Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Ugly & El Norrlando

Imorse hittade min närbo den här lilla krabaten utanför garaget. Ugglan Ugly! Fast han/hon var verkligen inte ugly, utan väldigt söt! Tyckte bara att Ugly var ett bra ugglenamn. Den hade antingen flugit i garagedörren eller så var den sjuk eller hade nåt annat fel, för den dog tyvärr innan den hann komma till veterinären. När man äntligen får se en uggla, så är det ju verkligen trist att det ska bli på det här viset! På bilderna lever den fortfarande. Och om nån undrar; Nej, den ligger inte i frysen bland apporteringsviltet!

Nu har jag ägnat kvällen åt att packa bilen och tänk vad mycket packning det kan bli! Nu har jag dock lyxat till det och packat allt sånt man får välja bort när man ska flyga, så istället för 2 väskor har jag 4 väskor. Sen tillkommer ju Jerrys packning och Jerrys mat (som tar ganska mycket plats). Jerry tar också plats och likaså Pålle. Eller själva Pålle tar ganska liten plats i bilen, men buren däremot tar desto mer plats! 2 påsar alkohol, bilgodis/chips/dricka/frukt, flera par skor och så jag!! Om några timmar drar vi till Norrland - jag, Jerry & Pålle! El Norrlando, here we come!!

Tänker göra en dokumentär av våran resa i förväg. Så på ett ungefär kommer vi att ha gjort följande när vi kommer hem:

Börjar vistelsen i norr med en klassisk 30-års fest. Ungefär samma som den här, men utan Helena. Och med några fler än mig & syrran. Antagligen ingen tratt heller.

Hoppas att badtunnan fungerar den här gången! Nu har ju Jimmy haft väldigt lång tid på sig att fixa den!

Ska prata med Ruben och klappa på honom. Han kanske får en morot också.

Ska träffa mina söta syskonbarn.

Manne Therese

Och Barbro eller Lille Babs.

Åka skoter!

 

Kolla på Agnes dansuppvisningar.

Och tydligen hämta Agnes på dagis, för det är hennes önskemål.

Grilla korv blir det nog också! Och en hel del andra saker. Jo, jag & Jerry ska på hundutställning i Piteå. Ska bli en rolig vecka! Och skönt med semester, för det behöver jag!

26 Februari 2010  | Länk | Blogg | 3 kommentarer
Bilder från mobilen

I brist på annat kommer här bilder av urdålig kvalitet från min mobil. Eller brist på annat är kanske fel uttryck. Det är nog snarare dålig fantasi jag ska skylla på....

Det här var när jag var i Byske i oktober. Agnes testar den lilla farliga motorcykeln.

Jag provade att köra den, men det var lättare sagt än gjort! Det började med att jag höll på att köra in i husväggen hos Jimmy & Johanna. Det finns ett vittne till händelsen, så tyvärr kan jag inte hålla den hemlig. Jag erkänner, jag var ursämst på att köra hoj!! Kanske inte helt oväntat med tanke på mina mopedincidenter....

Det här var på jobbet för ett par veckor sen. Camilla ringde mig och sa att hon behövde hjälp att fånga in en häst på rymmen. Den hade sprungit genom hagen. När jag kom dit hade Camilla redan fångat in den. Det här var ingen liten häst, eller så är det jag som är van vid hästar av modell mindre. Det är kul när det händer lite andra saker än dom vanliga på jobbet!

Gunde & Ruben (farfars häst)

Gunde i sängen. Den här bilden är jobbig för mig att titta på....

Det här är Jerry & Sune på jobbet.

Sune & Jerry igen.

Gundes nos.

Jag tillverkade en Halloweenpumpa. Observera att den ser snäll & glad ut! Inga läskiga pumpor här inte!! Eller jag tillverkade faktiskt 2 st. En hemma och en på jobbet. Det här är den på jobbet.

Och det här är den hemma.

När jag var hund- & husvakt hos Linda & Sebbe i januari, så fick jag för mig att jag skulle lägga pussel. Åkte och köpte ett 1000-bitars. Det trixiga var att man inte kunde se på kartongen vad det skulle bli för motiv. Bilden visade en massa människor som såg nånting och sen skulle man pussla ihop vad det var dom såg. Kan säga att det var SVÅRT och jag hann inte lägga pusslet klart, så jag fick lämna pusslet på deras köksbord i hopp om att dom skulle färdigställa det. Så blev det inte! =) Ska ta hem pusslet och göra ett nytt, tappert försök på mitt köksbord.

Så här tragiskt avslutades min tid som hund- & husvakt. Grannarnas hus brann ner. Jag blev faktiskt väckt på natten av att Linda ringde mig från Thailand, för dom hade läst på nätet att det var ett hus som brann i området där dom bor. Jag drog upp rullgardinen och såg då detta. Ingen blev skadad i branden.

Avslutar med världens mysigaste Sune!

 

17 Februari 2010  | Länk | Blogg | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida