Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Bilder

Jag har fått bilder på Jerry av Lotta (som har Jerrys syster Smilla) från Stora Sthlm. Tack snälla Lotta!

Jerry är för övrigt med Nicke i norrland och firar jul/nyår och han mår enligt rapporterna mycket bättre nu. Eller utmärkt som den senaste rapporten sa! =) Jag är inte helt ensam kvar här nere, för nu bor Pålle med mig. Alltså min kanin. Han börjar vara gammal och mager, så vi får se hur länge han hänger med. Verkar iaf vara ganska pigg än så länge.

Här är en bild som Linda tog när jag var där på promenad för ett par veckor sen. Skulle tro att det är Himla, Sune & Jerry på bilden.

GOTT NYTT ÅR!!!

30 December 2009  | Länk | Blogg | 3 kommentarer
Kennelhosta

Jaha, då har man råkat ut för kennelhosta för första gången. Ja inte jag då, utan Jerry! Mest troligt blev han smittad på Stora Stockholm, för jag vet flera hundar som var med där som även dom har blivit sjuka. Så antagligen var det nån hund där på mässan som bar på smittan. Jäkla elände! Nicke fick åka med Jerry till veterinären igår kväll, så nu får vi hoppas att han blir frisk snart.

Nåja, snart kommer ett nytt år och då hoppas jag verkligen att det blir mindre elände än vad det har varit det här året! =)

GOD JUL 

önskar jag alla mina vänner!!

23 December 2009  | Länk | Blogg | 7 kommentarer
Stora Stockholm

Den här helgen har mer eller mindre tillbringats på hundmässan i Älvsjö. Igår åkte jag & Linda dit och shoppade med Anette. Köpte nästan allt jag hade på min långa lista, så nu finns det inga pengar kvar till julklappar. Sorry, alla som skulle ha fått julklappar av mig!

Imorse gick jag upp vid 5-tiden. Och det är verkligen inte min grej att vara uppe så tidigt! Jerry har ju fällt en hel del, men har slutat fälla för ett tag sen och för att han skulle se lite fluffigare ut, skulle han badas imorse. Nu är han ren & fin, så jag tror inte att han får gå ut förrän det blir kallt och kommer snö.... Vi var på mässan långt innan bedömningen började, men det är ju bra att vara där tidigt och få parkering och slippa stå i kö. Tog ut Jerry ett bra tag innan han skulle in i ringen, för han har energi så det räcker och blir över och därför kan det vara bra att försöka få bort lite överskottsenergi. Fast det hjälpte kanske inte så mycket, för det var som vanligt full fart i ringen och jag tror att handler Sanna fick nog springa benen av sig för att hänga med i Jerrys tempo. Tänkte att jag kanske borde cykla med Jerry innan utställningar, men så kom jag på att då måste jag ju gå upp mitt i natten och det var ju inte min grej.... Eller så kan man ju faktiskt cykla till utställningarna, för då gör man 2 flugor på smällen och miljövänligt är det också! Nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva om, men det var nog om utställningen, jo det var det! Det var ca 10 hundar i unghundsklassen. Jerry kom 2:a med CK och domare var Sandra Stevenson från England.

"Lovely dog in size and type, very correct head, lovely neck and topline, well angulated shoulder and upperarm, good forchest, good bone, good length of the ribs, well angulated behind, lovely condition, sound movement, lovely temperament."

Efter flattarna var klara, var vi ett tjugotal glada personer som hade knytis. Vi lånade domarborden och hade picknick inne i ringen. Och det hoppas jag blir tradition, för det var himla trevligt!

13 December 2009  | Länk | Blogg | 8 kommentarer
Manne

I brist på kamera, har jag lånat en bild av syrran. Så här är supersöta Manne i sin nya skotermössa!

10 December 2009  | Länk | Blogg | 1 kommentar
Julmiddag

Nu är årets julmiddag med jobbet avklarad. Glitter & Glamour på Radisson Hotell på Arlanda. Flådigt värre! =) På eftermiddan igår åkte jag hem till Annelie som jag jobbar med. Där var vi 4 st som hade lite förfest och fixade till oss med alla möjliga sorters glitter. Hade ett helvete idag för att få bort glitternagellacket som mer eller mindre hade bosatt sig permanent på mina naglar. Och i håret ser det ut som jag har ett kilo glitter och det har jag inte ens börjat försöka få bort, men risken finns att mitt hår kommer att glittra ett bra tag framöver. =) Efter några drinkar vart vi hämtade och fick skjuts till Radisson. Där började vi med att äta italiensk buffé och sen blev det underhållning i form av en trubadur och sen en ståuppkomiker (han som är cp-skadad och sitter i rullstol). Många från jobbet åkte hem ganska tidigt, men vi var några tappra som var kvar ganska länge. Hemresan var väldigt rolig, då en i sällskapet var fullare än fullast och inte riktigt kunde prata + att det var ungefär samma mening hela tiden. =) Och om det är nån som undrar, så var det inte jag!! =)

 

3 December 2009  | Länk | Blogg | 1 kommentar
Mycket kretsar kring jobbet nu

Borde nog skriva här lite oftare, men känner mig inte lika sugen på att blogga längre. Har inte heller så mycket att berätta. Det är väl på jobbet som det mesta händer just nu. Våran chef har fått sluta och vi får inte veta varför. Hon började jobba hos oss i januari, så det känns lite tungt att börja om med en ny chef - igen.... Vi har haft 8 chefer på 6 år och då har vi under den tiden även haft perioder utan chef. Varje gång vi får en ny chef ska hon eller han (oftast hon) göra om allting på sitt sätt och precis när vi har kommit in i den nya ordningen, så är det dags att byta chef och börja om igen.

Vi ska även flytta. Alltså jobbet. Vi kommer att vara kvar i samma hus, men ska flytta från källaren upp till markplan och vi kommer att få en mycket större lokal bestående av 2 lägenheter som sitter ihop. Fast det kommer att kännas lite sorgligt att flytta, för våran källarlokal är ganska mysig. Fördelen med flytten är att vi kommer att få omklädningsrum och dusch.

Det har varit en del kurser och möten på jobbet dom senaste veckorna. Jag har varit på en kurs i förflyttningsteknik och nu senast en kurs i palliativ vård (vård i livets slutskede). Den kursen är på 5 tillfällen, så fortsättning följer.

I fredags var vi några från jobbet som åkte in till stan. Först åt vi middag på Djingis Khan och sen var tanken att vi skulle gå på Golden Hits. Men den tanken försvann snabbt när vi kom dit och såg den lååååånga kön! Istället hamnade vi på Söder, närmare bestämt på Gröna Jägaren. =) Det var karaokekväll och det var faktiskt väldigt trevligt! Jag var den enda i sällskapet som var nykter, för jag skulle upp och jobba dagen efter. Och bor man ute på landet, så måste man ibland ta bilen för att kunna komma hem. Som tur är har jag roligt även när jag är nykter! =)

Imorrn är det dags för årets julmiddag med jobbet. Det är GLITTER & GLAMOUR tema och det ställer till lite bekymmer för mig. Jag tycker att sånt är jättekul och att det är roligt att "klä ut sig"! Problemet är bara vilken nivå man ska lägga sig på. Haka på samma stil som alla andra på jobbet; en lite diskretare stil med typ byxor och nån topp med lite glitter på ELLER en extremare stil med långklänning & mycket glitter. Vad tycker ni???

1 December 2009  | Länk | Blogg | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida