Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Mest bara en massa svammel!

I fredags var vi några glada från jobbet + några andra glada som var i Jakobsberg på discobowling. Åkte först hem till Siw där vi hann ha lite förfest och sen fick vi skjuts till bowlingen. Lagom glad i hatten (enligt mig) sopade jag ner varenda kägla till att börja med, men sen började alkoholen gå ur kroppen och då gick det inte lika bra. Som tur var fanns det påfyllning i baren! Efter bowlingen var det dags för middag och maten var som vanligt hur god som helst! Det var inte så väldigt mycket folk där och såklart var det ont om killar. Vi slet som djur för att få upp några killar på dansgolvet och som bästa resultat lyckades vi få dit 3 st samtidigt. =) Nåja, det går jättebra att ha roligt även utan killar! Bandet som spelade var väldigt bra, trots att dom inte kunde så många schlagerlåtar. Vi var kvar tills dom stängde kl 1 och då blev vi hämtade av våran skjuts. Jag sov över hos Siw och när vi kom hem till henne satt vi uppe ett tag och drack lite cider. Kom i säng vid halv 5 och sen låg jag och pratade med Annelie som jag delade rum med. Det blev alltså lite sovmorgon på lördagen och när vi vaknade var det ingen av oss som vågade köra bil. Är man vanligtvis rädd för poliser, så är man LIVRÄDD för poliser dagen efter! Så först vid 19 på kvällen vågade jag åka hem. Vi ringde faktiskt till jobbet vid lunchtid för att kolla om nån hade lust att komma till Siw för att vi skulle få prova blåsa i alkolåset, men det var konstigt nog ingen som ville åka dit för att hjälpa oss. Nästa gång får vi se till att låna med oss en av jobbets bilar.

Annars händer det inte så mycket här för tillfället. Min mamma var här och hälsade på förra helgen. Och i tisdags var jag i Vallentuna och födelsedagsfikade med nästan hela träningsgänget. Jerry har varit här i 1½ vecka och nu är han hos Nicke igen.

Veckan som kommer innebär jobb för hela slanten. Är bara ledig på fredag och då är det återigen dags för party med jobbet. Efter den här helgens bowling & sömnbrist, är jag inte så sugen på att gå ut igen. Men man vet aldrig hur det känns på fredag. Kommer dock att vara nykter eftersom jag ska jobba helg.

22 November 2009  | Länk | Blogg | 3 kommentarer
Livet blir inte alltid som man har tänkt sig....

Nu har det gått väldigt lång tid sedan jag skrev här. Det har varit en oerhört jobbig tid och jag har inte alls mått bra. Jag & Nicke har separerat och jag tänker inte skriva några detaljer om det här, mer än att jag har fått mitt hjärta krossat och tvingats lämna mitt hem. Jag flyttade för en månad sen och hyr en möblerad lägenhet utanför Arlanda. Jag bor här på prov kan man säga, för att se om jag ska/vill/kan bo kvar här nere i Fjollträsk eller om jag ska flytta tillbaka till norrland. Jerry har blivit skilsmässohund och vi har nån variant av delad vårdnad, fast han bor mestadels hos Nicke. Det är en annan del i det hela som gör att det också är jobbigt, att inte kunna ha Jerry så mycket som jag skulle vilja. Men vem har sagt att livet är lätt? Även om jag har glömt bort hur det känns att vara glad, så vet jag att jag kommer att överleva även detta och just nu tar jag en dag i taget. Jag trivs bra i min nya lägenhet och det känns som saker & ting kommer att ordna sig. MEN jag ser inte mig själv som singel än!  Jag ser mig än så länge enbart som ensam och jag kan inte påstå att singellivet är nåt som lockar..... 

När den person som stod mig närmast svek mig, så upptäckte jag hur otroligt många andra fantastiska personer jag hade runt omkring mig!! Så ett stort TACK från hela mitt hjärta till min familj, mina vänner & mina arbetskamrater för ett enormt stöd när min tillvaro rasade samman!! Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa någon annan på samma sätt någon gång! Nu ska jag blir stark & hitta mig själv igen och jag vet att det kommer att bli bra! Jag har väl egentligen vetat det hela tiden, men det har inte alltid känts så. I´ll be back!

4 November 2009  | Länk | Blogg | 15 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida