifte sig i smyg. Men busar man på det där viset, så blir man busad tillbaka! Kvällen innan dom kom hem åkte jag dit och hittade på lite bus på deras hus. Det var i samråd med syrran & gänget, men eftersom dom bor i Norrland och jag bor här, så var det jag som med hjälp, fick utföra tokigheterna. Dom fick bland annat 320 meter toapapper i sitt ena äppelträd och så skrev jag på en del av deras fönster. Det tråkiga var att det regnade under natten, så en hel del av toapapperet hade regnat ner på gräsmattan.

Helgen efter det kom syrran med familj + Sandra & Jerry med familj ner till nollåtteland. Det var jätteroligt att träffas nästan hela gänget igen! Vi hann med middag + spelkväll samt några timmar på stan.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer. Jo, jag var på Hovet och kollade på hockey förra veckan. Luleå var här och mötte Djurgården. Vinst såklart till norrlänningarna!! Det var superskoj att vara på hockey igen! Har inte varit på nån match sen jag flyttade från Luleå och det är 11 år sen. Ska verkligen försöka gå fler gånger!

Nu står 2 jobbhelger på schemat. Ska försöka rapportera här lite oftare, men jag lovar inget!! Tjing tjong!!!

 

6 Oktober 2010  | Länk | Blogg | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida