Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Fortsättningen på Danmark

Ojojoj, vad trögt det går att blogga!! Hade ju tänkt skriva mer om Danmarksresan, men nu känns det som att jag knappt kommer ihåg nåt. Ska göra ett tappert försök! Jag & Linda åkte iväg till Danmark med Jerry, Himla & Sune. Innan vi kom dit var det som att allt bara nödvändigtvis skulle krångla. Jag blev förkyld kvällen innan. Och upptäckte när jag vaknade på fredag morgon att Göte hade tuggat sönder skorna jag skulle ha i Danmark och jag hade inga andra bra utställningsskor med mig. Bodde hos Benny då och därför hade jag inget reservlager med skor. Linda glömde sin bur och fick vända för att hämta den. Kom i alla fall iväg i någorlunda tid. Åkte lite fel i ett vägbygge och genade över en refug för att slippa åka långt för att vända. Sen fick vi göra ett shoppingstopp för att handla nya skor till mig och strumpor/trosor till Linda. Inge lätt att hitta skor som passar till mig! Stora fötter och smala ben är ingen bra kombination, men till slut lyckades vi hitta ett par som fick duga. Fortsatte färden mot Göteborg och färjan och då hade våran tidsmariginal krympt ganska ordentligt! Kom fram till Göteborg och insåg att vi skulle vara tvungna att passera ganska centrala delar där. Min förhoppning var att färjan skulle hålla till utanför, helst ganska långt utanför - men icke!! Men det gick ganska bra att köra ändå (vi var olagliga och körde med dubbdäck där man inte fick göra det, men vem är helt perfekt??) och vi hittade rätt oväntat fort. MEN vi lyckades inte hitta ända fram till båten, trots att vi såg den, så det fick bli en liten extrarunda innan vi hade listat ut hur vi skulle ta oss dit. Färjeresan gick smidigt, trots att det gungade lite. Vi åt middag på båten och sen somnade vi i lekrummet. Framme i Danmark hade vi 2 timmars bilkörning till hotellet. Vi kom fram mitt i natten och hann sova ett par timmar (jag sov tydligen hårt, för Linda hade svårt att sova pga att jag snarkade) innan det var dags att åka till utställningen. Hur det gick på utställningen skrev jag i förra inlägget, så det tänker jag inte tjata om. Det gick iaf väldigt bra för alla hundar vi hade packat in i bilen! På söndagen när utställningen var klar, bestämde vi oss för att strunta i färjan och köra över Öresundsbron istället för att spara tid. Hemresan gick bra, trots att vi höll på att krocka i Danmark. Nu har jag nog inga dubbar kvar på mina vinterdäck, så nu kan vi nog åka lagligt i Göteborg!

Här kommer en bild på Manne-bus-tomte som jag har lånat av syrran!

24 November 2010  | Länk | Blogg | 2 kommentarer
Danmark

Lördag 6/11, Irene Krogstad:

Muskulös, kraftig hane av utmärkt typ. Vackert huvud. Vacker hals och överlinje. Kunde ha mera vinklar i överarmen. Välvinklad bak. En stilig hane. Vacker päls. Rör sig mycket effektivt. Välvisad.

1:a i jaktklassen med excellent (CK), CERT, BIM & CACIB.

Söndag 7/11, Karin Eriksson:

Tillräckliga proportioner. Välskuret huvud med fint uttryck. Bra hals och resning. Bra förbröst och bröstkorg. Fin rygglinje. Stark länd. Bra benstomme. Något lösa tassar. Kunde ha något mer parallella rörelser. Bra i stående från sidan. Bra päls. Välvisad i god kondition.

2:a i jaktklassen med very good (alltså inget CK).

9 November 2010  | Länk | Blogg | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida